Gå til innhold

byggmax

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om byggmax

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. byggmax

  Deffing

  91 kilo. Og ser stor endring. Endring jeg egentlig ikke liker. Har mistet litt masse føler jeg. Men samtidig begynner jeg og bli bra markert. Har hatt mest redusksjon av fett på skuldre. Rygg. Armer. Litt på mage. Lite på brystet. Men utifra hva jeg lest er det ofte slik det er. Har variert kosten. Spist mellom 2000-2500 kalorier om dagen. Og kutta ut snop og cola. Har øst på med litt sauser. Og ikke gjort det så nazi. Og det funker. Men vurderer og kutte det ut. For jeg føler jeg har ikke nok muskelmasse til og deffe, jeg blir selv ikke fornøyd med størrelsen. Så da må det bulkes 1 år
 2. byggmax

  Deffing

  1 uker er gått. 92 kilo.
 3. byggmax

  Deffing

  Jeg har brukt kostdagboken, men finnes det noe annet alternativt som er gratis?
 4. byggmax

  Deffing

  Og det vil ikke gå noe utover resultatene, muskelveksten, fett tapet osv.
 5. byggmax

  Deffing

  Så det dere sier er at jeg kan sette meg ned og spise en loff skive med nuggati og ta et glass cola akkurat her nå men da må jeg droppe kyllingen ikveld og risen til middag sånn at jeg havner innenfor kcal inntaket som er satt? Sånn på godt norsk så er det to svar. Ja eller nei.
 6. byggmax

  Deffing

  Veldig enig med deg der SamGold. Alt du sier der er hva jeg har lest meg fram til når jeg begynte å sette meg ned foran pcen i april og ville sette meg inn i dette istendefor og bare spise og løfte. Alle de timene jeg har sett på diettprogram til andre, kalorier, artikler, treningstips, vidoer, blogger osv osv så har jeg mer eller mindre funnet ut at det som funker for deg funker for deg. Genetisk som folk sier her. Men en vei må man begynne. Og da starter jeg basisk, spis reint, høyt protein inntak og vær innafor på karbon og fettet. Funker det kan jeg justere etter hvert og finner en "be
 7. byggmax

  Deffing

  Det må jo være en grunn til at topp kroppsbyggere verden om kun spiser rein mat. Så må ligge noe i det?
 8. byggmax

  Deffing

  4x10-12 rep
 9. byggmax

  Deffing

  Jeg har aldri hatt noe fast opplegg før 4 uker siden, da bestemte jeg meg for og prøve et opplegg. Så fant jeg Arnolds Blueprint. Har fulgt konseptet men ikke alle øvelsene han gjorde. Men det begynner og ta på merker jeg Så om du har et forslag til noe som er bedre så er jeg åpen for høre.
 10. byggmax

  Deffing

  Okei. Men nå gidder jeg ikke bry hodet mitt mer med det her Jeg har kutta ut 1.5 liter cola om dagen, kutta ut digg, kutta ut sauser med masse smør og junkfood. 0 sukker! Har startet med cardio 30 min hver dag og spiser reint. Dun Deal. Går jeg ikke ned så er det bare og finne en planke og slå seg hardt i huet og starte med en ny vinkling Takk for innspill og tilbakemeldinger Går på vekta hver mandag. Så kan plotte inn nummeret her så ser vi åssen det går. Ha en fin sommer
 11. byggmax

  Deffing

  Og broscience er bra da håper jeg? Har ikke gyno. Har faktisk vært hos legen nylig for og se om det var det men null gyno. Men jeg har et fett lag på hele kroppen som blir verre og verre. Og det har selvfølgelig lagt seg der det legger seg først og mest. Magen. Brystet. Valkene på sidene. Jeg kan ta en håndfull på magen liksom. Jeg poserer og trekker magen bra inn på det bildet oppe Hehe. Har heller ikke trent mye mage og støttemusklatur. Har bare løftet vekter for og holde meg i nogelunde form.
 12. byggmax

  Deffing

  Jeg kjører 0 sukker diett. Men er det noe vits?
 13. byggmax

  Deffing

  et spm til. Sweet souce til kylling, sånn man får kjøpt på glass flaske. Inneholder litt sukker. Gjør det noe og spise det inntill kyllingen hver kveld? BBQ sus på flaske? En annen ting å kan man ha 1 spise dag i uka der man spiser drittmat og digg og cola?
 14. byggmax

  Deffing

  Det du sier i disse to videoene er jo nettopp det jeg prøver og få til med den kosten jeg har. MIn vedlikeholds kcal inntakt er 3300. Nye kostplanen er på 2700, ligger ca 600 i underskudd. Og ligger veldig høyt på proteiner, som du sa i videon. Så hva er jeg gjør feil da? Jeg har ikke noe problem med og legge meg 1000 i underskudd, men hvor skal jeg trekke fra di resterende 400-500 kaloriene? Mindre måltid foreksempel?
 15. byggmax

  Deffing

  Målet mitt er og bare gå litt ned i vekt rundt brystet (begynner og bli litt mannboobs, føler jeg) og magen må vekk. Har ikke noe store mål og bli shreddet ut av ville verden. Jeg har spist søtsaker hver dag og drukket 1.5 liter cola hver dag i en evighet så er nok mye derfor også Spiller det ingen rolle når og hva du spiser så lenge du havner innafor angitt kcal? Man må vel spise sunt? Nytter ikke med bærnesaus til biffen hver dag og en pose potetgull hver kveld så lenge du havner innafor?
×
×
 • Opprett ny...