Gå til innhold

Sheherezade

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sheherezade

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sheherezade

  Fitnessteam i Salten området?

  Er det noen som vet om det finnes et fitness team i Bodø/Salten området?
 2. Sheherezade

  Bekkentilt i markløft

  Jeg har trent styrke jevnlig det siste året og har tidligere hatt markløft i treningsprogrammet mitt uten noe problem. I det siste har bekkenet imidlertid begynt å tilte mot høyre når jeg går opp slik at løfter med en markant skjevhet i bekkenet. Det gjør ikke vondt og jeg er ikke klar over at jeg gjør det(er avhengig av at det er noen som står bak meg og ser på). Ei heller har jeg noen skader eller andre "vondter" som skulle tilsi at jeg prøvde å avlaste den ene siden. Jeg føler ikke at jeg løfter ujevnt, men noe må det selvfølgelig være som forårsaker dette. Derfor lurer jeg på om det er noen her som kan gi meg noe input(på generelt grunnlag) på hva som kan forårsake sideveis bekkentilt i markløft?
 3. Sheherezade

  Hvilket proteinpulver bør jeg velge?

  Vanskelig å si noe konkret siden smak er veldig forskjellig. Selv har jeg både http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/fit-smart-protein-900-g og http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/100-whey-gold-standard sistnevnte er endel dyrere, men smaken er god og magen takler det greit.
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her