Gå til innhold

Clyde

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Bare et tips: Hvis du leser deg opp på mobilitet og fleksibilitet i forhold til rykk/vending-støt samtidig som du jobber med dette før du begynner å lære deg olympiske løft gjør du deg selv en bjørnetjeneste. Da for du MYE mer ut av kursinga. Prøver du å gå ned i overhead squat/rykk-knebøy så finner du fort ut hva du trenger å jobbe med. (Hvis det er nødvendig selvsagt). Brant meg litt på dette selv. Edit: Så ikke at det var et gammelt innlegg... Tipset står fortsatt
  2. Kanskje det er rotatorkuffene på høyre siden som har fått kjørt seg litt hardt gjennom programmet ditt? Veldig vanskelig å vite, men anbefaler deg uansett å prøve å trene litt rundt skaden til det blir bedre eller ta en tur til en manuell/fysioterapaut. Ps: Aner forresten ikke hvordan du gjør øvelsene dine, men et helkroppsprogram tre-fire ganger i uken kan fort bli litt overkill hvis du ikke er obs på tilpasse intensiteten i øktene dine. Kan være her årsaken til skaden ligger og.
  3. Alt dette er relativt i forhold til hvor mye og hva du spiser. Du kan gå opp i fettprosent av all mulig trening hvis du spiser nok. Crossfit er uansett en bra treningsform hvis du vil forbrenne kalorier, men kosthold er det viktigste å fokusere på .
  4. Du ser veldig lite om hvordan du trener, Ts? Variasjon i intensiteten på øktene og å fokusere mer på assisterende øvelser kan hjelpe. Personlig stagnerer jeg alltid hvis jeg alltid kjører samme antall reps/set uke etter uke. Fylleturer, lite mat og mye stress er ikke opptimalt for gains.
×
×
  • Opprett ny...