Jump to content

Marius Bogan

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Marius Bogan

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Greia er at jeg er på deff og kjørt det SS programmet, som var helt katastrofe på deff. Ikke brant jeg noe fett, og ikke ble jeg noe større, som er greit iom at jeg er på deff. Itilegg er det så lite øvelser og. Fettet mitt er der ennå, så enten står det mellom 1) Bare cardio, 4-5 ganger i uka(45min) og mye kcal underskudd 2) Bytte om til ice cream 5x5 styrke og spinning 4 ganger i uka(30 min) Hva og hvorfor? Føler ikke styrke har hjulpet meg noe, og fettprosenten er vel ennå ganske høy.
 2. Hei! Jeg driver å deffer nå, og bruker Starting Strengh programmet. Men det jeg lurer på er om det går bra at jeg øker vekta uke etter uke, istedenfor etter hver økt? Blir ganske tungt å øke med 2,5 kg etter hver økt, på deff.
 3. Jo, man kan bygge litt på underskudd, om man er ny i gamet.
 4. Hvorfor er egt knebøy så bra? Trener den bare legs, eller brenner den litt kcal og?
 5. Hm okay! Ja jeg trener jo også styrke 3 ganger i uka, men aner ikke hehe. Angående trening, programmet jeg trener har knebøy 3 ganger i uka, så ofte som jeg trener, tror du det vil føre til større lår? Ikke at jeg ikke liker store lår, men er redd at det vil bli store lår og liten overkropp haha? Nå skal det sies at man ikke bygger mest på underskudd dog
 6. Veide med idag, da sto at jeg veier 6 kg mindre. Tror dere dette er bare fett eller en kombi av fett+muskler?
 7. Du mener vel 1-2 kg kroppsvekt? Går vel både ned i muskler og fett
 8. Programmet er starting strengh, 3 øvelser i hver økt, 3 ganger i uka, men føler det er litt lite.. Er lissom knebøy/benkpress/skulderpress, såvidt noe armøvelser, men godt mulig disse øvelsene er øvelser som dekker hele kroppen
 9. Ok! Ja jeg er i kcal underskudd, og føler det virker bra, har gått ned et par kg, men fettet er sabla vanskelig å bli kvitt hehe. Pdd trener jeg det SS-programmet, men føler det er litt veikt, eller tar jeg feil? Er lissom knebøy x3 i uka og såvidt noe bryst, og ikke noe arm-øvelser.
 10. Hvordan er du på deff da. Får du mye/litt mindre armer når du er på deff? Eller er det bare noe en føler?
 11. Får man mindre armer når man ligger i kcal underskudd? Var å bulka i januar ish, og føler at jeg hadde større armer enn jeg har nå, 1 mnd inn i deffe-perioden?
 12. Jeg kjører SS nå og spiser 2000 kcal om dagen, men føler det tar tid. Har nå holdt på med det i 2 mnd ca, men føler ikke jeg ser noe klar forskjell. Er sikkert altfor lite tid, men hadde regnet med at noe av fettet var litt vekke iallf. Har gått ned 4-5 kg dog.
 13. Men hva tenker dere om at jeg minkser litt i kcal forbruket? Pdd ligger jeg på 2000 kcal, og jeg har jo gått ned 4-5 kg på en 1 måned ca, men føler ennå det tar litt for lang tid før fettet er borte. Cardio er selvsagt et alternativ og, men i dette vekløftnings-senteret jeg trener, så har de ikke tredemøller, er bare et studio med vekter osv. Hva tenker dere? Eller skal jeg bare fortsette å være i underskudd som jeg har gjort til nå og trene styrke?
 14. Bytte program igjen? Hva er det som er så mye bedre med 5x5 kontra SS?
×
×
 • Create New...