Gå til innhold

LarsErik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  137
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om LarsErik

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. LarsErik

  Går ikke ned i vekt

  Selvfølgelig. Hvor holder du til, kis?
 2. LarsErik

  Går ikke ned i vekt

  Du går ned i kroppsvekt OG fettprosent. Ikke bare fettprosent.
 3. Du trenger ikke være rakettforsker for å forstå at dårlig diett/lite mat, kan gi utslag på proteiner. Men du vet sikkert best, du har vel medisinsk utdanning og har nok kompetanse til å svare på dette. Nok et søppelsvar fra deg der altså.
 4. Med tanke på hva du har liret av deg her inne, mtp på råd osv, så blir jeg svært overasket om du er noe mer enn en wannabe fitnessguru på 25 år, som ser litt for mye på bodybuildere på YT. Søppel fra a til å.
 5. LarsErik

  Hypermobile knær/ledd

  Noen som har det? Enten hypermobile knær? Eller i et av leddene. Hvordan går treningen for dere?
 6. LarsErik

  Går ikke ned i vekt

  Hahaha, er det mulig. Helt feil, igjen. Man går ikke ned i fettprosent bare man spiser mindre. Vi snakker om fettprosent, ikke kroppsvekt, Sherlock.
 7. Hahahahahaha, fy faen hvilken container du er. Wannabe fitnessguru. "Det er ikke sammenheng mellom blåmerker og diett" - hilsen en sofaekspert. Men en lege skal jeg ikke stole på, de som sier det er en sammenheng, jævla troll.
 8. Noen av dere som kan krysse av på en av de punktene, og merket da mere blåmerker? Feks når dere gikk ned i vekt eller spiste dårlig/lite? Hos meg er det sånn at jo mindre og dårligere, mere merker.
 9. Hei! Skulle ut å handle på butikken nå isted, og etter 5-10 minutter kjente jeg litt ubehag, men ikke noe spesielt sliten. Jeg er ikke overvektig, men det kommer en sigende liten smerte sånn ca til høyre for brystet/i midten, et sted rundt der. Etterhvert beveget den seg opp mot strupehodet. Dette ubehaget er borte med en gang jeg setter meg, etter 5min. Jeg er heller ikke noe aktiv, og dette er første gang på 1 uke pga influensa jeg har gått ut av huset og gått en lengre strekning. Men jeg har ikke noe super bra kondis. Kan det komme av at jeg har dårlig kondis? Er det noe hjerterelatert? Tidligere drevet med svømming i flere år men ikke hatt det da.
 10. LarsErik

  Hvilket program bør jeg gå for, på deff?

  Jeg skal kjøre Fierce 5 programmet, om du vet hvordan det er? Visstnok veldig bra og en fra bodybuildning som har laga det.
 11. LarsErik

  Hvilket program bør jeg gå for, på deff?

  Noen som har prøvd Fierce 5?
 12. LarsErik

  Hvilket program bør jeg gå for, på deff?

  Men er det noen øvelser jeg kan erstatte med pullups/chins, som det står at jeg må ta i program b?
 13. LarsErik

  Hvilket program bør jeg gå for, på deff?

  Har du prøvd det selv? La du til/fjerne noen av øvelsene som står oppført?
 14. LarsErik

  Hvilket program bør jeg gå for, på deff?

  Ser den. Hvordan er det programmet tilrettelagt mtp på bygging av muskler? Ser jo at det bare er en øvelse pr muskelgruppe, men kanskje det holder?
 15. LarsErik

  Hvilket program bør jeg gå for, på deff?

  Er det programmet no tess? Haru testa det sjæl?
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her