Gå til innhold

NoBro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  812
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  36

Alt skrevet av NoBro

 1. NoBro

  Skiveprolaps

  Fikk påvist en stor prolaps med press på isjasnerven når jeg var 17. Var bokstavlig talt handikappet i to måneder og ventet på operasjon. Fikk morfin i oral form av legen når smertene var på sitt verste. Det som derimot var lindrende var lengre gåturer i flatt terreng. Legen satte meg på et betennelsedempende preparat to uker før operasjon, og det skjedde et eller annet som gjorde at jeg ble tilnærmet 100% på en uke. Ny MR viste at prolapsen var mer eller mindre tørket inn. Dette preparatet ble tatt av markedet fordi det visstnok var farlig. Siden jeg ikke er lege kan jeg ikke akkurat anbefale noe medikament. Men rolig gåing hadde definitivt en positiv og lindrende effekt. Det har jeg hørt fra flere med lignende skader også. Jeg har ikke hatt problemer med prolapsen i ettertid. Men én fersk mr viste at den faktisk fortsatt ligger der. 17 år etter.
 2. NoBro

  Hvor mye bør jeg spise under en bulk?

  Helt umulig for fremmede på nettet å si hvor mye du bør spise. https://www.iifym.com/iifym-calculator/ er faktisk et kurant sted å starte, og bør i de fleste tilfeller gi en grei pekepinn. "Jeg har ekstremt høy/lav forbrenning" er nemlig tullete påstander, i realiteten er variablene mellom hvilemetabolismen hos friske mennesker på samme alder/vekt veldig små, sjelden mer enn et par hundre kalorier.
 3. Hvordan ser "Mr anavar" ut og hvordan ser "TRT-brosa" ut? Hvis du hadde den fjerneste kunnskap om dette emnet så hadde du visst at det er klin umulig å spotte en TRT-bruker med det blotte øye.
 4. NoBro

  Gått opp 6 kg på 3,5mnd??

  Vekten din vil alltid variere fra dag til dag, opp og ned selv om du ikke går opp eller ned i vekt, dette grunnet væskeretensjon, glykogenlagring, mengde mat i systemet, salt ++ og er altså IKKE reell vektoppgang eller nedgang. Du sier at du for noen mnd tilbake har begynt med styrketrening og ikke klarer å se at du har lagt på deg fett, uten at jeg har peiling på kostholdet ditt så er er det vel sannsynlig at du har lagt på deg litt muskelmasse og at vektoppgangen kan forklares med det. Garantert ikke så mye som 6 kg muskler men en del av vektoppgangen er høyst sannynlig også vann. Både p-piller og antibiotika kan påvirke væskeretensjonen din.
 5. Du behøver ikke løpe i det hele tatt. Du må ligge i negativ energibalanse over tid, med andre ord er det kalorier inn vs kalorier ut som avgjør om du forbrenner fett. I motsetning til hva mange tror så er løping kaloriforbrenning, ikke fettforbrenning, slik all aktivitet er - Det kan selvsagt benyttes for å oppnå et kaloriunderskudd, men det kommer altså an på hva du spiser og hvor aktiv du er ellers. Jeg løper aldri, og har ingen problemer med å komme meget lavt ned i fettprosent år etter år.
 6. NoBro

  Noen gang løftet 120 kg i benk?

  Hva f har det med å løfte 120 i benk å gjøre?
 7. Uten at du har oppgitt antall sett og repetisjoner så er programmet ditt ubalansert, det ser ut som du trener like mye om ikke mere biceps/triceps enn du trener hele underkroppen (?) "Et bedre program" må ta utgangspunkt i en gitt treningsmende på forhånd, altså hvor ofte du ønsker å trene. Få det til å passe dine rutiner, og keep it simple. Nå aner jeg ikke hvilket nivå du er på, men hvis jeg for eksempel hadde anledning til å trene maks tre ganger pr uke så ville jeg kjørt et fullkroppsprogram med noen få variasjoner mellom dagene. Fire dager i uka så ville jeg kjørt overkropp/underkropp/fri/overkropp/underkropp/fri/fri . Men det er bare meg, det er mange vrier på dette, om jeg hadde "3-4" dager i uken hadde jeg kanskje variert mellom overkropp/underkropp/fullkropp og overkropp/underkropp/fri/overkropp/underkropp/fri/fri Når du har funnet et fornuftig svar på frekvens/splitt/program så kan du begynne å tenke hva de aktuelle dagene faktisk skal inneholde.
 8. På generelt grunnlag finnes det ikke noe grunnlag til å kjøpe "Norskt" fremfor andre steder i europa/verden, såkalt "Norskt" er som regel bare en god kombinasjon av overpriset og underdosert i forhold til hva nøyaktig det samme koster i andre land. For det andre så er såkalte slankepiller solgt over disk ubrukelig søppel med null effekt både i Norge og utenfor Norge. Eller, det funker jo til å slanke lommeboka til lettlurte mennesker da. De eneste slankepillene som faktisk fungerer er enten illegale underground-midler som jeg ikke skal navngi her slik at ingen skal få blod på tann - Og noen få reseptbelagte preparater som man uansett skal lide av helseskadelig overvekt for å få av legen, altså ikke noe for ola hobbykroppsbygger som skal deffe av seg fem-ti kg til årets Mallorca-tur.
 9. NoBro

  Lei av negative fordommer mot steroider? 

  Testosterontilskudd ER et anabolt steroid, et av mange (Hundrevis), ikke noe "Og/eller" - Kanskje dere skal skaffe dere et minimum av basiskunnskap på emnet før dere setter igang noe sånt? For det andre er det tvilsomt at noen "Bolere" er interessert i å delta på prosjektet deres, hva har de å vinne på det? At dere tipser politiet bak ryggen deres? "Bolere" er blitt fritt villt når leger kommer unna med å bryte taushetsplikten sin ovenfor pasienter som går til dem med oppriktige problemer. Sjokkerende er det også at politiet prioriterer å straffeforfølge og bøtelegge folk som bruker det ene eller det andre men ikke selger noe eller plager noen forøvrig - Mens voldtekter, vold, sedelighet og annen faenskap har man ikke ressurser til å straffeforfølge. Min mening, og nei jeg er ikke noe "Boler" så å kontakte PST vil være sløs av ressurser 🙂
 10. NoBro

  Daglig kalorimengde

  Å leve på 1200 kalorier som normalvektig og aktiv er ikke sunt, det er usunt, og den som fortalte deg dette er totalt kunnskapsløs. Det siste er korrekt, og hvor mye akkurat du trenger er det bare du som kan finne utav, men en viss pekepinn kan folk med kunnskap gi deg, prøv iifym.com , den gir også en helt grei pekepinn, men ikke noe fasit.
 11. Enn folk som driver med kroppsbygging/styrketrening både på konkurrerende nivå og hobbybasis som proklamerer seg selv som dedikerte anti doping-mennesker når de er storforbrukere av AAS/HGH/Clen/Efe/Whatnot selv? Det dummeste og da mener jeg det aller dummeste jeg ser er når mennesker jeg både kjenner godt og ikke fullt så godt som jeg av forskjellige grunner med 100% sikkerhet vet bruker forskjellige typer og doser AAS, HGH ++ annet spamme sin egen offentlige instagramprofil med #naturalbodybuilding #100%natty #itjusttakeslongertimeclean #sineitildoping og på toppen av det hele stiller enkelte av disse opp på anti doping-kampanjer i tillegg. Det aller verste med dette er at disse hyklerne baksnakker og neglisjerer andre mennesker som bruker, støtter at de kastes ut av treningssentrene for bruk, støtter at de ilegges forelegg av politiet for bruk og i det hele tatt bygger opp under et rykte disse menneskene får på seg i nærmiljøet som de aldri blir kvitt noensinne. Jeg er ikke noe "Anti doping-mann" - Misforstå meg rett, jeg er 100% for en rein organisert idrett, men jeg ser ingen hensikt i å kriminalisere bruk av AAS. Det har ikke ført til færre bruk all den tid bruken i Norge har økt siden dette ble kriminalisert i 2013, videre opptar det store politiressurser og store utgifter for skattebetalerne, ressurser som med fordel burde vært brukt på andre områder når vi ser hvor mange voldtektssaker og grove voldssaker og annen alvorlig kriminalitet som henlegges hele tiden. Men det får bli en annen debatt. Derfor rant det litt over for meg når ei lokal jente som gjorde det godt i en klasse innen kroppsbygging sist høst dukket opp i lokalavisa nylig og snakket ned alle som velger å bruke AAS i treningsmiljøene, frontet andidoping-saken og det ene og det andre. Søt jente i god form, men det burde ringe en bjelle hos de fleste når hun åpner munnen og har mørkere stemme enn den mest mandige mann. Hva skjedde med å feie for egen dør?
 12. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Spot on, kunne ikke sagt det bedre. Den sosiale aksepten for alkohol er et interessant fenomen. Drikk deg drita, spy i gatene, spy på politiet, på folk, slå ned folk, piss oppgjennom butikkvindu og hyl og skrik så unger som sover våkner - Ola Nordmann i alle samfunnslag tilgir deg med "Hehe vi har alle gjort dumme ting på fylla" og "Fylla har skylda" Eller røyk som en skorstein så lungene dine blir to pulserende svulster inntil du visner hen og dauer av enten kols eller kreft - Helt greit. Men gjør hva som helst annet, enten det er cannabis, AAS, eller til og med fleinsopp som vokser i naturen - Du stigmatiseres som en kriminell som fortjener å sitte i fengsel, og hjelp fra helsenorge fortjener du IHVERTFALL ikke for du valgte jo selv å ta dette.
 13. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Mye nysgjerrige folk rundt omkring, ei tullete eksdame og en bekjent jeg ikke har snakket med på 10+ år var det for min del..
 14. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Visste ikke at det var mulig en gang? Har opplevd at folk har søkt på meg i skattelistene, men da har det kommet opp hvem som har gjort det.
 15. Stinkende halvlitersglass, mixmastere, og annet er bedre ? 🤣 Et greit tips er å oppbevare shakerne kaldt i kjøleskap, da holder de seg, og skyll dem ofte.
 16. Nei, det er bare søppel og vås. Riktignok kan det øke nivåene bittelitt om du har mangler av vitaminer/mineraler som dette består av, men det vil være snakk om ytterst marginale tall som har null betydning - Og du vil gjennom et fornuftig kosthold kunne kompensere for disse eventuelle manglene bedre og billigere.
 17. Spent på å høre hvordan de virker kanonbra.
 18. Økt alternativ aktivitet kompenserer som allerede nevnt av andre ikke for styrketrening. Økt matinntak kompenserer for de ekstra kaloriene du forbrenner og er ganske sikkert nødvendig for at du skal greie å prestere likt på trening. Hvor mange kcal det utgjør blir umulig å si, personlig må jeg opp 15-1600kcal daglig under hektiske jobbperioder. Så prøv deg fram med økt matinntak er vel svaret.
 19. NoBro

  Nebido erfaringer?

  Jeg finner det temmelig utrolig at norske leger ikke evner å operere med det som er tidlig barneskolematematikk når de skal dosere TRT til pasienter. De forteller sine pasienter at de på en injeksjon med 4ml nebido i snitt får 83mg testosteron pr. uke, hvilket er bullshit. 1000mg olje er ikke synonymt med 1000mg testosteron, er det mangel på viten eller er det mangel på vilje som gjør at de ikke kalkulerer med estervekten? Jo lengre et ester er jo mere veier det, og i nebido (Testosteron Undecanoate) sitt tilfelle så er det 39mg ester pr 100mg med olje. Hvilket betyr at du over 12 uker får i deg 610mg testosteron, og da 50,8mg pr. uke, noe som er meget lavt selv for TRT. Du hadde nok vært enda mere fornøyd på et noe hurtigere ester enn Undecanoate, men igjen, det får man ikke på resept i Norge. Det er ikke rart at vi får flere og flere (Med reelt behov) her i landet på selvmedisinert TRT, både fordi legen(e) nekter å hjelpe og bagatelliserer diagnosen, og fordi nebido er dårlig egnet til å ha en fornuftig Trt-protokoll på. Dette fører da til at vi har en enda større gruppe mennesker som stigmatiseres som kriminelle og som kvier seg for å ta opp relevante utfordringer knyttet til trt med legen sin. Dette er et område hvor Norge ligger langt etter mange andre land, blant annet USA.
 20. NoBro

  Øvelser for magemuskler?

  Med masse fokus på tunge baseøvelser er det lite nødvendig med mye magetrening. Det hender jeg tar et par sett her og der hvis jeg får tid til det, men kan gå ukesvis uten og magemusklene har aldri sett bedre ut på rundt 10% kroppsfett nå. Eget mageprogram er bare tøv.
 21. 2150kcal er ingenting for en person på 107kg, så hvis du er 100% sikker på at du ikke regner for lite kalorier er det neppe for mye mat som er årsaken. Hvis du nettop har begynt å trene styrke høres det mer ut som om du legger på deg muskelmasse, og det kan fint skje i kaloriunderskudd om du ikke har trent på flere år. Isåfall bør du se endringer i speilet etterhvert, til det bedre.
 22. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Men toppen av dumskal er når brukere av AAS kaster seg inn i "Kampen mot AAS" og støtter opp under heksejakten på andre brukere av AAS. Har et par sånne, hankjønn og hunkjønn, der jeg trener. Pleier å fortelle dem hvor patetisk det er.
 23. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Forbudet er bare idiotisk ettersom hensikten med forbudet angivelig var å få bruken ned, bruken siden forbudet ble innført har bare økt og man har tatt "Ett skritt frem" og tre tilbake. Men det er sikkert veldig greit for politiet å få opp oppklaringsprosenten sin ved å bøtelegge "Bolere" ettersom de henlegger saker mot pakk som voldtar, begår overgrep mot barn, begår blind vold og ødelegger andre mennesker sine liv. "Henlagt pga manglende ressurser"
 24. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Jeg har igrunn ingen problem med hva folk putter i kroppen sin så lenge de ikke plager andre mennesker med det, være seg AAS, hasj, fleinsopp eller alkohol. Men når man sprenger alle hykleri-rekorder ved å drive på slik så plager det andre, det plager meg også fordi det irriterer vettet av meg. Morsomt når en tulliing som er velkjent for bruket sitt er med å fyrer opp under heksejakten på et par personer som er blitt utestengt fra flere sentere. Konfronterte han med det på trening en dag og han ble ganske paff. Og så må folk slutte å tro at det er mindre bruk blant damene. Nå til dags er det vel så mye. Noe jeg driter i, frem til det punktet at de begynner å fronte antidopingkampanjer.
×