Gå til innhold

bittersweet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bittersweet

 1. Hvordan? Dere redegjør mer for egne meninger om fremstillingen av overvektige/fedme i samfunnet og media (ser jeg har gjort det selv altså:whistle:). Eller er det sånn at dere blir irriterte av hverandres svar?

  Jeg ble ltt små irritert over noen svar, men ikke fra phatlegs, man kan ikke det så lenge personene er saklig :)

 2. Det bør alltid være et fokus på å fremme sunn kropp, så der er vi enige. Men spørsmål til deg, hvis du hadde f.eks. veid 50 kilo for mye og hadde lyst på en ny badedrakt, eller en fet dress for den saks skyld. Hvor representativt hadde du følt det om personene som viste frem disse plaggene overhodet ikke kan sammenliknes med deg selv? Og så kommer du i butikken for å teste f.eks. dressen og finner ut at nei, den lages kun i 10 størrelser mindre enn det du trenger. Det skal mye til for å bli motivert til vektnedgang og livsstilsendring pga det, selv om selvsagt er noen som blir det :)

  Jeg trenger ikke veie 50 kilo for mye for å føle det, det er nok at du veier 15 kilo for mye og det har jeg. Jeg har vært i den situvasjonene, og nei det er ikke kult. Klærne du ser på venniner, i dokkene i butikkene, på de i kasse passer ikke til deg uten at du må gå opp i så stor størrelse at du ser ut som et telt eller ligenene. Du ser hverfall ikke ut som de andre som bruker de samme klærne. Men jeg tok det som et tegn at nå er det på tide å få tak i livet sitt. Jeg ville kunne gå i klær som satt som de skulle, ikke som telt på meg. Jeg så på det som motivasjon og ja, kick i ræva. Jeg kunne ikke forbli 15 kilo for mye!

 3. Ja, du skal få mene det du vil, men at det arrangeres moteuke for overvektige når det gjøres det samme for normalvektig / undervektig betyr vel bare at overvektige, eller "feite" som du kaller det, får samme rettigheter i det sosiale liv som alle andre?

  Ja,, med at det gjøres det for de de samme rettighetene, men som sagt synes ikke undervektige modeller burde helles brukes. Det burde brukes sunne modeller som faktis er gode forbilder, og fremme sunn kropp!

 4. Jeg mener det er feil å bruke syklig tynne modeller også, bare så det er sagt!

  Jeg er imot at de skal behandles andeledes bare pga de er teit, det er feil, veldig feil.

  De burde ha samme rettigheter i det sosiale liv som alle andre!

  Men det jeg skal frem til som jeg har skrevet flere ganger enten om man er veldig overvektig eller undervektig burde ikke dette hylles og bære frem et budskap på at det er ok å være sånn.

  Jeg mener det er ikke ok, pga det er skadlig for helsa dems.

  Snakker ikke om et par kilo for mye, det har jeg, og har hatt en godel kilo for mye, men når man har 15-20-30 kilo.

 5. Jeg synes noen av dem er det, og ja så mye magefett som enklete har er absolutt ikke bra!

  Var noen av modellene, eks hu øvert i svart badedrakt er et fint forbilde!

  Jeg sier ikke at vi ikke skal ha formfulle modeller, for i et samfunn må man ha flere ulike former, men så lenge det ikke er skadlig, som for feit eller for tynn!

 6. Proteinrike og mettende pannekaker som gir deg en god start på dagen ;)

  Oppskrift:2 egg

  25g kokosmel

  15g vaniljeprotein

  10g cinnamonroll protein (jeg droppet)

  1ss fiberhusk (jeg dropper)

  Stevia dråper

  Kanel og kardemomme

  + vann til en tykk røre.

  Jeg blandet proteinpulvera ettersom jeg har kun kasein i vanilje. Du kan fint velge et annet proteinpulver selv. Men husk at kokosmelet trekker til seg mye væske, så kan være at du må fylle på litt.

  Jeg lot også røra svelle noen minutter.

  Jeg bruker gjerne mager kesam med lett syltetøy på dem :D

 7. Har to Whey Gold Standar proteinpulver bøtter(som du ser på bilde) som jeg vill selge. Ene med jordbærsmak den andre med banansmak. Har bare blitt tatt par scoop av vær bøtte. Selger dem fordi jeg ikke likte smaken.

  De selges vær for seg for 250 eller sammen for 400 kr.

  En ny bøtte koser rundt 500 kr ++

  post-4643-14440905726874_thumb.jpg

 8. En god del av mine venniner bruker banan-pannekaker (1 banan, 2 egg, kardemomme og kanel) til frokost.

  Så kan egg funke, det er mettende^, mye proteiner, tar kort tid å lage og lett å få ned^^

  Eller en frukt og litt nøtter, evt mager vaniljekesam i tillegg.

×
×
 • Opprett ny...