Gå til innhold

Chr1st1anT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Chr1st1anT

 1. Ethanol er enkle CH3-CH2-OH bindinger, brytes jo ned i kroppen etter hvert. Bare for at du får litt utsatt restitusjonstid, så betyr det ikke at du kan leve livet av å til. Spis bra, ha overskudd, få deg en god natts søvn, resten ordner seg selv=)
 2. Er på diett selv nå, og kjører på med loading fase på kreatin as we speak. Siden jeg spiser mindre rødt kjøtt og laks enn jeg gjorde for 10 år siden, har jeg merka stor effekt av det i det minste, selv på diett. Sitter å gleder meg til å dra på trening nå. Å ha fylt opp kreatin lagrene tar nok ingen skade av, uansett om du er på diett eller ikke.
 3. Gratuler med å kommee i gang med trening. Selv er jeg ikke fagpersonel, men har opplevd at det er mange veier til ROM. Har personlig både prøvd bulk (9mnd) diett (3mnd) periodisk faste, og "go with the flow". Er ingen 100% svar her, og jeg vegrer meg for å sitere gammel data. Når jeg kjørte PF, veldig konsentrert, og lå på 2500-3000 kcal treningsdager, 1800-2400 treningsfri, økte jeg gradvis i muskelmasse, og minsket i fett% (merk, minske i fettprosent vill si at de muskelmasse/fett% ratio endrer seg, ikke at jeg nødvendigvis får mindre fett på kroppen) .. Det sagt, det krevde ganske mye
 4. Dette kan du ikke sitere meg på, men når jeg gikk befalsskole var det godt over halvparten som ikke klarte de fysiske krava på opptak. Ikke fullstendig i det minste. (jeg var en av de). Det de gjorde da var å reteste oss etter 3-4 uker med fysisk tortur. gikk det ikke første gang, gikk det vanligvis andre gang! De ser også på fremgang, vilje til å stå på å bli bedre. Ser de en klar står på vilje og klar bedring betyr det mer enn at du er fysisk perfekt ved starten (slik var det for 10 år siden i det minste)
 5. Må titte innom en tur jeg også siden du titta innom meg. Først, har vært der selv en gang i tiden, er 10 år siden, men ja. 1. Det er et blodslit. et jævla blodslit, å komme seg til kravene. Å klare 8 pullups i bom, det klarer du fint, kanskje enda bedre om du kan gunne på å klare (helst flere) vanlige. 2. Lengdehopp er nok mer avhengig av hvor flink du er til å hoppe. Ekke sikker på at jeg hadde klart det, men var ikke kravet når jeg tok befalstest eller. Her er det vel bare å trene masse på å hoppe langt da? (du må trene på det du skal bli flink på) 3. Medisinballen g
×
×
 • Opprett ny...