Jump to content

NoBro

Members
 • Content Count

  821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Reputation Activity

 1. Like
  NoBro got a reaction from PaulM in Benkpress   
  Var bare ment som et apropo 😊
  Du har helt rett i at man kan antyde en indikasjon på en sannsynlig 1RM utifra et gitt antall repetisjoner på en gitt vekt. 
  Ser dog oftere avvik som er høyere enn anntatt 1RM enn lavere, så ofte kan det ihvertfall være en god indikator på hva man kan forsøke å løfte - Man merker fort om man har mere inne i spesielt benkpress. 
  For eksempel gir kalkulatoren du linker til en fem kg lavere anntatt 1RM på meg utifra maks antall repetisjoner på en gitt vekt (Testet i mai før jeg påbegynte diett, nå på lavere vekt og kroppsfett er jeg noe under det styrkemessig) 
 2. Like
  NoBro got a reaction from pilatus in Om Dere Skal Ha Slankepiller, IKKE Kjøp Fra Utlandet   
  På generelt grunnlag finnes det ikke noe grunnlag til å kjøpe "Norskt" fremfor andre steder i europa/verden, såkalt "Norskt" er som regel bare en god kombinasjon av overpriset og underdosert i forhold til hva nøyaktig det samme koster i andre land. 
  For det andre så er såkalte slankepiller solgt over disk ubrukelig søppel med null effekt både i Norge og utenfor Norge. Eller, det funker jo til å slanke lommeboka til lettlurte mennesker da. 
  De eneste slankepillene som faktisk fungerer er enten illegale underground-midler som jeg ikke skal navngi her slik at ingen skal få blod på tann - Og noen få reseptbelagte preparater som man uansett skal lide av helseskadelig overvekt for å få av legen, altså ikke noe for ola hobbykroppsbygger som skal deffe av seg fem-ti kg til årets Mallorca-tur.
 3. Like
  NoBro got a reaction from Malida in Daglig kalorimengde   
  Å leve på 1200 kalorier som normalvektig og aktiv er ikke sunt, det er usunt, og den som fortalte deg dette er totalt kunnskapsløs. 
  Det siste er korrekt, og hvor mye akkurat du trenger er det bare du som kan finne utav, men en viss pekepinn kan folk med kunnskap gi deg, prøv iifym.com , den gir også en helt grei pekepinn, men ikke noe fasit. 
 4. Like
  NoBro got a reaction from GoobyDoo in Finnes det noe mere patetisk...   
  Spot on, kunne ikke sagt det bedre. 
  Den sosiale aksepten for alkohol er et interessant fenomen. Drikk deg drita, spy i gatene, spy på politiet, på folk, slå ned folk, piss oppgjennom butikkvindu og hyl og skrik så unger som sover våkner - Ola Nordmann i alle samfunnslag tilgir deg med "Hehe vi har alle gjort dumme ting på fylla" og "Fylla har skylda"
  Eller røyk som en skorstein så lungene dine blir to pulserende svulster inntil du visner hen og dauer av enten kols eller kreft - Helt greit. 
  Men gjør hva som helst annet, enten det er cannabis, AAS, eller til og med fleinsopp som vokser i naturen - Du stigmatiseres som en kriminell som fortjener å sitte i fengsel, og hjelp fra helsenorge fortjener du IHVERTFALL ikke for du valgte jo selv å ta dette.
 5. Like
  NoBro reacted to HenrikWL in Sliter med vektnedgang på kaloriunderskudd   
  Bare 6 uker er ingen tid i det hele tatt. Jeg tipper det dreier seg om vannvekt og rekomposisjon, altså at du legger på muskelmasse i takt med fettnedgang. Du brukte 41 år på å bygge den kroppen du har nå, du bygger ikke en ny på 2 måneder. 
 6. Like
  NoBro got a reaction from getsome in Skinnyfat   
  Du har hørt feil
 7. Like
  NoBro got a reaction from henri85 in Diett på 1200 kcal men ikke sulten   
  Er du sikker på at synet i speilet gjør deg synonymt tiflreds med tallet på vekta ? 
  For normalvektige/under normalvektige personer så er det veldig sjeldent slik at det å gå ned i vekt faktisk gjør dem mer fornøyde med seg selv. 
  Just sayin`.. Du bestemmer selvsagt selv hva du gjør, men det å sultefore seg selv på 1200 kalorier for å gå ned noen kg fører neppe til noe bra. 
   

 8. Like
  NoBro got a reaction from Ole Palmer-Morewood in Vektnedgang eller styrke   
  Du spør ikke dumt. Som HenrikWL sier er dette absolutt mulig om du er nybegynner på styrketrening, en viss periode før det blir tyngre igjen.
 9. Like
  NoBro got a reaction from tusj12 in Asymmetrisk kropp   
  1. Et fullstendig program MÅ ikke gå over ei uke, det kan gå over kortere og lengre tid. 
  2. To dager med bare bryst, to dager med bare rygg, og èn dag med bein? Hva med resten? 
  3. Nettet er fullt av splitter som passer enhver. Google is your friend. Hva med å kjøre overkropp-underkropp-fri-overkropp-underkropp-fri. etc. ? 
 10. Like
  NoBro reacted to GoobyDoo in Kyllingdiett   
  Alt av dietter fungerer fordi man ligger i et kaloriunderskudd. Kom på noe som gjør at du ligger i et kaloriunderskudd; ikke tving deg selv til å følge x- eller y-dietten.
 11. Like
  NoBro reacted to HenrikWL in Nybegynner program hver dag?   
  Hva med å rusle en tur eller gjøre noe helt annet som er mer aktivt enn å sitte i sofaen? Det er gjerne ikke for moro skyld at disse programmene har hviledager; det er jo fordi hvile er like viktig som trening.
  Det finnes ikke "andre muskler" enn de du trener i et fullkroppsprogram – det er hele poenget, da et fullkroppsprogram trener hele kroppen.
 12. Like
  NoBro got a reaction from tusj12 in veknedgang   
  Følgende PM fra "kjell olav" 
  "Om du sender meg en Melding med TLf nr så skal jeg ringe deg å forklare litt rundt dette , det er faktisk flere tusen menesker som har brukt produktene å har varig nedgang og Alle produktene er NTC som betyr Nutrient Transport Concept og dette fuker sykt bra  så Håper du heller tar deg tid til å høre litt om dette Mvh Kjell O "
  Hva er hensikten med dette? Å få meg til å kjøpe produktet ditt?
  På linken du postet til bestilling krysser man av for "Ja, jeg er inneforstått med at Kjell Olav Sørgård er den personen som har anbefalt FitLine/ BeautyLine/ PM for meg. "
  Det du driver med er reinspikka svindel. 
  Selvsagt vil et ekstremt kaloriunderskudd føre til vektnedgang og betydelig forskjell på vekta over en periode. 
  Det du driver med, er akkurat det samme som at jeg skulle miksa noe grønnsaker med litt funlight og proteinpulver og melk i en shake til 3-400 kalorier og sagt "Drikk dette to ganger om dagen og du vil gå ned masse i vekt på en måned!" 
  Vektnedgangen er garantert. Kvaliteten på den not so much. 
  Supplert med masse bullshit om at kroppen renses og vissvass om at det hjelper på søvn og konsentrasjon Fabolous. 
  Er som at jeg skulle henta vann fra elva oppi fjellet her og solgt det til folk for 200 kr pr flaske fordi det har "rensende egenskaper"
  Svindler er hva du er. 
  Det triste er at du/dere helt sikkert greier å lure penger utav noen, alltids et lett offer der ute som sårt ønsker seg vektnedgang og kjøper bullshithistorien din.
  De kan like gjerne spise en paprika og en brokkoli og en proteinshake 3 gang om dagen og ligge i det samme idiotiske kaloriunderskuddet og miste masse vann og muskler til 1/100 av prisen du tar for det samme. 
  Forresten hvis noen sliter med søvnproblemer så er et ekstremt kaloriunderskudd som denne søpla noe som høyst sannsynlig vil forverre problemene. Kaloriunderskudd = Stress for kroppen. Med mindre du har putta noen benzo`s oppi da?
   
   
   
 13. Like
  NoBro got a reaction from L_I_S_A in Diett på 1200 kcal men ikke sulten   
  Er du sikker på at synet i speilet gjør deg synonymt tiflreds med tallet på vekta ? 
  For normalvektige/under normalvektige personer så er det veldig sjeldent slik at det å gå ned i vekt faktisk gjør dem mer fornøyde med seg selv. 
  Just sayin`.. Du bestemmer selvsagt selv hva du gjør, men det å sultefore seg selv på 1200 kalorier for å gå ned noen kg fører neppe til noe bra. 
   

 14. Like
  NoBro reacted to Superspurv in Hypermobile knær/ledd   
  @NoBro Her kommer det fram, ene etter det andre. Hvordan tror vi norgesmesteren i bodybuilding i 2018 egentlig ser ut? Full av blåmerker, hypermobile ledd, skinnyfat.. HAHAHA
 15. Like
  NoBro got a reaction from Superspurv in Økende effekt av blåmerker pga dårlig mat/kosthold/trening/ned i vekt?   
  Du tror 2g pr kg kroppsvekt er for lite og spiser mer og tror du får blåmerker fordi det fortsatt er for lite? Hahaha... Rart ikke flertallet av Norges befolkning ikke går rundt med blåmerker.
  Hvor lenge har du holdt på med tøvet ditt nå? Du er fitnessbloggens Jason Genova. Alt du kommer med er bare sprøyt. Gi opp, finn deg noe annet å gjøre. Drit i diett og trening, du kommer aldri til å bli sterk eller se trent ut. Finn deg en hobby du liker å holde på med som du mestrer. Du har åpenbart ikke vett nok til å følge et enkelt opplegg over en viss tid uansett. 
 16. Like
  NoBro reacted to Superspurv in Økende effekt av blåmerker pga dårlig mat/kosthold/trening/ned i vekt?   
  Jeg gidder ikke engang å lese dette. Hvor lite proteiner er for lite?

  Samtlige i familien min har en elendig diett og klarer kanskje å oppnå 0,5g proteiner per kilo kroppsvekt i beste tilfelle. Dvs at de spiser kanskje 30-40g proteiner ila en dag.

  Jeg har aldri sett noen av de fått blåmerker ut av det blå ila det 25 åra jeg har levd.

  Og dette kan umulig gjelde trådstarter også. Han tror ikke at 2g proteiner per kilo kroppsvekt er nok, så han spiser tydeligvis mer. Ellers så juger han.
 17. Like
  NoBro reacted to Superspurv in Økende effekt av blåmerker pga dårlig mat/kosthold/trening/ned i vekt?   
  Gi meg navn og adresse så skal jeg ringe lege for deg. Dette høres farlig ut.

  Kjipt at hver gang du har "store planer" for å få verdens beste fysikk, ender det opp motsatt hver gang (: Lykke til.
   
  Forresten, det er ikke noe sammenheng mellom diett og blåmerker. Sorry.
 18. Like
  NoBro reacted to Superspurv in Økende effekt av blåmerker pga dårlig mat/kosthold/trening/ned i vekt?   
  Jeg har aldri sagt at jeg er noe fitnessguru. Den tittelen ga du meg, så takk for det

  Forresten, det er kjedelig å "diskutere" med deg. Nå har vi endt opp som to drittunger som bare hyler og skriker til hverandre.


  Men jeg gir deg en utfordring m8, hvis du tar et fullkroppsbilde av deg selv nå og legger ut, kan jeg gjøre det samme, også kan fitnessbloggen rate oss hvem som ser best ut

  Avventer svar.
 19. Like
  NoBro got a reaction from rudboy in veknedgang   
  Dette var en røre av bullshit info og bullshit tilskudd. 
  5-12 kg på 4 uker ? 
  Hvilke hemmeligheter selges her for 3000 kroner som ikke allerede er basic knowledge for den som ønsker seg ned i vekt ? Svaret er ingen, null, niks, nada. 
  12 kg på fire uker iform av en slik "mirakelkur" vil for de fleste innebære hovedsaklig vanntap, og sannsynligvis også muskelmasse. Sjansen for at noen ender opp lettere men "feitere" iform av høyere fettprosent grunnet tap av muskelmasse er høy, og enda høyere er sjansen for at folk vil rase opp i (vann)vekt igjen når de begynner å spise normalt igjen. 
  Kaloriunderskudd og et fornuftig kosthold med en kalorisum tilpasset ønsket vektnedgang er det eneste som er nødvendig for å gå ned x antall kg over en gitt periode. 
  Vitaminer og aminosyrer ? Ubrukelige tilskudd, du får i det nok av disse tingene om du har et normalt kosthold. 
  "Det er mange idrets utøvere Fittnes folk som bruker samme produktene også"
  Mer bait ! Det er ikke noe argument i det hele tatt. Det finnes ufattelig mange kunnskapsløse "Fitnessfolk" som inntar dyre men ubrukelige tilskudd, gjerne fordi de blir sponset,  men også fordi de tror det har noen effekt. 
  Og dårlig søvn og konsentrasjon? Vet du overhodet hvordan denne dynamikken fungerer? Hvis man sliter med søvn og konsentrasjon vil enhver diett som tar deg ned oppunder 12kg på fire uker forverre disse symptomene. Kaloriunderskudd stresser kroppen, ekstremt kaloriunderskudd stresser kroppen ekstra. Under ingen omstendigheter vil dette hjelpe på dårlig søvn. Ikke når det kommer under et fancy navn med noen fancy tulletilskudd på toppen heller. 
  Slutt å prøv å lur og tjene penger på folk som har lyst ned i vekt. Du burde garantere for pengene tilbake om de 12 kgene ikke ble VARIG av i minst et halvt år etter denne tullekuren. Men det gjør du selvsagt ikke ! 
 20. Like
  NoBro got a reaction from rudboy in woobs? konfrontasjon?   
  Litt off-topic, men hva var så fantastisk med dette treningsprogrammet at du betalte masse penger for det?
 21. Like
  NoBro got a reaction from Chr1st1anT in Få kontakt med den muskelen man vil trene!   
  Haha!  Hva er dette for noe kvasimacho tull ?  
  Minner meg om en ute på byen en gang for 15-16 år siden som utfordret alle til å slåss med han fordi han nettop hadde fått opp 120 i benkpress
 22. Like
  NoBro reacted to Superspurv in Få kontakt med den muskelen man vil trene!   
  Forresten, de youtube- folka du nevnte her er "youtube- natties" som gjerne cruiser/blaster på rundt et gram hormoner i uka. 
  Du trenger ikke å bli sur på meg at de juger til deg og du tror på dritten de spyr ut.
  Riktig teknikk og full ROM er selvfølgelig viktigere enn å løfte mest mulig. Så det har jeg erfaring med. 
  Men at man kan "tenke seg" til muskelvekst blir bare kleint for min del. 
 23. Like
  NoBro got a reaction from Superspurv in woobs? konfrontasjon?   
  Litt off-topic, men hva var så fantastisk med dette treningsprogrammet at du betalte masse penger for det?
 24. Like
  NoBro reacted to Superspurv in Få kontakt med den muskelen man vil trene!   
  Du er ikke noe nybegynner nei? Hvorfor trenger du bekreftelse fra andre om at du trener riktig da? Den "psykiske" delen av treningen er bare broscience for meg.

  Sykt kleint når jeg hører gutta mumbler på gymmet "I command you to grow" for hver rep de tar.
 25. Like
  NoBro got a reaction from Harit in woobs? konfrontasjon?   
  Litt off-topic, men hva var så fantastisk med dette treningsprogrammet at du betalte masse penger for det?
×
×
 • Create New...