Gå til innhold

msln

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om msln

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Min uthevelse. Ja, det er det der som er løsningen. Visstnok er det slik at plast som er BPA-fritt stinker fælt hvis det blir stående melk/proteinshake i det over lengre tid. Så for å ikke ødelegge shakeren, så fyll i, drikk, skyll. Jeg endte med å kjøpe en BlenderBottle hos Gymgrossisten. Det er en metallfjær i shakeren som er formet som en ball, og som blander ut alt helt perfekt (i alle fall de to gangene jeg har brukt det så langt). Interessant kjøp, Fleskefeiten. Den der hadde jeg ikke hørt om før. Er det noe du har brukt lenge eller?
 2. Jeg kjøpte plater på Biltema, men de ser slik ut etter å ha hatt en vekt på seg. Den gropa forsvinner ikke etter mange uker. Så hvem selger plater som tåler å ha vekter på seg uten å bli permanent deformert?
 3. Jeg synes du ser bra ut. Bare så det er sagt. Men til spørsmålet ditt. Hvis en person har unormalt mye fett et sted på kroppen, og synes det ikke ser pent ut, så er det slikt "fettsuging" (liposkulptur) er til for. https://sml.snl.no/fettsuging
 4. Å bruke tid på å håndvaske er uaktuelt. Likeså å ha en drøss shakere og legge de i oppvaskmaskin etter bruk. De tar opp for mye plass. Kanskje elektrisk håndholdt mikser kunne være noe.
 5. Jeg orker ikke tanken på de stinkende "shakerne" igjen, så hvordan får man mikset pulveret uten dem, med minst mulig bry? Er det noen som blander flere liter og så bare lar det stå i kjøleskapet, og drikker av det? Eller er det noen pulver som lar seg oppløse i et halvlitersglass hvor man rører med gaffel?
 6. Jeg har hatt noen manualer fra gammelt av, disse har diameter på 25 millimeter. Jeg fikk noen manualer av en venn, disse har diameter på 28 millimeter, og så er det 32 millimeter på stangen når jeg trener benkpress. Hvis jeg setter en 28 millimeter vektskive på en 25 millimeter stang, så skrangler det. Så hvor får man kjøpt adaptere? Jeg tenker da på å tette litt av vektskivehullet med, slik at det blir 25 millimeter.
 7. Hei Jeg vil ha en pulsklokke for intervalltrening som: Vibrerer når pulsen min er utenfor målområdet Har tidtaker, og automatisk switcher fra joggemodus til avslapping hvert 4. minutt (eller noe i den dur). Når den switcher skal den gi lyd. Den skal ha et grensesnitt som gjør at den kan brukes med app(er) på Android-telefoner Finnes det?
 8. Biltema selger vektstang for benkpress som kommer i tre deler, og monteres av kunden. Har du brukt slike før? Tåler de mindre enn "vanlige" stenger?
 9. Det ser ut som det er billigst om man holder seg unna sportsbutikker Det er ikke samme sett som sammenlignes, men på Biltema får man 10 kg for 269 kroner. http://www.biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Vektsett-10-kg-2000023803/ På XXL får man 10 kg for 300 kroner https://www.xxl.no/x-erfit-vektskive-10-kg-stal-25-mm/p/1044085_1_style På Jula får man et 19 kilos manualsett til 199 kroner http://www.jula.no/catalog/fritid/trening-og-helse/treningsutstyr/manualer-og-vektstenger/manualsett-951150/ Jula har også denne, som har samme utforming på vektskivene som d
 10. Det endte med at jeg tar på ryggsekk, fyller den med kjøleelementer og legger en drikkeflaske blant kjøleelementene. Det blir en forfriskende slutt på turen, før jeg vender hjemover igjen.
 11. Det beste ville vært om man kunne dele bilder som dette, med puls fra sportsklokken
 12. Jeg skal kjøpe en sportsklokke i bursdagsgave til ei som liker å gå trimturer, men gjør det altfor sjelden. Hun tilbringer mye tid på Facebook, så jeg tenkte at hvis jeg kjøper en sportsklokke som måler puls, skritt og kalorier, som også har en app som egner seg for å dele resultat på Facebook, så kan det gi henne et ekstra dytt for å trimme litt iblant. Men hvilke sportsklokker er best for deling av resultat på Facebook? Hvilke gode apper finnes for deling av treningsøkter på Facebook?
 13. For å svette og bli andpusten, og dermed nå anbefalingen om 150 minutter i uken med moderat aktivitet. Jeg liker å gå, men blir hverken svett eller sliten. Ryggsekktipset var bra.
 14. Denne siden han være fin å bruke for å sammenligne pris. https://www.prisjakt.no/category.php?l=s316794486&o=eg_5429&rev=1#prodlista For en 10 kilos vektskive varierer prisen fra 300 kroner hos XXL Sport & Villmark til 599 kroner hos G-sport og Intersport.
 15. Hvor får man kjøpt vektskiver for manualer ("dumbbells") til best mulig pris? Har du en butikk/nettbutikk å anbefale?
×
×
 • Opprett ny...