Jump to content

RobyX

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About RobyX

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trenogmat.no - matprepp leverandør som kan hjelpe deg med dietten 😱
 2. Trenogmat.no er det beste matprepp leverandør i Norge 😊! Nettbutikken er oppdatert i 2018 og konseptet virker utmerket bra 🤗.
 3. Trenogmat.no er det beste matprepp i landet 😊!
 4. Jeg trur at du forstår veldig godt dette! Og jeg respekterer din synspunkt. Du har helt rett, vi har hoppet vekk fra saken, min spørsmål handler om mat kostnader, og du og andre har skiftet fokuset på noe annet.
 5. Jeg snakker om min egen erfaring og om dette jeg har eksperimentert men på bulking eller ikke, og på bulking fungerer best 3-4gr protein per kg kroppsvekt for meg i tillegg til 6-8 gr karbohydrater som tilsvare ca. 5000-6000kal per dag, og dette gjør at man er trøtt, og man kan ikke sove godt, og andre bivirkninger, ja, men kvantitet muskel masse jeg bygger over 3 mnd på kur er dobbel i forhold til å spise halv parten av dette under same forhold. Og dette er logikk, for å sier det som, når hormonene er på toppen, og man trener hver dag, dette er bare for å oppnå en hvis standard når det gjelder musklene, og dette kommer med en pris som for en del folk er verd og for andre er ikke. Om ikke på bulking, jeg spiser 2-2.5gr protein og 3-4gr karbs 3000-3500 kal bare for å kunne vedlikeholde muskelmassen, og uansett hvor godt jeg spiser, hvile eller trener, jeg taper en del muskler, men det handler ikke om dette, det handler om å prøve min beste for å opprettholde en positiv balanse mellom anabolisme og katabolisme, og når jeg spiser så mye protein, jeg vet at jeg tar ikke feil, selv om en del av dette blei utnyttet som energi av kroppen, og derfor jeg er 100% at jeg opprettholder en positiv balanse. Mens dette er en viktig en bit av heile bilde, mat hjelper ingenting uten resten av tingene på plass som trening, sovn, godt ernæring og ikke minst genetikken. Dette er så mage faktorer som en kroppsbygger skal ta hensyn til, for å kunne opprettholde en positiv balanse. Jeg vil også trur på alle store gutter, fordi dem har ingen grunn å tøyse. Hvis Rich Piana eller noe annet på samme nivå sier at jeg må spise så mye proteiner og så mye mat, dette gjør han litte eller ingen tjeneste for han selv. Jeg spiser mat fra butikken, ikke mat han selger om jeg vil, jeg kjøper kosttilskudd fra hvor jeg vil, fordi jeg vet at BCAA eller protein pulver, eller noe annet er framstilt på nesten samen måte av alle produsentene. Og jeg har alltid tenkt på hvis jeg tar hensyn til personer som ser ut som jeg vil at jeg skal se ut, sjansene at jeg skal ser ut som dem er større, en å ta hensyn til en kar som kan mye teori, men han suger når det gjelder praksisen. For meg dette kar presenterer ingen troverdighet. Men ikke bare dette, men jeg vurderer en del undersøkelser lagt av universiteter eller research institusjoner med godt rykte, på alt jeg tar, som BCAA, Vtamin C, Calcium, ZMA, protein inntaket, osv, før jeg tar de, også selvfølgelig, jeg eksperimenter dette på meg selv. Og jeg har merket en stor forskjell mellom 0,5gr vitamin C og 3 gr ved hard trening. Minn kropp er følsomt og jeg blei lett smittet med influensa eller forkjølelse. For 1 år jeg tar 3gr vitamin C daglig, jeg har ikke opplevet at jeg har vart syk igjen, og for meg gjør det at jeg synes på at 3gr vitamin C fungerer bedre en 0.5gr.
 6. Ingen årsak NoBro, jeg setter stor pris på ditt synspunkt. Dette handler om penger, ja, men de hadler ikke bare om det, dette er en livsstil. For meg er viktig å finne ut om hvor mye penger andre bruker. Kanskje jeg selv er en av dem som vil selge, men isteden å lure folk, jeg spør om hvor mye er en villig å betale for 1mnd med mat. Jeg sier bare at for meg fungerer best på min måte, men jeg anbefale andre å finne sitt måte som fungerer best. Målet med dette er å finne løsningen som kan tilfredsstille behovet.
 7. Hei NoBro, For meg fungerer greit med 2gr for vedlikehold, hvis jeg spiser mindre en det, jeg taper muskelmasse. For bulking fungere best med!3-4gr per kg. Alle er forskjellige, og angitt er bare en anbefaling. Men, jeg trur at me går vekk fra saken. Jeg er bare interessert om hva er budjeten for en mnd. mat, en fitness eller kroppsbygger entusiast har. I snitt, hvor mye er en villig å betale for mat med tanke på at en skal bygge mer eller vedlikeholde muskelmassen.
 8. Ja, Jeg kjøper mine vitaminer også fra utlandet. Innlands er det bare vass nor de kommer på kosttilskudd priser. Men hovedsakelig, dette er maten som teller, og dermed jeg er interessert i hvor mye penger bruker en gjennomsnitt trening avhengig. :), Men ikke bare dette, men hvor mye tid bruker de enkelte for mat tilbereding.
 9. Hvor mange studenter med lav budsjett er der, jeg antar at dem er mange. Men hvor mange som deg er der ute? Eller hvor mange som trener på siden av bussiness / jobb og ikke har tid til å lage mat, og nå jeg refere meg ikke bare til folk som trener styrke, men andre krevende idrett. Dette er anbefalt å innta ca. 2-2.5gxkropsvekt i protein hver dag ved hard trening. Dvs. at jeg supplere kroppen med protein fra mat 80% or resten er dekket av kosttilskudd pga. prisen. billigste 1 gram protein fra proteinpulver koster ca. 0,15kr billigste 1 gram protein fra mat - fryst torsk - ca. 0,35kr billigste 1 gram protein fra mat - kylling bryst - 0,40kr billigste egg hvit 1 gram protein fra mat - 0,41kr havre 1 gram protein - 0,17kr ris 1 gram protein - 0,1kr 2gr proteinx90gk kroppsvekt = 180gr protein per dag 70% protein fra kjøtt eller egg = 126gr protein = kr 49kr 20% protein fra pulver = 36gr protein = 6kr 10% protein fra andre mat = 18gr protein = 3kr ------------------------------------------------------------ Dette vil seier at jeg bruker i snitt 55kr per dag for protein bare vis jeg velger de billigste og spiser 2gr protein per kg ting som ikke skjer alltid, jeg pleier å spise mer protein en det ved har arbeid og hard trening, men dette er ikke bare det jeg spiser, i tillegg kommer grønnsakene og av og til cheat meals. 1650 kr - 3000kr bare for protein - dette kan variere med opptil og over 100% ved storfe, kalkun laks eller andre. 500 kr cheat meals 500 kr grønsaker 300 kr diverse - nøtter, melk, ost osv. ------------------------------------------------------------ ca. 3000 til 4000 kr for mat i Norge :).
 10. Vitamin C er veldig viktig for en som trener mye, dette hjelper mange kroppsfunksjoner, immunforsvar, proteinsyntese og restitusjon men ikke begrenset til dette. Bodybuilding.com anbefaler 3gr vitamin C per dag for idrettsutøvere som driver med styrketrening. http://www.bodybuilding.com/fun/vitamin-c-the-vitamin-you-need-to-succeed.htm. Hvis du tenker at 3gr vitamin c kan kommer fra mat, tenk igjen. En appelsin inneholder ikke mer en 82mg vitamin C, dvs at man må spise ca. 12 appelsiner for å kunne benytte 1 gr vitamin C.
 11. Ja, 4kg proteinpulver - minst 500kr, zma, bcaa, multivitamin, vitamin C 2-3gr per dag, Calcium. Dette koster minst 1000kr. Er dette mye?
 12. Hei alle.Jeg lurte på hvor mye bruker dere i måned for mat?Kosttilskudd da?Jeg bruker i snitt 4000 for mat, og meste parten av dette går på proteinrik mat, hovedsakelig kjøtt og egg.For kosttilskudd jeg bruker ca. 1000. Med tanke på at jeg trener styrke 5-6 ganger per uke. Veier 90kg og er på 12% fett. Kostholdet nå er for vedlikehold/gradvis øking i muskel masse Er dette mye eller lite?
×
×
 • Create New...