Gå til innhold

Karine88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Okey, smart å vite! Den fra Garmin har jo kun pulsmåler rundt håndleddet, så det er kanskje ikke helt optimalt alikevell.
 2. Jeg bruker en app som heter MyFitnessPal, den hjelper til å ha styr og kan komme med forslag på hvor mye du skal innta Den kan også brukes til å scanne matvarer, så du ser hvor mye det inneholder! Anbefales.
 3. Ikke vask det så ofte! Mitt beste tips! Max 40 grader. Det er ikke farlig å bruke det flere ganger
 4. Hei! Jeg skal kjøpe meg en pulsklokke, og har i lang tid titta litt rundt på nett. Men, det er jo så sinnsykt mye å velge i mellom.. Har ikke noe særlig erfaring med å bruke det, men ønsker jo å måle hvilken effekt treningen min har. Hva er deres erfaringer med pulsklokker? Og hvilke funskjoner, synes dere er viktigst? Gi gjerne tips! Jeg har så langt titta på Polar (https://www.gsport.no/produkt/205222/polar-m600-smartklokke-hvit) og en fra Garmin (https://www.proshop.no/Pulsmaaler-og-skritteller/Garmin-Forerunner-235-BlackRed/2531319). Synes de begge virker ganske fine!
 5. Jeg har en Mac - og jeg elsker den! Veldig fornøyd, da jeg arbeider med grafisk design. Valgt å gå med den med retina skjerm (https://www.proshop.no/Baerbar/Apple-MacBook-Pro-with-Retina-display/2537390) Det kan jeg bare anbefale
×
×
 • Opprett ny...