Gå til innhold

GoobyDoo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av GoobyDoo

 1. GoobyDoo

  Kyllingdiett

  Alt av dietter fungerer fordi man ligger i et kaloriunderskudd. Kom på noe som gjør at du ligger i et kaloriunderskudd; ikke tving deg selv til å følge x- eller y-dietten.
 2. GoobyDoo

  Ryggtrening

  Ryggøvelser krever relativt lite tekniksk mestring før man kan begynne å løfte tungt på dem. Hvorfor skal du la være å trene andre muskelgrupper? Hva er det egentlig du spør om her?
 3. Definerer stramere, din satans jævel.
 4. I kombinasjon med carbloading på BCAA's så vil ansiktet ditt bli strammere. Hiv in litt ZMA for 40% bedre resultater.
 5. GoobyDoo

  Pre-workout som er å anbefale?

  Amfetamin
 6. Svaret er veldig enkelt. Starting Strength har ikke nok volum som er nummer én faktor for å bygge muskler. Du må heller trene med 6-12 reps ved 60-75% av maksen din og 15-30 sett i uken per løft (knebøy, press, markløft). Baser treningsprogrammet ditt på baseøvelser, så kan du legge inn ekstra arbeid det du føler at du trenger det. Biceps, utside skuldre og mindre muskler kan trenes nesten hver dag og må nesten det for å få noe fremgang/forhindre krymping mellom økter.
 7. GoobyDoo

  Kalorier bare tull

  Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine når jeg leser slike innlegg.
 8. GoobyDoo

  Stoffskifte

  Rart at ikke alle mennesker har ''lave'' T3-nivåer om det gjør at man har vansker for å gå ned i vekt? Da er jo kroppen ekstra god på spare på energilagrene som motvirker død?
 9. GoobyDoo

  Deffing

  Deff?
 10. GoobyDoo

  Stoffskifte

  I så fall så kan man få behandling i Norge. Det skal ikke være nødvendig å bestille fra utlandet for noe som er helt vanlig. Mye billigere om man får resept av legen.
 11. GoobyDoo

  Stoffskifte

  Kjør på. Fuck opp hormonsystemet ditt fordi du ikke klarer å ta enkle grep som å spise litt annerledes og mosjonere 2-3 ganger i uken.
 12. Hvorfor i helvete er du her og spør da? Hvordan skal vi vite hvor mange kcal du skal spise for å gå opp i vekt, når vi ikke vet vekten, høyden, BMIen din eller aktivitetsnivået ditt? Finn en kalkulator og tell kaloriene du spiser. Spis mindre enn da du ble feit.
 13. Spis deg mett på ''sunn'' mat, dvs. det aller meste som inneholder lite fett, men mye vitaminer, mineraler, osv. Kylling, ris og grønnsaker, fisk og poteter, pasta, biff, you name it. Noe smør her og der skader heller ikke, det har ikke så mye å si. Du kommer til å gå opp i vekt når du begynner å trene fordi musklene dine og leveren din kommer til å lagre karbohydrater og vann, så du burde ta vekten din met et klype salt. Legger du merke til at du har lagt på deg en del fett etter flere måneder, så spiser du mindre mat, ganske enkelt.
 14. GoobyDoo

  Hvor mange sett, og hvorfor?

  Jeg syns at du skal kjøre 5-7 uker med 8-12 reps, så 5-7 uker med 4-6. Eventuelt to blukker (2x5-7uker) på 8-12 rett og slett fordi da vil du bygge mer muskler og et større grunnlag for fremtidige styrkeøkninger. Arbeidskapasiteten din vil også bli forbedret.
 15. GoobyDoo

  Hvor mange sett, og hvorfor?

  Hehe, common sense kalles det. Kroppen teller ikke antall reps som du sier, men den aktiverer ulike muskelfibre på 3 reps enn på 10 reps, rett og slett fordi man sliter ut de mest eksplosive muskelfibrene og blir nødt for å i større grad bruke de som både har eksplosive og utholdene egenskaper. I tillegg kan man ikke ta like mange sett i uken per muskelgruppe om man trener med lavere repetisjoner og høyere vekt. Flere sett i uken, mer volum på en intensitet som er tung nok dvs. ca. 55%> vil alltid føre til mer muskelvekst enn så lenge man kan restituere seg.
 16. GoobyDoo

  Hvor mange sett, og hvorfor?

  Null humor i dette, med mindre du ikke har peiling på trening. Du kommer ikke til å stimulerende maksimalt for muskelvekst ved å ta sett på 1-3 repetisjoner. Det sier seg selv. 20+ er heller ikke optimalt i lengden fordi intensiteten blir for lav. Det er ingen grunn til å si at mellom 5 og 15 repetisjoner ikke er optimalt.
 17. GoobyDoo

  Hvor mange sett, og hvorfor?

  Holder du fortsatt med på med å misinformere nybegynnere? NUMMER ÉN FAKTOR for å oppnå muskelvekst er NOK VOLUM. Hvordan i alle dager skal du oppnå et høyt volum ved å løfte med lave repetisjoner f.eks. 3 repetisjoner per sett og samtidig la settene være utfordrene? Det kommer ikke til å skje, fordi vekter som er nærmere maksen din er langt vanskeligere å restituere seg ifra. Studien du har lagt ved er helt ubrukelig fordi det er en rekke faktorer som ikke tatt med i betrakning.
 18. GoobyDoo

  Kan jeg gjøre cardio rett etter beintreningen?

  Kardiovaskulært arbeid er så lett for musklene at du forstyrrer ikke adapteringen enn så lenge kondisjontreningen ikke er så tung at lårmusklene dine ikke klarer restituere. Det som faktisk kan ødelegge fremgangen din er om du blander lave repetisjoner med høy vekt (1-5) reps, med høyere repetisjoner (8+).
 19. ''utm_source=TradeTracker#.WMCgtfnhBPY'' Kun for å tjene penger dette her. Hvorfor gir du så bra terningkast på alt? lol
 20. GoobyDoo

  Patetisk knebøy - Please advice.

  60-75% av 1RM, 6-12 reps per sett, 15-30 sett per uke per muskelgruppe/løft (knebøy, benkpress og markløft for en styrkeløfter, f.eks), fordelt på 3 dager i uken, burde alle klare. Ikke glem at dere skal ha minst et par repetisjoner i tanken med mindre det er siste treningsuke før en deload.
 21. GoobyDoo

  Styrketips til rumpa?

  Det er aboslutt ingenting som tyder på at knebøy alene er bedre enn knebøy kombinert med hip thrust for å oppnå hypetrofi i setemuskelen. Her later du som om du vet noe som ingen av oss vet. Knebøy trener også andre muskler enn ræva som du gjerne vil spare til andre øvelser, derfor kan hip thrust være perfekt i mange tilfeller. Om du referrer til jenter som trener hip thrust og andre diverse øvelser med alt for lav intensitet så stemmer det du sier, men det er mer et problem som følge av for lav intensitet og mangel på progresjon.
 22. GoobyDoo

  Gå ned for fort

  5% kroppsfett ja....
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her