Gå til innhold

Marion84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kan jo spørre først om dette med lavkarbo kontra lavkalori. Om jeg spiser 1600 kalorier med normal mat, og om jeg spiser 1600 kalorier nesten uten karbohydrater, vil jeg gå ned like mye i vekt? Og om jeg ligger på lavkarbo hele uken og er i ketose, men unner meg mer normal mat i helgene, ødelegger jeg effekten av lavkarbo i ukedagene da?
 2. Marion84

  Mamma kroppen

  Anbefaler deg å laste ned Lifesum 😊 Jeg gjorde det når mammapermen min var over, og jeg fikk sjokk av kaloriinnholdet i enkelte ting 😱
 3. Jeg prøver å miste noen kilo. Forbrenner ca 2000 kalorier i døgnet når jeg ikke trener. Jeg bruker pulsbelte og pulsklokke for å vite omtrent hvor mye jeg forbrenner på trening. Si at jeg forbrenner 800 kalorier på en times økt. Hvis jeg skal legge dette inn i for eksempel Lifesum eller andre steder for å holde kontroll på forbrenning vs. inntak av kalorier. Skal jeg legge inn 800 kalorier da? Blir ikke det litt for mye? Om jeg ikke hadde trent, hadde jeg jo likevel brent av rundt 100 kalorier den timen. De 100 kaloriene inngår jo i de totale 2000 i døgnet. Bør ikke de da trekkes fra treningen? Vanskelig å forklare spørsmålet, men dere skjønner kanskje hva jeg mener?
 4. Marion84

  Bolle-sprekk

  Jeg prøver å gå ned 5 kg (sakte) for å komme til min anbefalte BMI. Jeg har underskudd på 300-400 kalorier i døgnet så jeg sulter ikke eller noe sånt. I går hadde venninnen min bakt boller, og HJELP så gode de var! Jeg tenkte at jeg kunne spise en bolle siden jeg har vært flink et par uker. Men jeg greier ikke å styre meg! POFF så hadde jeg spist 5 boller! Og ikke bare det, men jeg hadde et tykt lag med Nugatti på i tillegg. NAM NAM så godt det var, men hallo!? Hvorfor greier jeg ikke å kontrollere meg? Så er det akkurat som det går en faen i meg etter bolle nummer 3. "Nå er det så gale likevel, jeg koser meg nå og starter på nytt i morgen." Idiotisk så klart. Og etterpå blir jeg naturlig nok stappmett, kvalm og full av dårlig samvittighet. Kan jeg ikke bare spise EN bolle da, med et tynt lag Nugatti? Det er akkurat som om jeg mister fullstendig vettet!
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her