Gå til innhold

Jeanette89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeanette89

 1.  

  Hei :)

  Jeg ønsker å få større lår og legger. Veier 60 kg å er 170. Ønsker å gå opp i vekt mens jeg bygger muskelmasse da gjerne på beina. 

  Noen som har tips til hvordan jeg kan få til dette? 

 2. Hei!

  Tenkte og begynne på Muntant mass. Noen som har erfaring med dette? Hvor mange scoops det er best å ta?  

  Hvis jeg spiser greit med mat og tar dette etter trening da tenker jeg på styrke. Vil jeg da gå opp i vekt? Vil jo helst legge på meg mest muskler enn fett. Veier 60 kg og er 170 høy. Hvor mye kalorier og proteiner burde jeg få i meg om dagen for å øke i muskelmasse? :)

 3. Heihei.

  Jeg veier 59 kilo og er 170 høy. Ønsker å gå opp i vekt, trenger et kaloriinntak på 2500 så lurte på om noen kunne hjelpe meg med en matplan? Syns det er litt lettere og følge det.

  Tenkte også og begynne å trene styrketrening 3 ganger i uka. For å bygge muskler.

 4. Takk for svar :)

   

  Får prøve å kjøre på med styrketrening og et litt sunnere kosthold å få i meg godt med proteiner. Hvor mye proteiner burde jeg få i meg om dagen da? 120? 

  Kanskje lurt å drikke en gainer rett etter trening også :) 

 5. Takk for tips :) 

  Jeg har ikke akkurat et sunt kosthold så det kan jeg ikke forsette med hvis jeg skal legge på meg. Vil gjerne gå opp i vekt mens jeg bygger muskler. Og hvilken mat må jeg spise da? Vet at hvis jeg ligger på 500 kal i overskudd legger jeg på meg. Vil ikke legge på meg masse fett å få cellulitter :p 

 6. Som sagt er ny her så tenkte det var greit å poste det et i kosthold og i stryketrening ;-)

  Gjør jeg sikkert men er en grunn for jeg spør om noen kan hjelpe meg med en plan, usunn kost og lite mosjon funket ikke i lengda ;-) må vite hvilke matvarer jeg må spise og når. 

 7. Hei 😊

  Jeg ønsker å gå opp i vekt veier 60 kg og er 170 høy. 

  Noen som vil hjelpe meg med en Kostholdplan? Litt lettere å følge en plan. Også for styrketrening spesielt lår og legger :)

  helt ny på dette så setter pris på tips og ting jeg burde gjøre. 

 8. Hei 😊

  Jeg ønsker å gå opp i vekt veier 60 kg og er 170 høy. 

  Noen som vil hjelpe meg med en Kostholdplan? Litt lettere å følge en plan. Også for styrketrening spesielt lår og legger :)

  helt ny på dette så setter pris på tips og ting jeg burde gjøre. 

×
×
 • Opprett ny...