Jump to content

Gujunpyonew

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Gujunpyonew

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Interests
  http://forum.fitnessbloggen.no/topic/36231-gujunpyo-is-back/ logbok
 1. Gujunpyonew

  Hva har skjedd med treningsverdenen ?

  Jada, er en fersking som har musclememory av sukessfullt et halvt års trening på phat, tilbake på 5 x 5. Vet ganske lite om trening generelt, men du har nok rett. Jeg var jo bare et lite barn, mens dere i treningssentre var der. Samfunnet har endret seg siden den tid, så da reflekterer sikkert treningssentrene et endret samfunn?
 2. Gujunpyonew

  Hva har skjedd med treningsverdenen ?

  Jeg er en ung mann på 21 , jeg vet jo lite om dette her. Nei, altså jeg liker heller ikke folk som viser seg frem bare for damer på den måten, men jeg ser det ikke. Ikke på skole, trening eller det sosiale, for jeg er bare fokusert på å få unnagjort min treningsøkt. Fins, verre folk enn det der. Nei, jeg er ikke født fra din tid, så kan lite om dette. Men er fint at det er mange flere som løfter og får resultater enn før. Og med mer popularitet kommer flere personligheter både nye og gamle, det må man tåle når man bor sammen i et samfunn og omgis hverandre i det sosiale.
 3. Gujunpyonew

  Hvilket kosttilskudd trenger jeg mest?

  Proteinpulver og gainer, er nok nevnt. Jeg ville anbefalt D Vitamin og Møllers Tran. Proteinpulver er viktig for resultatene, men en spiseskje møllers tran hver dag hjelper for helsen for resten av livet! Litt upopulær valg av kosttilskudd, men til tross for fæl smak, anbefaler jeg dette.
 4. Gujunpyonew

  Overtrent hjelp meg

  ingen ekspert og vet ganske lite om dette. Men å hvile i en ubestemt periode + å gå til legen. Med mindre du er overvektig kan det også være greit å ha kalorioverskudd for da kan det kanskje hende kroppen hviler seg mer? I en sånn periode synes jeg det ikke er lurt å kjøre hardt på. Og ta det jeg sier med en klype salt, det kommer fra en som prøver å hjelpe, men som vet ganske lite om dette temaet.
×