Jump to content

Forumansvarlig

Administrators
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Forumansvarlig


 1. På 17.9.2018 den 13.26, Sephania skrev:

  Ved slette av konto, får man da og loggboken sin slettet, eller kan man gjøre dette selv?

  Hei

  Beklager veldig sent svar. Loggbøkene blir ikke automatisk slettet, og man kan heller ikke slette dem selv, men man kan be meg om å slette dem i forbindelse med sletting av brukeren. Ellers vil alle innlegg man har skrevet bli stående som skrevet av gjest_brukernavn.

  Hanne Mari, forumansvarlig


 2. På 30.6.2017 den 19.58, Broseidon skrev:

  Kommer det til å bli en revitalisering av forumet eller blir det å skyte hesten?

  Hei
  Beklager ekstremt seint svar, jeg har hatt ferie. 
  Foreløpig er det ikke planer om å gjøre noe mer med forumet enn å ha det som i dag, og selve nettsiden er jo dessverre lagt ned. Men det kan jo hende det skjer noe på et senere tidspunkt, det vet jeg imidlertid ingenting om foreløpig.

  Hanne Mari


 3. Hei

  Denne tråden er eldgammel, jeg er klar over det. Her er i alle fall en update. Egmont publishing bestemte seg for å legge ned Fitnessbloggens nettside for et år siden. Veldig synd dere ikke ble informert om dette. Forumet har imidlertid fortsatt å eksistere. Jeg er nylig ansatt som forumansvarlig for alle Egmonts forum, og skal også ha ansvar for dette forumet. De som jobbet med det tidligere er ikke lenger ansatt her. 

  Dermed har det det siste året ikke vært postet artikler - men forumet har vært her. Det har imidllertid dessverre blitt litt glemt. Jeg vet ikke hva som vil skje med forsiden, men vil si ifra når jeg vet det. Om dere ellers har noen ønsker for selve forumet kan dere si ifra til meg, så skal jeg se hva jeg kan gjøre.

  Vennlig hilsen

  Hanne Mari, forumansvarlig


 4. På 24.5.2017 den 21.51, Kaiman skrev:

  Takk for hjelpen!

  Er planen at det skal være liv her inne igjen, eller er du her for å hjelpe med å hoppe over bord?

  Hehe, jeg er ansatt som forumansvarlig på alle Egmonts forum, men dessverre har dette forumet blitt litt glemt blant de andre etter at selve Fitnessbloggen ble lagt ned i fjor. Dermed har det ikke vært aktivitet fra Egmonts side. Men det er meningen at jeg skal følge med fremover og ingen planer om at forumet skal forsvinne. :) 


 5. På 2.5.2017 den 12.48, Snuppa24 skrev:

  Får ikke sendt deg PM. Får opp at du ikke kan motta meldinger. Kan du slette min bruker. Har nettopp opprettet bruker og innser at det var feil. På forhånd takk :)

  Hei
  Espen jobber ikke lenger på Fitnessbloggen, men jeg kan slette brukeren din.
  Hanne Mari, forumansvarlig

×
×
 • Create New...