Gå til innhold

x-tina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om x-tina

 • Rang
  Nykommer

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Interesser
  Styrketrening

Nylige profilbesøk

1 162 profilvisninger
 1. Dumt spørsmål, men har funnet meg et bra treningsprogram som inneholder supersett. Men der jeg trener er det noe vanskelig å gjennomføre dette, da det er mange folk på treningssenteret. Så det er noe vanskelig å skulle ha to apparater etter hverandre. Kan jeg derfor trene samme programmet, bare uten supersett?
 2. Hva med dette? Fant dette på fitnessnora sin blogg, og er ikke så veldig ulikt det jeg trente noen år tilbake. Men nå har jeg hatt pause på 3 år, så ikke så godt å huske alle øvelsene. Savner litt biceps i programmet, så er det evt mulig å legge inn Ez-Bar curl? bytte med evt planke? da jeg ikke bruker den øvelsen på treningsstudio?
 3. Det er jeg fult klar over, jeg bare spurte etter tips etter nybegynnerprogrammet. Motivasjonene er uansett viktig for at jeg skal trives med treningen min, og når jeg har trent nybegynnerprogrammet så lenge, har jeg dessverre gått lei. Derfor var jeg litt interessert i å spørre andre om evt 3 splitts program. Men jeg må prøve å lese meg opp på de programmene som ligger ute.
 4. Tusen takk for svar, skal lese litt mer på det :-) Det vet jeg, men synes det begynner å bli en del umotiverende nå som jeg har trent med det i en lengre periode
 5. Målet mitt er å bli sterkere og selvfølgelig få en muskuløs kropp. Jeg trener nå 3 ganger i uken, men kan trene opp til 4 ganger. Jeg har sett litt på 3 splitts program, men synes det er vanskelig å finne noe jeg liker. Samt at økonomien ikke strekker til en PT da jeg er fulltidsstudent.
 6. Hei, holder nå på med nybegynnerprogrammet, og er fornøyd med det så langt. Men er det noen som har tips til hvilke program jeg kan begynne med senere? Har sett en del på x-press og x-strength, men synes de kan være noe vanskelig å forstå seg på. Derfor blir jeg en del usikker.
×
×
 • Opprett ny...