Jump to content

Randia

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Randia last won the day on October 2 2016

Randia had the most liked content!

About Randia

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan hende du har vitaminmangel + jernmangel. Kan føre til trøtthet det.
 2. Hm, legger du deg som regel før 12 eller etter? Merker at jeg får mye bedre søvn før 12 og mer opplagt enn om jeg legger meg halv 2 og utover.
 3. Hvor lenge er det du sover? Kan jo ha en sammenheng med hvor trøtt du er.
 4. Takk for svar, men synes det blir litt lite. Kroppen min tåler ganske mye og dette blir i det minste laget. Er ikke noen eliteutøver, men vil trene som de for å bli bedre og så best mulig jeg kan. Grunnen til 4 kondisjons økter er pga de er kortere og uten langkjøring. Da jeg ikke er ute etter å få seig lang kondisjon, men heller mer hurtighet. Når det kommer til styrke løfter jeg 92.5 kg x 4 i benk, 125 kg x 4 i markøft og knebøy er jeg litt usikker da jeg har variert en del her, men skal begynne fra scratch og bygge opp bedre teknikk(altså gå helt ned og ikke 90 grader) Tok 117,5 kg med ca 90 grader. Tar 20 kg x 4-5 med chin ups. Når det kommer til løping er det ikke for å springe en konkurranse, men rettet mot en sport altså fotball. Løper ca 60 m på 8,5 sekunder, 200 m på 30 sekunder og 3000 på 11 min(er et par år siden og jeg var syk den dagen, så løper sannsynligvis ned mot 10 min i dag da jeg har bedre kondisjon enn da (da jeg aldri har løpt veldig mye eller løpt lange turer noen gang er dette helt greit for meg. Kun trent fotball og løpt kortere turer rundt 30 min eller faktisk prøvde jeg meg på en lenger tur for litt siden og dette var ikke noe for meg. Løpte i 2 t nesten, men dette var alt for kjedelig for meg og tar ganske mye tid)
 5. Noen som har erfaring med PHAT? Hvordan kan jeg for eksempel kombinere det med kondisjon?
 6. Hei! Noen som har et bra treningsprogram for styrke + kondisjon? Har trent 6 ganger styrke i uken de siste 3 ukene, men tror det kanskje blir litt for mye for meg. Merker det spesielt på beina da jeg har mistet en del styrke i knebøy, men ellers har jeg økt i andre øvelser for overkroppen... Har noen et godt treningsprogram for styrke og kondisjon som fokuserer mest på beina? Kan noen gi meg øvelser og et treningsprogram for 4-5 styrkedager i uken med fokus på beina mest + 4 dager kondisjon? hvordan jeg skal sette opp en plan med tanke på det. Takk på forhånd!
 7. Siden du sparker fotball burde du å fokusere mest mulig å øke i muskelmasse/styrke i beinene, magen + rygg spesielt korsrygg pga stablitet, men spørs helt hva du vil med fotballen så klart. Om det er et mål å bli bedre der eller ikke. Isåfall kan du ta øvelser som Knebøy, utfall, strak markløft, pullups/chinups, nordic hamstring, sumo markløft, hyper exstension osv. Skuldre kan du ta militærpress, skulderpess, sidehev med manualer/kabel, og facepulls.
 8. Er ikke for å redusere kroppsvekten jeg tenker på, men først ligger jeg over for å bygge, men en dag i uken går jeg under for å fjerne det jeg har lagt på meg ekstra som er fett, tenkte jeg på. Å bli mett er ikke noe problem, det blir jeg aldri handler mer om å føle seg fornøyd etter et måltid uten å bli sulten igjen etter 1-2 timer og det som er rart når jeg konstant spiser mye så blir jeg også ekstra sulten. Egentlig ganske rart
 9. Ok, hvilken dag ville du valgt da? en treningsdag? hvor jeg trener en muskelgruppe jeg ikke vil vokse like mye som de andre kanskje? vil trene hver muskelgruppe 2 ganger i uken, men vil fokusere mer på beinene enn overkroppen. Så for eksempel bryst da jeg er sterkest i dette? ligge i underskudd en av de øktene? Ville ikke gjort dette normalt, men har litt for høy bf % og vil redusere den litt, men vil ikke ned så mye lavere vekt. Fordi da må jeg veldig lavt for å komme til 10 %
 10. Er ikke det som er problemet, men jeg får økt sult når jeg spiser mer faktisk, altså til slutt blir jeg sulten uansett og det er ikke så bra med tanke på hvor lang skoledagene mine er. Også med tanke på sporten jeg driver med er det viktig å legge på seg minimum med fett uansett om jeg vil legge på meg litt mindre muskler da jeg ikke har mål om mer enn 4-6 kg på 1 og et halvt år til 2 år da hurtighet og smidig er veldig viktig, samtidig med balanse og være matchfit hele tiden Spiller fotball og det er noe nytt seriesystem med futsal i år som jeg kunne tenkt meg å være med på, og dermed er det bra og ha minimum med fett pga de 0,1 sekundene du kan spare som kan være avgjørende i fotball Er også turneringer i helgene utfra det jeg veit, og da kan det være vanskelig å få i seg nok mat på en søndag, uten å bruke veldig mye tid på å spise
 11. Hei! Jeg lurte på om jeg trener 6 dager i uka styrke med et overskudd på 200-250 kalorier, men jeg har en dag hvile på en søndag for eksempel om jeg har 400 kalorier underskudd om jeg fortsatt får progresjon da og fortsatt kan legge på meg litt muskelmasse? Synes det er mye lettere enn å spise overskudd hele tiden, får så høy apetitt da og pleier som regel og bli fortere sulten da.
 12. Nei, vanskelig å ha barer med kun proteiner, men det er viktig og også få i seg nok med karbohydrater og fett Det er gunstig med tanke på raskere restitusjon etter trening for eksempel.Men ja om du bare vil ha proteiner er det et dårlig alternativt, men smak er også verdt å få inn litt fett og karbohydrater. Da dette er viktige bygge stoffer også Her er noen barer med litt høyere proteininnhold, hvor de på 100 gram smaker så som så men den jeg prøvde av 60 gram smakte ganske greit http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/12-x-52-protein-block-100-g http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/12-x-52-protein-block-60-g
 13. Ville heller anbefalt protein barer. Spørs jo så klart hva du foretrekker, men smaken er MYE bedre enn de proteinpulverne jeg har prøvd. Lett å ta med seg overalt i tillegg.
 14. Imponerende resultat i løpet av et år Skal sjekke ut de andre videoene dine og plukke opp litt informasjon
×
×
 • Create New...