Gå til innhold

bittersweet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fiskeonsdag <3

 2. Hullete, slitt joggebukse! Egentlig ikke greit til trening men kan gå men hører best hjemme i søpledunken!
 3. MyRevolution Proteinpulver Mocca Chocolate <3
 4. Synes det er sexy så lenge gutten har ei satans fin overkropp! Men seff finnes grenser for hvor dyp xD
 5. Drit gode grønnsaks vaffler: 1/2 squash 2 egg 2 gulerøtter 60 g så lett ost 60 g mandelmel 1 løk Litt salt og pepper
 6. Jeg ble ltt små irritert over noen svar, men ikke fra phatlegs, man kan ikke det så lenge personene er saklig
 7. Jeg trenger ikke veie 50 kilo for mye for å føle det, det er nok at du veier 15 kilo for mye og det har jeg. Jeg har vært i den situvasjonene, og nei det er ikke kult. Klærne du ser på venniner, i dokkene i butikkene, på de i kasse passer ikke til deg uten at du må gå opp i så stor størrelse at du ser ut som et telt eller ligenene. Du ser hverfall ikke ut som de andre som bruker de samme klærne. Men jeg tok det som et tegn at nå er det på tide å få tak i livet sitt. Jeg ville kunne gå i klær som satt som de skulle, ikke som telt på meg. Jeg så på det som motivasjon og ja, kick i ræva. Jeg kunn
 8. Ja,, med at det gjøres det for de de samme rettighetene, men som sagt synes ikke undervektige modeller burde helles brukes. Det burde brukes sunne modeller som faktis er gode forbilder, og fremme sunn kropp!
 9. Jeg mener det er feil å bruke syklig tynne modeller også, bare så det er sagt! Jeg er imot at de skal behandles andeledes bare pga de er teit, det er feil, veldig feil. De burde ha samme rettigheter i det sosiale liv som alle andre! Men det jeg skal frem til som jeg har skrevet flere ganger enten om man er veldig overvektig eller undervektig burde ikke dette hylles og bære frem et budskap på at det er ok å være sånn. Jeg mener det er ikke ok, pga det er skadlig for helsa dems. Snakker ikke om et par kilo for mye, det har jeg, og har hatt en godel kilo for mye, men når man har 15-20-30 ki
 10. Kanskje kraftiig overvektig er bedre formulert, men ponget er at jeg synes kke vi skal fremme mennesker som er skadlige overvektige eller undervektige!
 11. Jeg synes noen av dem er det, og ja så mye magefett som enklete har er absolutt ikke bra! Var noen av modellene, eks hu øvert i svart badedrakt er et fint forbilde! Jeg sier ikke at vi ikke skal ha formfulle modeller, for i et samfunn må man ha flere ulike former, men så lenge det ikke er skadlig, som for feit eller for tynn!
×
×
 • Opprett ny...