Jump to content

LostinBoyd96

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About LostinBoyd96

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dere kann si akk hva dere vil er faktisk TOMMY TORVILSEN som sier det her, lyger han liksom om det ??? han sier også at d er forskning som beviser det så sda kan dere to ta dere en bolle ass..tipper han har dobbel så mye muskel masse som dere to superspurven og nobro ! Og ja hvist du veier 110 kg å løfter 200 kg i benken å ikke er full av fett så bruker du fakktisk bol så enten erdu en bole gutt nobro eller så lyger du på deg kilo i benken å d er dritt trist bare !! hvist du er 110 kg på en lav fettprosent tar du max 160 i benken alt over det = bol el løgn Alle styrke løfterne som løfter åver en viss vekt er dopa alle mann di har bare metoder å manipuler testene sånn det ser ut som di er cleane på. feks alle topp fem er dopa. naivt om dere tror noe annet
 2. det har seg sånn att det er Tommy Torvildsen som selv har sakt dette å att det er 2000 prosent over så lang tid att d gir fordeler for di som spier å trener sånn !! Tommy Torvildsen har du sett han ?? han har vunnet dritmange mesterskap i norge å han vet hva han snakker om desuten viser han til seriøs fårskning i tilegg !! hva har du å NOGO noengang vunnet av mesterskap ?? alt dere sier er jaja spis masse og tren masse så blir dere fit og stærk og svære til sommeren !! funker ikke sånn vettu !! er faktisk langt mer avansert å komme i form
 3. pleier ta fullkorns lefser med pianøtt smør å protein shake til ganske digg=)
 4. forskning viser att å trene fastene under periodisk faste kan frigjør opptil 2000 prosent vekst hormon å det har han tommi torvildsen bekrefta han å flere med han dere burde prøve NOGO å superDUST kanskje dere får fremgang og kommer over 100 i benken dere å =)))
 5. enig begge to virrker helt BLÅST tror det er bare å trene å spise så blir du stor og stærk liksom. superDUST og NOGO har ikke peiling på trening å kosthold hvist di mener dette ferdig snakka !! tenk på pæriodisk faste tommi torrvildsen å flere blant annet sier at å spise periodisk faste å trene fastende frigjør 2000 prosent veksthormon
 6. Er helt enig i det du sier hær =) har lest tråden å d er faktisk sånn mer prots = mer muskler. Har faktisk økt som f siste mnd etter jeg økte protinntake ti il 4-500 =) drit i hva NOGO og Di andre fossilene sier Di er bare bittre for at de ikke klarer å bygge like bra å er unge å atraktive for damene som oss =)
 7. Hvor trene du kommpis? =) har di mye til overs av di protein pillene? =) høres syko fett ut =)
 8. Helkråpp er for noobs, men sikkert bra for deg som ikke har trent før. vi som har et sterrkt trenings grunnlag må trene splitt å helst kjøre hvær muskel gruppe så hardt att man bare kan kjøre dn en gang i uken å bruker hele uka på å restutiere seg igjen blant annt en svær fyr på gymmet mitt som gjør dette å han fortalte meg det hær idag =) du bør skifte program ofte å forvirre kråppen =) husk å spis ofte uanset om du kjører bulk el cut =) og husk kasein før leggetid d er ganske viktig for at kasein tas opp sakte gjennom natta da forrhindrer du at du blir kattabol når du sover =)
 9. Er di noe bra ? har fått gratis adgang gjennom mora mi sin jobb til sånnt et gym typ fysio terapi rehabbiliterings greier =) å der har di masse sånn anerledes trenings apperater å maskiner m luft trykk =) er di noe bra ? for min kropp som er vant til kroppsbygger trening vil d vel være å sjokkere kroppen til å bygge enda mer ? =) hvist det er bra greier kanskje jeg kan ta noen økter på det i tillegg til d jeg gjør før eller bør jeg bytte fast ? =)
 10. nei jeg har fakktisk dysleksi å sorry for att jeg fakktisk prøver på å gi deg råd å tips hvordan du kan bli bedre!!!
 11. protein pannekaker er pulver å kroppen utvinner ikke protts fra sånn pulver ting like godt som av vanlig mat hvis du feks spissr kun protein pannekaker og proteiner pulver og gayner så bygger du ik muskler omtrent hvist målet er Bygge fikk høre d fra en med ganske bra peiling =)
 12. hab sa at d ikke er vits å trene anet enn fullkråpp hvist man ikke bruker roids =p stemmer ikke dette vel? Gjør det vet du? hatere se på dere selv dere er neppe på bostin sin størrelse så hvist dere skal rakke ned på Anndre kanskje dere skal bli like bra El bedre selv først? Di er mine idealer fordi de har kommet dit Di er å gir gode råd til andre rpå youtyoube sånn fysikk som bostin har annser jeg som drømmefysiken og jeg kan sikkert ikke oppnå d med det første men målet er hvertfall konkurangse neste år for å få scene erfaringen alle må starte et sted d=) jeg er faktisk ganske stor nå å ha økt i styrke siden jeg begynte trene så hvor dårlig kan programet og kosthåldet være liksom? haters gonna hate. Misunnelige eller? Hva med og hjelpe med d jeg faktissk spør omm???
×
×
 • Create New...