Gå til innhold

Tina360

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 360
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tina360

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 08. juli 1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://tinastreningsglede.blogg.no/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, det kan jeg jo prøve! Prøvde å kjenne under foten nå, og det var ganske vondt på insiden. Det blir jo som fotsoneterapi, da Takk for tips!
 2. Jeg kjenner sjelden noe i forbindelse med trening nå. Men det gjør vondere og vondere utover dagen på jobb. Begynner liksom etter to-tre timer... Kjente vondtene i forbindelse med trening før sommeren. Men lite nå... Kan jogge, drill og liknende en Time uten å merke stort. Men det er ikke like lett etter en arbeidsdag... Får se hvordan beina reagerer nå som den ikke får mer medisin. Det blir jo spennende å se hvor fort det går! Tror ikke den er så kraftig. Og det er ikke slik at den kommmer plutselig. Men den sniker seg inn på og eskalerer litt. Men har hele tiden vært forsiktig med trenin
 3. Ja, da år prøve det! Men jeg synes ikke det er noe vondt å ta på det. å enten er jeg mildt angrepet, eller så er jeg rævva på å massere beina Men googler litt rundt nå, så får jeg se hva jeg finne i nærområdet Tusen takk for masse bra innspill!
 4. Takktakk! Litt klokere nå! Før mat som i samme moment eller i god tid før mat som nå?
 5. Hmmmm, nei kunne visst ikke det i følge fb. Så da får jeg blottlegge men igjen dumhet for alle Hva er nimi? Er det eget senter som har tilholdssted et bestemt sted, eller er det en type kjede av noe slag? Hva er spesielt med manuelterapeut? Har såvidt hørt om det før... O.o Og i forhold til de pillene. Fikk beskjed om å ta de på tom mage, for at kroppen skulle ta de best mulig opp. Mulig jeg husker feil, men var det jeg satt igjen med... Så jeg har gjerne ventet 30-40min (opptil en timestid) når jeg har hatt mulighet, og i hvertfall 10. Er det feil oppfattet? bør jeg ta det i samme
 6. Takk! Nå har jeg noen dumme spm. Er greit jeg sender deg en pm?
 7. Ooops! Autokorrekt! voltaren skulle det stått. IPhonen har hundre andre forslag å skrive Har gått nå en uke på den andre. Og er tom i morgen er veldig usikker på veien videre. Få tak i mer, eller kutte de ut. Det er jo så deilig å fungere igjen! Nå skal jeg trene og være trener i fire timer i morgen, så fullfører i alle fall helgen nå i første omgang.
 8. Før sommeren gikk jeg på vintrene og nå går jeg på diclofenac ratiopharm
 9. Jo takk! Fikk betennelsesdempende forrige torsdag, og nå på onsdag begynte det endelig å hjelpe! det er veldig deilig å ikke ligge langflat så fort jeg er ferdig på jobb! Litt usikker på hvor jeg skal legge aktivitetsnivået, siden jeg ikke kjenner det på samme måte. Er så lei av å ikke orke/tørre å trene Har akkurat begynt å gjøre styrende øvelser for leggmusklene, og det kjennes jo, men forhåpentligvis så går det seg til :happy:
 10. Takk for tips! Ja, tenkte jeg skulle jobbe med å styrke leggene har bevisst unngått det, fordi jeg trodde det ville bli for stor belastning for beina. (Har nesten ikke trent ben de siste 2 årene, for å ikke hå på en smell (har gjort det tidligere, men på en helt annen måte ) men kanskje det har vært feil :/ man lærer stadig! Men er det sånn at jeg egentlig ikke burde gå på betennelsesdempende nå? Det er jo så deilig når smertene endelig avtar!
 11. Ja, det er såpass! 0.o jaja. Det kan jo fort være vært det Nå tenkte jeg skulle prøve å jobbe med ulike øvelsene. Det er jo helt gratis! :happy:
 12. Takk! Gode tips! Særlig på den nederste linken Nordtømme har jeg sett på tidligere, men var usikker på hvor mye jeg skal plukke opp, da jeg ikke driver mye med eller plages nevneverdig av løping. men det var lettere når man har mer annet å sammenlikne med. Takk!
 13. Smertene sitter mest nederst på forsiden av leggen. Men det har også vært vondt oppover til og med nederste del av kneet. Det verker også fort bak i leggen, men på en litt annen måte enn foran. Men det starter foran nederst, og så kommer gjerne resten når det gjør ekstra vondt, gjerne mot slutten av dagen. Øvelsen kan jeg jo få gjort, men jeg finner ikke triggerpoint. Har hørt folk snakke om at det skal være så vondt å dra fingerne nedover leggen, men det går helt fint for meg :s
 14. Har ikke prøvde det, men her omkring er det ikke så god tilgang på det... Men har jo alle de alternative. Kan en naprapat utføre den type behandling?
×
×
 • Opprett ny...