Jump to content

Northsteel

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Northsteel

 1. Poenget var at nesten all mat er det sukker i, og skal man klare å få i seg mat UTEN sukker er det veldig bergrenset hva man kan spise.
 2. Har en sterk mistanke om at Fitness0909 og buttentusiast er samme person og driver nettsiden. God Jul!
 3. Poenget er vel at det skal godt gjøres og gå i kalori + uten noe som helst sukker i maten.
 4. Ut i fra nettsiden ser klærene ut som dem er fra 70-tallet. Og 449,- for en helt ordinær t-shorte, alt for dyrt etter min smak.
 5. Hvis du tenker litt mindre og trenger litt mer blir det bra,
 6. Prøv heller vanndietten
 7. Dette er ikke noe hokkus pokkus. Man kan raskt oppnå kravene til jegertroppen som svømming, løping og de fysiske kravne samtidig. Man trenger ikke ta en ting om gangen her.
 8. Liten oppdatering; Det er besluttet at jeg ikke skal oppereres, skaden er forøvrig ekstrem skjelden i Norge. Ortopeden hadde aldri sett denne skaden før, men var visst "vanlig" i rugby. Både Muskelterapauten og Ortopeden mener jeg blir 100% uten operasjon, har begynt opptrening nå. Ved forsøk på samme skaden i Australia viste det ingen forskjell i stykre fra ben til ben etter 1år.
 9. Hvordan kan du ikke gå ned i fettprosent under kaloriunderskudd? Jeg mener det er umulig.
 10. Det kan være en sammenheng mellom proteinmangel og blåmerker; http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/what-happens-to-your-body-when-it-has-too-much-or-not-enough-protein-a6690721.html
 11. Du vet FØR du fullfører kjøpet om man går over tollgrensen eller ikke.
 12. Røk muskelen i lysken etter knebøy, noen som har erfaring med dette og tips for å kommer raskest tilbake i trenging? En lege ringte meg og anbefalte operasjon raskest mulig men kunne ikke ta dette på det nåværende tidspunkt. Neste lege som jeg skal til på torsdag til konsultasjon hintet at han anbefaler fysio og opptrening. Jeg tenker selv at jeg bør få operasjon da jeg tror selv at det er større sansynlighet for å bli 100% kontra kun opptrening.
 13. Ikke vent med å gå til behandling! Kontakt en naprapat samtidig som du gjør mobilitetøvelser.
 14. Hvordan kan jeg se her at han får fått større lår av å kun trene bicepscurl? Og har vedkommende kun trent bicepscurl?
 15. Nei, du får ikke større lår av å trene bicepscurl.
 16. Northsteel

  Coach

  Faen gjør kjolereklame her`?
 17. Det er ikke noe fasitsvar på hva pulsen skal ligge på i styrketrening, det er heller ikke noe du trenger å tenke på! Får du ikke puls av styrketreningen, trener du for lett. Du kan prøve å kjøre supersett, ha 2-3 øvelser på samme muskelgruppe som du trene uten pause mellom øvelsene.
 18. Det er vel noe som heter at det ikke finnes dårlige spørsmål, men bare dårlige svar? Det er vel bare BOTOX som strammer opp ansiktet, dog det er bare midlertidig. Tissen er alltid størst i speilet
×
×
 • Create New...