Gå til innhold

larrisrunner

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av larrisrunner

 1. Som sagt tidligere, kom jeg ikke over 191 i puls under selve halvmaratonet. Prøvde å finne makspuls ved å løpe intervall i motbakke, men kom aldri over 193 i puls. Tenkte at dette var feil, men kom altså ikke høyere enn det. Hvilepuls målte jeg til 43
 2. Ja, er klar over det. Tenkte jeg skulle stikke ut å prøve å finne ut av den idag, det gir vel et litt bedre bilde på om det faktisk er høyt eller lavt. Kan vel også være lurt å sjekke hvilepuls?
 3. Det kan vær, men 191 var den høyeste pulsen jeg hadde under selve halvmaratonet. Jeg vet ikke hva makspulsen min er, men er ikke 180 i snitt uansett høyt om jeg har 195 eller 210, iallefall over 2 timer?
 4. Er 21 år. Kan legge til at jeg trente ganske bra i helt frem til sykdomsperioden, at jeg har pers på 10km på rundt 43 min og makspuls under konkurransen var 191.
 5. Hei. Løp mitt første halvmaraton nå den 19 september. Skaffet meg pulsklokke én uke før konkurransen, men fikk ikke testet makspuls da jeg var småsyk tett opp i mot løpet. Etter løpet fikk jeg beskjed om at gj.snittspulsen på 180 var meget høyt, noe jeg da lurer på om stemmer? Var ute å jogget en 10km tur med trappeløp på slutten for å sjekke makspulsen, men da kom jeg ikke over 187 i puls (merket at jeg ikke var skikkelig andpusten). Kan meddele at jeg ligger rundt 175-180 i puls når jeg ikke tar i skikkelig, og at jeg tiden min ble 1:58 under konkurransen. Var også forkjølet i 3 uker og
×
×
 • Opprett ny...