Gå til innhold

Stella25

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stella25

 1. Jeg trener tung styrke med 5-8 repitisjoner 3 x i uken, og 10-12 repitisjoner x 1 i uken. KJører knebøy, variasjoner av markløft, variasjoner av hiptrust. Jeg legger på vekt eller øker i antall rep, men blir aldri stiv og støl dagen etter jeg har trent. Kan noen svare med på hvorfor jeg aldri blir støl? Hva kan være grunnen?
 2. Jeg trener knebøy/sumo markløft og hip thrust ca 3 x per uke. (Knebøy 60 kg x 3 d.d. ) Har øvelser på overkropp imellom settene. Kostholdet: tror jeg har sånn ca peiling på næringsinnholdet i det jeg spiser, men teller ikke kalorier til dagen. Vet jeg har ligget på ca 2100-2400 kalorier når jeg har telt... ca 2-3 ganger i måneden. Tenker om jeg fortsatt skal ligge på dette, da må jeg i så fall telle hver dag. Er det nøyaktig kalorimengde per dag som skal til for å få progresjon? Eller kan man ha litt slingringsmonn? Har i dag en fettprosent på 24%, og ønsker meg ned til ca 20 % til s
 3. Jeg er 165 cm høy og ca 60 kilo. Jeg har et dagsinntak på ca 21000 kalorier, og skal prøve å ligge på dette for å redusere fettprosent som er målet. MÅ jeg teller kalorier for å vite at jeg får i meg nok mat når målet er progresjon? Trener styrketrening 2-3 ganger i uken med fokus på mage/rygg, rumpe og lår. Hva skal til for at jeg skal få progresjon? Har trent tung styrketrening i ca 1 år.
 4. Har trent tung styrketrening siden nyttår, pluss spist godt (bulking). Trent ca 1- 2 ganger per uke underkropp for å løfte og stramme rumpe og lår. Syns ikke jeg ser enorme resultater, og nå tenker jeg å kjøre noe intensivt fram til juli. Hvor ofte må jeg trene, og hva må jeg spise? Er 170 cm høy og veier 63 kg.
 5. takk! Jeg har alltid trent en del, men nå er jeg begynt med styrketrening underkropp 3 ganger i uka. Har et fast program som jeg har hentet her fra fitnessbloggen. Startet på dette i midten av desember. Syns det er litt vanskelig å vite hvor mye jeg skal spise for å få i meg nok, men helle ikke legge på meg mye.. Ikke lett det her... Kunne dere hjulpet meg om jeg skrev hva en dagsmeny for meg ser ut?
 6. takk for svar! JEg er slank i utgngspunktet, og må nå passe på å spise nok nå som jeg vil bygge litt muskler. Blir jo litt selvmotsigende om man skal spise nok, men samtidig ha lite fett? Eller hvordan fungerer dette egentlig? Takk for at du tar deg tid til å hjelpe meg
 7. Vil man med lav fettprosent og ved å trene rumpe/lår 3 ganger i uka, få mindre synlige cellulitter? Leste akkurat at trening kan ha motsatt effekt på celullitter.... noe jeg ikke forstår!! Noen erfaringer?
 8. Stella25

  stram rumpe

  Jeg er en jente på 1,70 og veien 62 kg. Målet er å løfte rumpe og få strammere lår.. Har trent styrketrening i mange år, men mer sånn nå og da og ikke noe ordentlig program. Nå har jeg tatt i bruk et program her fra fitnessbloggen hvor et er øvelser for rumpe/lår tre ganger i uka. Har tidligere hørt at 3 ganger er for ofte, og at kroppen trenger hvile? Hva tenker dere? Og hvor fort vil jeg se resultater?
 9. la oss si jeg tar knebøy 40 kg x 10 rep og 2 sett. Hvordan bli sterkere? Øke belastning for hver gang eller repitisjoner?
 10. Tenker å gå inn for en strammere rumpe fram til sommeren,og trener nå styrke 2-3 g per uke. Jeg skal bli fit!! må jeg gå på diett for å oppnå det målet,eller holder det med et sunt vanlig kosthold? Jeg er jente, 1.70 høy, 60 kg.
 11. Jeg trener styrke 2-3 g per uke,og har som mål og bli fastere og strammere enn det jeg er nå. Er nå normal slank jente og trener greit. Men nå vil jeg kjøre på å bli fit. Hva slags mat skal jeg da spise for å få utbytte av treningen?
×
×
 • Opprett ny...