Gå til innhold

GoobyDoo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

GoobyDoo vant dagen sist Oktober 9 2016

GoobyDoo hadde mest likt innhold!

Om GoobyDoo

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. GoobyDoo

  Kyllingdiett

  Alt av dietter fungerer fordi man ligger i et kaloriunderskudd. Kom på noe som gjør at du ligger i et kaloriunderskudd; ikke tving deg selv til å følge x- eller y-dietten.
 2. GoobyDoo

  Ryggtrening

  Ryggøvelser krever relativt lite tekniksk mestring før man kan begynne å løfte tungt på dem. Hvorfor skal du la være å trene andre muskelgrupper? Hva er det egentlig du spør om her?
 3. Definerer stramere, din satans jævel.
 4. I kombinasjon med carbloading på BCAA's så vil ansiktet ditt bli strammere. Hiv in litt ZMA for 40% bedre resultater.
 5. GoobyDoo

  Pre-workout som er å anbefale?

  Amfetamin
 6. Svaret er veldig enkelt. Starting Strength har ikke nok volum som er nummer én faktor for å bygge muskler. Du må heller trene med 6-12 reps ved 60-75% av maksen din og 15-30 sett i uken per løft (knebøy, press, markløft). Baser treningsprogrammet ditt på baseøvelser, så kan du legge inn ekstra arbeid det du føler at du trenger det. Biceps, utside skuldre og mindre muskler kan trenes nesten hver dag og må nesten det for å få noe fremgang/forhindre krymping mellom økter.
 7. GoobyDoo

  Kalorier bare tull

  Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine når jeg leser slike innlegg.
 8. GoobyDoo

  Stoffskifte

  Rart at ikke alle mennesker har ''lave'' T3-nivåer om det gjør at man har vansker for å gå ned i vekt? Da er jo kroppen ekstra god på spare på energilagrene som motvirker død?
 9. GoobyDoo

  Deffing

  Deff?
 10. GoobyDoo

  Stoffskifte

  I så fall så kan man få behandling i Norge. Det skal ikke være nødvendig å bestille fra utlandet for noe som er helt vanlig. Mye billigere om man får resept av legen.
 11. GoobyDoo

  Stoffskifte

  Kjør på. Fuck opp hormonsystemet ditt fordi du ikke klarer å ta enkle grep som å spise litt annerledes og mosjonere 2-3 ganger i uken.
 12. Hvorfor i helvete er du her og spør da? Hvordan skal vi vite hvor mange kcal du skal spise for å gå opp i vekt, når vi ikke vet vekten, høyden, BMIen din eller aktivitetsnivået ditt? Finn en kalkulator og tell kaloriene du spiser. Spis mindre enn da du ble feit.
 13. Spis deg mett på ''sunn'' mat, dvs. det aller meste som inneholder lite fett, men mye vitaminer, mineraler, osv. Kylling, ris og grønnsaker, fisk og poteter, pasta, biff, you name it. Noe smør her og der skader heller ikke, det har ikke så mye å si. Du kommer til å gå opp i vekt når du begynner å trene fordi musklene dine og leveren din kommer til å lagre karbohydrater og vann, så du burde ta vekten din met et klype salt. Legger du merke til at du har lagt på deg en del fett etter flere måneder, så spiser du mindre mat, ganske enkelt.
 14. GoobyDoo

  Hvor mange sett, og hvorfor?

  Jeg syns at du skal kjøre 5-7 uker med 8-12 reps, så 5-7 uker med 4-6. Eventuelt to blukker (2x5-7uker) på 8-12 rett og slett fordi da vil du bygge mer muskler og et større grunnlag for fremtidige styrkeøkninger. Arbeidskapasiteten din vil også bli forbedret.
 15. GoobyDoo

  Hvor mange sett, og hvorfor?

  Hehe, common sense kalles det. Kroppen teller ikke antall reps som du sier, men den aktiverer ulike muskelfibre på 3 reps enn på 10 reps, rett og slett fordi man sliter ut de mest eksplosive muskelfibrene og blir nødt for å i større grad bruke de som både har eksplosive og utholdene egenskaper. I tillegg kan man ikke ta like mange sett i uken per muskelgruppe om man trener med lavere repetisjoner og høyere vekt. Flere sett i uken, mer volum på en intensitet som er tung nok dvs. ca. 55%> vil alltid føre til mer muskelvekst enn så lenge man kan restituere seg.
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her