Gå til innhold

larrisrunner

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larrisrunner

 1. Umulig å si om pulsen er høy eller lav når du ikke vet faktisk makspuls. Store individuelle variasjoner. Høyeste puls oppnådd i et halvmaraton vil nok ligge en del lavere enn makspulsen din.

  Ja, er klar over det. Tenkte jeg skulle stikke ut å prøve å finne ut av den idag, det gir vel et litt bedre bilde på om det faktisk er høyt eller lavt. Kan vel også være lurt å sjekke hvilepuls?

 2. Hei. Løp mitt første halvmaraton nå den 19 september. Skaffet meg pulsklokke én uke før konkurransen, men fikk ikke testet makspuls da jeg var småsyk tett opp i mot løpet. Etter løpet fikk jeg beskjed om at gj.snittspulsen på 180 var meget høyt, noe jeg da lurer på om stemmer? Var ute å jogget en 10km tur med trappeløp på slutten for å sjekke makspulsen, men da kom jeg ikke over 187 i puls (merket at jeg ikke var skikkelig andpusten).

  Kan meddele at jeg ligger rundt 175-180 i puls når jeg ikke tar i skikkelig, og at jeg tiden min ble 1:58 under konkurransen. Var også forkjølet i 3 uker og ble ikke skikkelig frisk før selve løpet.

×
×
 • Opprett ny...