Jump to content

Zuperine

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Jeg svarte bare på kommentaren til Marcus over som sa at vekten KAN stå stille i ukesvis, i frykt for at den skulle det Går sterkt ut i fra at vekttapet på 4kg de første dagene kun var vann.
  2. Takk for svar. Basert på tidligere erfaringer, så er det ikke dette jeg er "vandt" til. Jeg forstår hva du sier og jeg prøver å ikke la meg stresse. Som sagt, så er jeg i et vektskikte der 4kg på en uke ikke er spesielt urealistisk, spesielt med tanke på at man mister vann. Her er det mer enn nok å ta av, dessverre. En vekt som står stille på psmf i ukesvis? Hjelp.
  3. Hei der! Jeg er en stor fan av PSMF, dette er en diett jeg har brukt flere ganger opp igjennom årene med stort hell. Jeg kan "retningslinjene" inn og ut, så har generelt god kontroll på hva som skal spises/ikke spises. Denne gangen dog, ser det ikke ut som kroppen forstår helt hva som er planen her. Jeg er på dag 9 og vekten har stått stille i 4-5 dager, de første dagene gikk jeg ned 4kg (Jada, det er vel og bra det) Jeg trener moderat+ og følger ellers matplanen til punkt og prikke (Har vært et par dager som jeg ikke har fått i meg nok proteiner) Håpet var at dette var en slags vannretensjon, så lykken var stor når jeg sprang på do halve dagen i går, men nei! Jeg var gått opp 400g i morges! Hva er det som skjer og hva i alle dager skal jeg gjøre?? Ja! Jeg er "desperat", ellers hadde jeg vel ikke gått på PSMF. Jeg er også i det vektskitet som i utgangspunktet ikke trenger oppkarbing. Jeg kjenner all motivasjonen fordufter og jeg blir ordentlig skuffa. Håper det er noen sjeler der ute som kan gi meg en forklaring/ noe råd!
×
×
  • Create New...