Gå til innhold

FunLight

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om FunLight

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva tenker du om dette @Therese?
 2. Er også det jeg har antatt, men ser stadig utlysninger etter PT'er på diverse treningssentre.
 3. Da står det vel generelt mer på salgsferdigheter til den enkelte med andre ord? Bare i området der jeg bor utlyses det etter pt'er på 3 treningssentre.
 4. Takk for svar! jeg forstår virkelig ikke hvordan kabalen ikke går opp for treningssentrene når så mange faktisk utdanner seg. Kan vel også være at mange tar utdanningen med et annet mål enn å jobbe som det.
 5. Hei! Noen med oversikt/peiling på hvordan arbeidsmarkedet for personlige trenere er i dag? Er det jobb å få, også i fremtiden? Virker som veldig mange som utdanner seg, kan umulig være jobb for alle?
 6. Noen andre enn meg som opplever ubehag i magen etter inntak av Whey 80? Ingen problem med whey 100 varianten
 7. Haha, ute store deler av dagen i jobb. Som sagt, jeg sovner med en gang hodet treffer puta, men våkner etter 5 -6 timer uthvilt. Når forskning viser bla uheldige konsekvenser av 5.5 t vs 8 t. søvn i forhold til kroppssammensetning, skulle jeg gjerne likt å klare å sove lenger. Opplegget var bra, men trives bedre med å styre ting noenlunde selv.
 8. Bare kjedelig når jeg og samboeren legger oss 9 på kvelden, så er jeg våken fra 3 tiden. Jeg elsker virkelig å sove, men får ikke til mer. Jeg trener derfor alltid tidlig før jobb, noe som fungerer bra (få folk osv). Når jeg ble coachet av Menno, var dette selvfølgelig fyfy, men fuck science i blant
 9. Jeg er egentlig ganske motsatt. Jeg sovner med en gang jeg legger hodet på puta, men våkner fort etter 5-6 timer helt uthvilt. Ingen behov for å sove midt på dagen eller noe slik. @FrkHoel vet du noe om hva dette kan bety for gainsa?
×
×
 • Opprett ny...