Jump to content

ErikNM

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About ErikNM

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo
 1. Hei, Jeg har et problem med høyre overarm. Er nysgjerrig på om noen her kan gi råd om hva lidelsen kan kalles. Forestill dere at jeg står med høyre arm rett fremover, med høyre håndflate presset mot en vegg slik som på den vakre illustrasjonen min. Når jeg skrur overkroppen litt mot venstre (slik at høyre skulder begynner å stikke litt ut) så får jeg en veldig sterk smerte i høyre overarm. Smerten er hovedsakelig i området fra under armhulen og ned til albuen, altså omkring tricepsområdet. Det merkelige er at jeg kan trene tricepsøvelser uten smerte. Men når jeg presser armen veldig lett mot veggen på denne måten, så kommer den sterke smerten.
 2. Jeg misunner dem ikke valget deres...
 3. ErikNM

  Er det noe liv?

  Sank aktivitetsnivået kanskje rundt samme tid som den nye versjonen av forumet ble lansert? Må si jeg synes forumet er veldig 'clunky' nå, sammenlignet med hvordan det fremstod før (mer minimalistisk).
 4. ErikNM

  Dagens Glade

  Overhørt samtale: "Jeg synes det er plagsomt at hun knegger sånn når hun ler." "Jo, men hun knegger som en engel!"
 5. ErikNM

  SKJEGG

  Vil gro skikkelig skjegg nå. Har latt det vokse i tre uker hittil, og synes det er grei fremgang. Jeg blir visst et blondskjegg! Om rundt 4 uker begynner jeg i ny jobb som seniorkonsulent i et selskap der de aller fleste er glattbarberte. Da vil skjegget mitt ha grodd fritt i rundt 7 uker. Ettersom jeg skal fotograferes for hjemmesiden da, og vil gjøre et godt førstinntrykk, bør jeg få orden på skjegget innen den tid. Kan noen anbefale en god barberer i Oslo? Er altså ute etter en som gir gode råd om hvordan jeg bør la skjegget vokse videre etter 7 uker, og om hvordan jeg gjør det mest presentabelt for fotograferingen.
 6. Var hos fysioterapeut denne uken. Det var visstnok muskelstrekk ja. Fikk noen øvelser å gjøre, og bruker ispose på muskelen noen ganger hver dag. På bedringens vei! Det verste fremover er nok at jeg i lang tid kommer til å ha noia for å presse meg for hardt på benkpress o.l.
 7. Takker for innspillet, Kjetil! Det eneste jeg stusser på er at det jeg har virker veldig bryst-fokusert, mens jeg aldri har kjent noe ubehag i nakke eller skuldre. Men nerverelatert er det vel nødt til å være ja. Symptomene jeg beskrev gav seg gradvis, i løpet av den neste dagen. Nå er de helt borte, så det er ingen smerte lenger. Det er derimot noe nytt på gang igjen. Nå er nemlig begge brystmuskelene (spesielt den ene) veldig støle, mer enn de noen gang har vært av vanlig trening. Ubehagelig støle, i den grad at det er ukomfortabelt å f.eks. le eller humre. Virker som den følelsen man har i en muskel etter å ha hatt krampe i den. Merker det sterkest på det samme røde området som på bildet mitt ovenfor.
 8. Vil beskrive et problem jeg har, i håp om at noen her har erfaring med det. Dette begynte for cirka en uke siden, med at den høyre brystmuskelen min periodevis 'vibrerte' litt. Hver gang kom det rundt 4-5 kjappe rykk i den. Hyppigheten var veldig tilfeldig; noen ganger med 20 sekunders mellomrom, noen ganger med flere minutters mellomrom, og andre ganger med noen timers opphold. Det var ingen smerte eller ømhet, kun ubehagelige rykninger. Nå har visst dette gått over i 'fase 2', med nye symptomer. Periodevis får jeg en stikkende smerte som begynner på siden av det samme brystet (nesten under armhulen) og skyter ned langt armen, helt til håndleddet. Det er ganske sterk smerte, men ingen ømhet eller svakhet. Når det er over, er det helt over. I mellomtiden, mellom disse 'skytningene', merker jeg ingenting. Føler meg helt normal. Jeg kan presse hardt på siden av brystet, og langs armen, uten å merke noe ubehag. Mistenker at dette ble trigget av at jeg ganske nylig har begynt med styrketrening igjen, og muligens tatt i for hardt med militærpress, hvor den aktuelle muskelen belastes sterkt. Det røde merket viser hvor smerten begynner. Deretter går den ned langs innsiden av armen. Setter stor pris på råd om dette. Jeg har hatt den skytende smerten i rundt 2 dager, og er i 'håper at det gir seg' modus inntil videre.
 9. ErikNM

  Dagens Glade

  Da burde du ikke bruke soundtracket til den sosiopaten der. Her er den ekte historien.
×
×
 • Create New...