Gå til innhold

Kaye

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kaye

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen her som kan hjelpe?
 2. Kaye

  Tråden for dumme spørsmål!

  Noen mente at mitt kaloriinntak burde ligge på 3800kcal om dagen for å gå ned i vekt. er det dumt av meg da og kun spise 1500 i løpet av en dag for en "raskere" effekt? Mer detaljer om meg kan forsåvidt finnes her:
 3. Jeg føler med deg shelby. Kjenner igjen trøstespisingen og depresjonen.. Jeg vurderte en stund å bli veggis fordi noe av den maten er sykt god, men jeg elsker kjøtt. Forstår godt at du blir forvirret fordi jeg er like forvirret selv...
 4. Hei. Først kjører jeg på med litt fakta om meg sånn at dere kanskje kan hjelpe meg, vurdere riktig. Fakta Kjønn: Mann Alder: 27 Høyde: 184 Vekt: 130 BMI: 38,4 BMR: 2608.85 BMI og BMR er bare et estimat ved brukt av de grundigste kalkulatorene jeg fant på nettet så jeg vet at de ikke er helt nøyaktige. Jeg er en 27 år gammel mann som nylig har gått igjennom et samlivsbrudd. Hovedsaklig pga min egen selvtillit og eget selvbilde. Som kanskje mange andre har jeg i den forbindelse funnet ut at jeg trenger hjelp. Jeg pleide å trene når jeg var yngre men jeg har ikke trent på mange år. Jeg har 2 jobber, jobber i butikk så jeg står på beina hele dagen lang. Det er mye fysisk aktivitet, enten det er lagerarbeid, påfylling av varer og kassearbeid. Det er alltid høyt tempo. I helgene jobber jeg som servitør og står på beine hele tiden der også. Det går rolig for seg men jeg jobber så korte vakter at jeg ikke har pauser. Etter at jeg ble singel har det blitt mye first price pytt i panne med litt gulerøtter. Jeg drikker litt brus, men på jobber drikker jeg kun vann. Middagene er alltid kjappe, og det kommer alltid fra frysedisken da økonomien og tiden ikke alltid strekker til. Planen min er å vente med innmelding på treningssenter til jeg har fått opp kunnskapen litt, iallefall litt hjelp fra dere her på forumet. Men til syvende og sist er det kun jeg som kan gjennomføre det- og jeg har motivasjonen og viljen. Folkens... jeg trenger hjelp, og jeg trenger å begynne et sted.
×