Gå til innhold

Radok

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Radok

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Radok

  Knebøy

  Tusen takk for hjelpen.
 2. Radok

  Knebøy

  Hva er glutenbridge? Hiptruster
 3. Radok

  Knebøy

  Når jeg trener Knebøy så kjenner jeg mer i høyre lyskemuskel/ innsiden av venstre Lår. Kjenner at låret er tykkere på innsiden. Hva gjør jeg for å gjevne ut dette?
 4. Jeg har samme problemet. Føler jeg kjører roingen skjevt. Føler jeg kjenner det mer på venstre skulderblad. Jeg kjører med overhånds grev. Av å til går det tåli greit. Men føler (og syns det er tykkere ryggmuskler på venstre side Utrolig frustrende.
 5. Radok

  Ryggtrening

  Har tenkt litt. Så nå tenker jeg at jeg "offrer" 2 uker av resten av treningen min og konser på ryggøvelser. Få inn teknikken og full fokus på stående roing osv. God ide?
 6. Radok

  Ryggtrening

  Nei det har jeg ikke prøvd. Så litt tung ut.
 7. Radok

  Kyllingdiett

  Jeg sitter å lurer på om jeg ska prøve med og bare spise kylling en mnd å fokusere bare på det. For nå spiser jeg (for lite) på spise riktig. Og se om det blir bedre resultat på trening.
 8. Radok

  Ryggtrening

  Jeg sliter veldig med å få fart på ryggmusklaturen. Får ikkke inn teknikken på stående roing. Har kjørt lett og jeg har kjørt tyngre. Over og under hånds. Latt stanga følge låra osv. Blir alti dårlig. Steike hva gjør e. ? Frustrert
 9. Radok

  BCAA dosering

  Jeg kjøpte bcaa 6:1:1 400gr 6000mg. Så lurer jeg veldig på doseringen... Noen sier jeg ska ta kun en dose daglig noen andre sier på morran og før og etter trening. Hva er best/riktig?
 10. Opp kl 06.00 2-4 skiver med jordbær/blåbær. Et glass melk + shake. Frokost på jobb 09.00 4 skiver med skinke +shake (av å til en banan) Lunsj 12.30 4 skiver +shake (av å til banan) Middag kl 15.30-16.00 . På trening( kreatin rett før) 19.00-19.30 tiden. Shake +banan etter trening med kreatin. Kveldsmat 4skiver skinke. En boks tunfisk rett før senga og Shake og (kesam).
 11. Jeg trener 4 dager uka. Hele kropp prog. Og jeg spiser tålig bra syns jeg. Men syns jeg har stått stille en god stund på samme kilo. Så har jeg lest/hørt at jeg må spise riktig før natta. Stemmer det? Hva burde jeg spise på kvelden etter trening for best mulig fremgang?. Jeg spiser nå en boks tunfisk og et beger med kesam pluss shake.
 12. Jeg trener 4 dager uka. Hele kropp prog. Og jeg spiser tålig bra syns jeg. Men syns jeg har stått stille en god stund på samme kilo. Så har jeg lest/hørt at jeg må spise riktig før natta. Stemmer det? Hva burde jeg spise på kvelden etter trening for best mulig fremgang?. Jeg spiser nå en boks tunfisk og et beger med kesam pluss shake.
 13. Plutselig har jeg begynt å føle meg fornøyd. Trener gjevnlig 4 dager uka. Føler meg bra i en del muskelgrupper.
 14. Skjønner. Jeg trener 4 dager uka. Hele kropp prog. Jeg tror ikke magen min forandrer seg til det positive utsende vis jeg får ned fettprosent litt. For utsende forandrer seg stadig til styggere og styggere osv. Men må vell gjøre et forsøk på å gjøre den bedre. Så Hva burde jeg gjøre for å få ned fettprosent?
 15. Så det du sier er at du har samme utsende? Og at det jeg må gjøre er å trene situps. For jeg har kuttet ut magen på noen uker. Har du bilde av deg? Tror egentlig ikke på deg.
×
×
 • Opprett ny...