Jump to content

løfterlittjern

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Her er et eksempel på et treningsprogram jeg synes ser bra ut for å få en trent, feminin kropp: http://blogg.x-life.no/3-dagers-treningsprogram-jenter/ Her er hele kroppen med, men det meste av volumet er øvelser for bein, mage og spesielt rumpe. Du vil nok begynne å se resultater på rumpa etter en måned eller to om du følger et slikt program, sammen med et brukbart kosthold. Vil ikke anbefale et slikt program når du bare spiser 1500 kcal, spesielt på treningsdager. Begynn på et vedlikeholdsnivå (og husk at slike treningsøkter forbrenner en god del), dokumenter kosthold og ta bilder jevnlig for å følge små forandringer, og juster underveis. Det er ingen vits for deg å "bulke". Som nevnt over, du kan fint bygge en del muskler når du er på vedlikeholdsnivå eller et lite underskudd, spesielt som nybegynner. Da vil du også se store forandringer i speilet etterhvert, noe som er veldig motiverende.
 2. Du kan sjekke ut programmet til George Leeman (en markløftspesialist som drar langt over 400 kg) kalt "P.R.O.M". Det er basert rundt progressiv ROM som OP nevner som en ide. Han tar en noe stiv pris på $40 for en E-bok som omtaler programmet, jeg har ikke lest boken så jeg vet ikke om det er verdt pengene. Han forklarer litt mer om metoden i en eldre video laget før han ga ut programmet: Sjekk også videoene hans om støtteøvelser til markløft.
 3. Legg deg på vedlikeholdsnivå, så vil du sakte men sikkert endre kroppssammensetningen din - bygge muskler og forbrenne fett mens vekta står omtrent stille. Er enten muskelbygging eller fettforbrenning hovedprioritet legger du deg høyere/lavere på matinntak. Da går selvfølgelige det ene fortere, på bekostning av det andre. Det er mange ulemper med å ligge så lavt som 1500 kcal, så ikke gjør du om du ikke "må". Bruker du lenger tid på å bli kvitt fettet, skal det mer til før det kommer tilbake igjen, siden kroppen får tid til å tilpasse seg (enkelt forklart).
 4. Ja, hvis du er fornøyd med midjen nå så passer du bare på at målet ikke går nevneverdig opp når du øker antal kcal. Så går du gradvis opp, sjekk reverse dieting som Stilken sier. Du må tilvenne kroppen et høyrere kcal-inntak. Hvis vekta går litt opp og midjen står stille, så bygger du muskler. en kg eller to med muskler kan utgjøre en ganske stor forskjell i speilet!
 5. Slutt å veie deg, og begynn heller å måle midjen din regelmessig. Øk litt og litt på kcal som Stilken sier. Jo mer muskler du bygger, jo lettere blir det å kontrollere fettprosenten siden forbrenningen din vil gå opp. Forbrenningen din er lav nå siden du har gått på diett lenge, så om du kan bygge deg opp til et høyere kalorinntak uten å legge på deg fett er det en stor fordel. Grete Roede sitt opplegg er fint for vekttap, moren min hadde også veldig god suksess med det. Men nå som du har lyst på en trent kropp må du kaste ut Roede-opplegget og tilegne deg ny kunnskap fra sider som denne. Lykke til!
 6. Ja, har tenkt på det. Kan gjerne trene i shorts bortsett fra når jeg trener markløft. Vil likevel ha meg en ny bukse, men får vel ta en runde rundt og prøve neste gang jeg er i Oslo.
 7. Hei, ny på forumet her. Beklageligvis er min første post en ny tråd med et spørsmål, men kunne ikke finne noen eksisterende tråd. Jeg er på utkikk etter en ny treningsbukse eller to, som kan være litt vanskelig siden jeg er 195 høy, og ganske slank i livet. Ofte er buksene litt korte på beina, eller store og vide. Vil ikke ha tights, men heller ikke telt. Noen høye medlemmer her som kan anbefale en bukse? Gjerne fra utlandet, ihvertfall om den er under tollgrensa. Bør egne seg til variert styrketrening, inkludert knebøy og markløft. Vil ha en ganske tynn bukse, men den må tåle å brukes til mark og bøy.
×
×
 • Create New...