Gå til innhold

RegineL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Det høres veldig fornuftig ut, Kjetil! Jeg skal lese gjennom artikkelen. Tusen takk for svaret ditt
 2. Så bra! Ja, jeg skal lytte på kroppen Kan forsøke litt annet fra nå av, og ha større fokus på kjerne for å styrke buk. Det er et område jeg har veldig godt av å jobbe med uansett (det er jo så kjedelig) Takk igjen!
 3. Heisann! Huff, det hørtes ikke ut som en hyggelig opplevelse! Du har nok helt rett som du sier, at det er vanskelig å motta annet enn personlige erfaringer her på forumet. Jeg setter likevel stor pris på å høre fra dere som har gjennomgått liknende selv. Det skremte meg litt da jeg hørte at man ikke skulle trene (leste på et par tråder fra noen år tilbake at enkelte hadde fått totalforbud for trening?!). Tusen takk for tilbakemelding. Håper du er i mye bedre form nå!
 4. Hm... Jeg har dem både når jeg trener rygg og ellers. Jeg kjente dog i går at en del av øvelsene var mye vondere enn vanlig (pleier egentlig ikke være vonde i det hele tatt). Jeg slet litt med markløft feks., og ble mer sliten enn vanlig. Noe jeg syns var merkelig, siden jeg hadde masse energi til trening etter styrke var over (løpingen gikk som en drøm i går). Jeg ble bedre etter at jeg tok av sko og fikk bedre bakkekontakt. Burde sikkert holde meg unna denne øvelsen, eller forsøke mindre vekter?
 5. Heisann! Jeg trener en del styrketrening med stang (mye ben og rygg, mest utholdende, ikke max vekt) og har i det siste opplevd en del sterke isjias-liknende smerter i høyre lår, samt ganske sterk nummenhet i lårmusklaturen. Jeg går til behandling hos verdens beste naprapat i mine øyne (Sondre Nilsen på Skøyennaprapatene om noen trenger tips), men jeg ville høre med dere hva erfaringene deres er. Mange mener man ikke skal trene ved slike smerter. Hva tenker dere? Hvilke typer styrketrening kan man fortsette med? Og kan man løpe (yndlingsform nr. 2 etter styrke)? Finnes det andre gode råd?
×
×
 • Opprett ny...