Jump to content

Annemkiar

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Annemkiar

 1. Tusen takk :-) ja, jeg har lest en del på den tråden! Mye bra! Ja, jeg skal oppdatere etter noe dager :-)
 2. Okei Nei jeg har ikke veldig mye å ta av! Men det er de siste 6-7 kiloene som jeg ønsker å kvitte meg med! Jeg tipper jeg har en fettprosten på mellom 20-25%. Jeg tenkte å kjøre på i to uker med 1 karb dag i uken, så en uke fri, også kjøre to uker igjen ! Så får vi se hvor lenge jeg eventuelt holder på med det! Tror nok ikke jeg skal gjøre dette mer en 2-3 ganger før det begynner å se bra ut! Takk
 3. Hehe, okei Så du mener det er "riktig" at jeg skal ligge på ca 800-900 kcal om dagen?
 4. Ja jeg vet man egentlig ikke skal spise noe særlig frukt/bær på denne type diett! Men jeg trenger 4-6 ganger i uken, og har hørt/lest at det kan være lurt å få i seg en frukt før trening for å ikke gå på veggen! Men jeg kan eventuelt droppe dette så lenge det lar seg gjøre, og heller spise et eple de dagene jeg er veldig sulten og slapp Men takk for svar!
 5. Hei! Jeg startet på PSMF i dag, jeg tenkte å kjøre på i to uker (med reefeed en gang i uken) deretter en uke av. Tenker å kjøre dette en stund til jeg har nådd det målet jeg ønsker Men jeg kommer meg ikke under 20g karb om dagen, og heller ikke så høyt på protein som det jeg ønsker... Hva gjør jeg galt? Dette er det jeg har spist i dag (skal spise i dag) Frokost: 125g scampi, 140g råkostsalat, 2 kapsler omega3 Mellommåltid: En scoop BCAA (denne innheolder ikke noe karbo, fett etc) Lunsj: 150g kyllingfillet, 2 SS CottagCheese, 100g brokkoli, 50g spinat Før trening: Et eple + PWO. Proteinpulver etter trening. Middag: 120g Scampi, råkostsalat Kvelds: 100g Kesam med lime Jeg lander da totalt på 861kcal (syns dette er litt lite? burde vel kanskje ligge på 900-1000?) 34G Karb 20G Fett 125G protein (Ut ifra vekt burde jeg ligge på ca 150-170G)
×
×
 • Create New...