Gå til innhold

Tina360

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 360
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tina360

 1. Ja, det kan jeg jo prøve! Prøvde å kjenne under foten nå, og det var ganske vondt på insiden. Det blir jo som fotsoneterapi, da Takk for tips!
 2. Jeg kjenner sjelden noe i forbindelse med trening nå. Men det gjør vondere og vondere utover dagen på jobb. Begynner liksom etter to-tre timer... Kjente vondtene i forbindelse med trening før sommeren. Men lite nå... Kan jogge, drill og liknende en Time uten å merke stort. Men det er ikke like lett etter en arbeidsdag... Får se hvordan beina reagerer nå som den ikke får mer medisin. Det blir jo spennende å se hvor fort det går! Tror ikke den er så kraftig. Og det er ikke slik at den kommmer plutselig. Men den sniker seg inn på og eskalerer litt. Men har hele tiden vært forsiktig med trenin
 3. Ja, da år prøve det! Men jeg synes ikke det er noe vondt å ta på det. å enten er jeg mildt angrepet, eller så er jeg rævva på å massere beina Men googler litt rundt nå, så får jeg se hva jeg finne i nærområdet Tusen takk for masse bra innspill!
 4. Takktakk! Litt klokere nå! Før mat som i samme moment eller i god tid før mat som nå?
 5. Hmmmm, nei kunne visst ikke det i følge fb. Så da får jeg blottlegge men igjen dumhet for alle Hva er nimi? Er det eget senter som har tilholdssted et bestemt sted, eller er det en type kjede av noe slag? Hva er spesielt med manuelterapeut? Har såvidt hørt om det før... O.o Og i forhold til de pillene. Fikk beskjed om å ta de på tom mage, for at kroppen skulle ta de best mulig opp. Mulig jeg husker feil, men var det jeg satt igjen med... Så jeg har gjerne ventet 30-40min (opptil en timestid) når jeg har hatt mulighet, og i hvertfall 10. Er det feil oppfattet? bør jeg ta det i samme
 6. Takk! Nå har jeg noen dumme spm. Er greit jeg sender deg en pm?
 7. Ooops! Autokorrekt! voltaren skulle det stått. IPhonen har hundre andre forslag å skrive Har gått nå en uke på den andre. Og er tom i morgen er veldig usikker på veien videre. Få tak i mer, eller kutte de ut. Det er jo så deilig å fungere igjen! Nå skal jeg trene og være trener i fire timer i morgen, så fullfører i alle fall helgen nå i første omgang.
 8. Før sommeren gikk jeg på vintrene og nå går jeg på diclofenac ratiopharm
 9. Jo takk! Fikk betennelsesdempende forrige torsdag, og nå på onsdag begynte det endelig å hjelpe! det er veldig deilig å ikke ligge langflat så fort jeg er ferdig på jobb! Litt usikker på hvor jeg skal legge aktivitetsnivået, siden jeg ikke kjenner det på samme måte. Er så lei av å ikke orke/tørre å trene Har akkurat begynt å gjøre styrende øvelser for leggmusklene, og det kjennes jo, men forhåpentligvis så går det seg til :happy:
 10. Takk for tips! Ja, tenkte jeg skulle jobbe med å styrke leggene har bevisst unngått det, fordi jeg trodde det ville bli for stor belastning for beina. (Har nesten ikke trent ben de siste 2 årene, for å ikke hå på en smell (har gjort det tidligere, men på en helt annen måte ) men kanskje det har vært feil :/ man lærer stadig! Men er det sånn at jeg egentlig ikke burde gå på betennelsesdempende nå? Det er jo så deilig når smertene endelig avtar!
 11. Ja, det er såpass! 0.o jaja. Det kan jo fort være vært det Nå tenkte jeg skulle prøve å jobbe med ulike øvelsene. Det er jo helt gratis! :happy:
 12. Takk! Gode tips! Særlig på den nederste linken Nordtømme har jeg sett på tidligere, men var usikker på hvor mye jeg skal plukke opp, da jeg ikke driver mye med eller plages nevneverdig av løping. men det var lettere når man har mer annet å sammenlikne med. Takk!
 13. Smertene sitter mest nederst på forsiden av leggen. Men det har også vært vondt oppover til og med nederste del av kneet. Det verker også fort bak i leggen, men på en litt annen måte enn foran. Men det starter foran nederst, og så kommer gjerne resten når det gjør ekstra vondt, gjerne mot slutten av dagen. Øvelsen kan jeg jo få gjort, men jeg finner ikke triggerpoint. Har hørt folk snakke om at det skal være så vondt å dra fingerne nedover leggen, men det går helt fint for meg :s
 14. Har ikke prøvde det, men her omkring er det ikke så god tilgang på det... Men har jo alle de alternative. Kan en naprapat utføre den type behandling?
 15. Det er første gang jeg har måtte vente så lenge! fikk egentlig time nå på onsdag, men måtte avlyse den, siden det kræsja helt med jobben... jobber i bhg, og er ikke alltid det passer helt å gå, da... Kanskje jeg rett og slett på bare betale litt ekstra? :/ hvor mye er litt ekstra, da?
 16. Heihei Før sommeren fikk jeg antakelig betennelse i leggene. Hadde trent mye over lang tid, og da det nærmet seg sommer og ble varmere ute, så begynte å gå i sandaler ute. Tror det var det som var dråpen, da det jeg reagerer mest på nå er å gå i annet enn joggesko. Dro til legen ganske tidlig, da jeg hadde mesterskap i juni, og jeg ønsket å stille sterkest mulig. Hun mente at det KUNNE være betennelse, og på resepten stod det benhinnebetennelse. Fikk betennelsesdempende piller og krem, og reduserte treningen til deg jeg syntes var et minumum. Hadde bra progresjon og etter to uker med pill
 17. Ja, lurte på kanskje det da er det kanskje like vanlig å være sterkere i knebøy enn i frontbøy også!?!?
 18. Tina360

  Dagens negative

  har bestilt vektskiver så jeg kan øke jevnt å trutt i styrkeprogrammet. Og så fikk de bare med seg halvparten av orderen min: 2 x 0.5 vektskiver TIL OLYMPISK STANG... gav dem også diameteren... da blir det mere venting... Kjip å finne ut det når du tror du henter dem...
 19. Crossfit Farmand =) på spenst Tønsberg
 20. Er det greit å trene frontbøy og knebøy annen hver gang, ca 2 x per uke hver? eller er det bedre å fokusere på en av dem? Eller kjøre dobbelt opp?
 21. Pleier å være innafor racken, i alle fall på denne plassen, da de har justerbare høyder! Men kjører såpass lett, så burde ikke være noe stress på 40 kg Ja, ser den med albumet. Men den venstre albuen er superstiv etter et dobbeltbrudd i barndommen... Så regner ikke med at det er reelt. Men skal se om det er mulig, har ikke tenkt at olympiske løft er et alternativ, så har aldri vurdert det... Har hoppet over knebøy i lang tid nå, så får se hva det blir ut av det nå! kanskje jeg vurderer sko utover høsten! Takk for tips!
 22. Takk for grundige tilbakemeldinger! Føler at det er noe rart i det jeg er i bunn, men klarer ikke å endre bevegelsen. Er dette noe jeg bør bruke mye ressurser på? Å føre hofta frem er noe jeg har blitt litt mast på, som jeg selv er unaturlig. Dropper det mer enn gjerne! :playfull: Jeg går veldig langt frem med overkroppen, og har hørt at den egentlig skal være mer eller mindre parallell med leggen. Er dette noe jeg bør også bruke MYE tid på? Har jobbet med det for lenge siden, men syntes det var lite resultater ut i fra innsats kjedelig med det som er bortkasta!
 23. Man dør litt hver økt! Men veldig gøy!
 24. Hjalp det noe? Sykt kleint å spørre fremmede! Kjetil1234
×
×
 • Opprett ny...