Jump to content

Libulas

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Libulas

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gjorde mitt livs beste valg og tok en 3 ukers (!) absolutt treningspause, hvor jeg kun spiste, gikk på skole og fokuserte påhobbyene mine, og plutselig en dag følte jeg på noe jeg ikke har følt på lenge siden sf starter, jeg fikk LYST til å trene. Så gjorde jegdet og gikk videre med livet
 2. Hei! Tusen takk for svar. Grunnen til at jeg vil trene er å komme i god form igjen etter å ha lagt trening på hylla en stund, for å kunne begynne å spille håndball igjen. Jeg er ikke Weight Restored men har gått opp, derav på magen. Mine tanker rundt mat er mye bedre. Jeg spiser mye, det jeg vil dog fornuftig (ikke sjokolade til alle dagens måltider liksom) og teller nada kalorier.
 3. Hei! Jeg er en gutt på 16 år som for ca 10 mnd siden begynte å slite med en spiseforstyrrelse som endte i vekttap og undervekt. Jeg har kommet meg ut av det ettersom jeg oppdaget det relativt tidlig men lurer på dette med trening og weight restiration. Jeg liker å spille håndball og trene styrke en gang iblanf på treningsstudio, men har lagt dette på vent helt til kroppen min får normalisert seg igjen, noe den er i ferd med. Jeg er ute av starvation mode og lagrer fett (merk: jeg synes dette er kun positiv og et tegn på tilfriskning.) Per dags dato teller jeg ingen kalorier, har null peil på hvor mye jeg spiser men vet jeg spiser MYE. Dette er av hensyn på å ikke få tilbakefall. Jeg har 2 spørsmål. 1) Er null trening i recovery nødvendig, med tanke på den fysiske delen, vil kroppen bedre leges da? (Da snakker jeg ikke om frabefalingene mtp at AN pasienter trener tvangsmessig, har god dialog med psykologen om dette.) 2) Hva er deres erfaring med fettlagringen? Ca hvor lang tid tok det før den jevnet seg ut til hele kroppen?
 4. Får aldri tid til sånn fancy matboks med kyllingfilleter og prott. Så går dessverre mye i brødskiver og carbs i.l.a dagen :SS
 5. Hei! Jeg har smalt sammen denne frokosten og den fallt så i smak at jeg rett og slett spiser den hver dag. Den består av - 40g havregryn som jeg lager til havregrøt - 400g cottage cheese jeg heller over (ja heile shiten) - ca 100g blåbær - en blanda neve valnøtter og mandler Frokosten ligger på ca 600 kcal, målet er vektoppgang Tar i omega-3 kapsler som tilskudd hver dag. Jeg bare lurer på hva dere tenker om den?
 6. Hei! Har merka noe rart i det siste og det er hvor mye jeg craver grønnsaker og da hovedsaklig rå tomater, gulrøtter og hele paprika. Har aldri vært noen grønnsaksperson tidligere, og nesten kasta opp i kjeften av å spise blomkål og brokkoli men nå sluker jeg de med middagen. I matpakka putter jeg alltid 2 sværegulrøtter og masse tomat og paprika, knasker gjerne på gulrøtter og heletomater imens jeg smører den. Blei flinkere til å spise grønnsakene mine pga jeg visste dette var gunstig i et variert kosthold når man driver med mye styrke og er aktiv. Er det kanskje slik at jeg har vendt meg til grønnsaker av å spise mer av de? Har noen peiling på cravings og prøver kroppen min å si meg no eller skal jeg bare fortsette å munche veggiesene mine?
 7. Selvfølgelig er alt smak og behag men som 02-snapper sier mener jeg trening burde handle mest om prestasjon og treningsglede + det å bygge en sunn kropp. Altså for alt jeg vet kan det jo hende du skal konkurrere i fitness, da er det jo en annen sak. Var selv for noen år tilbake den typiske tenåringen som skulle bli "bola med pack". Jeg spiste kun "fitnessmat" og leste masse bullshit artikler på div. bodybuilding sider. Jeg slutta også med lørdagsgodtet. Det var midt i et måltid bestående av kjedelig kylling, ris og brokkoli at jeg slapp gaffelen og sa "hvafaen, du skal jo ikke konkurrere i fitness eller noe, lev livet for faen". Nå spiser jeg mer og bedre enn før, med utskeielser om jeg vil. Løfter mer enn før, og løper mer lysbetont enn før. Når jeg løper i skogen kjenner jeg at jeg lever og er frisk. Jeg trener altså mye bedre ved å flytte fokus fra kropp til treningsglede. Oi dette ble litt av en historie, men poenget mitt er at man ikke må la fitnesshysteriet ta treningsgleden fra deg, og flytte det til kroppsfokus, med mindre du SKAL konkurrere i fitness da ;)
 8. Ikke at jeg er veldig faglig orientert, men jeg tror at om du skal ha større glutes/ass eller hva søren tror jeg man må heller ligge i kcal-overskudd enn underskudd som kanskje ikke går i bane med din drøm om lav fettprosent men... har erfart i min treningskarriere at man ikke kan få i både pose og sekk, hvertfall ikke på én gang.
 9. Pullup: 6-7 om jeg ikke har banket opp arma så mye på forhånd Chinup: 10-11 Hangup: ca samme som pullup
 10. Takk for gode råd Og sorry for utebliende informasjon, men trener mye kroppsvekt i tillegg som hangups, pushups - eller mente du pullups, som med vekter?
 11. Jamen da skal jeg snacke på Lurte også på om dette med å putte mesteparten av carbsa etter treningsøkta har noe for seg eller om det er en eller annen bodybuildermyte for å gjøre det vanskeligere enn det egt er. Jeg vet ihvertfall hovedprinsippet da ¨spis nok!¨
 12. Lurte litt på det der med det sunne fettet. Kan man få for mye av det? Asså liksom jeg vet mange spiser for lite sunnt fett, men hvis jeg bolka opp mengden og det gikk over dagsbehovet er det bare ett pluss?
 13. Det glemte jeg å skrive, snacker ofte på avkadoer om vi har dem tilgjengelige, a.la 5 dager i uka eller noe.
 14. Hei! Takk for rask svar. Jeg har gjort slik siden før sommerferien, og veier ikke et gram ekstra. Det er som om kroppen min bare tenker: ¨Nope! Du skal veie akkurat det uansett hvor mye du prøver.¨ Men jeg skal selvfølegelig fortsette å putte inn ting her og der. Jeg vil gjerne vite hva du synes om makrosammensetningen hvis du eyeballer planen. Vet dette ikke har all verden å si, men om det er lite carbs/fett? Proteiner vet jeg at jeg har nok av tho
 15. Hei! Er en 16 år gammel gutt som har lyst å øke i muskelmasse men sliter med å legge på meg. Har alltid vært naturlig tynn men overkroppen er faktisk relativt utviklet i f.ht mange jeg kjenner. Men er fortsatt som sagt altfor tynn. Ønsker jo selvfølgelig å ha en sunn vektoppgang bygd på sunt kosthold og regelmessig trening. Jeg har alltid trent mye, og begynte med vektløfting for et trekvart år sia. Jeg trener ca 5 dager i uka, som nå går for det meste i styrke ettersom jeg har trappet ned på cardioen til jeg får lagt på meg litt. Jeg bygger alltid treningen rundt baseøvelser som knebøy, markløft, militærpress og seated/standing row. Men jeg mistenker noe av resultatene uteblir pga kostholdet (skal ikke si jeg er mr.perfect på studioet men det er ikke poenget mitt.) Jeg bygger det på gode råvarer og holder evt. smågodt og sånn til lørdager. Junk har jeg aldri vært fan av ettersom jeg bare merker jeg blir dårlig av det. Må også informere om at jeg ikke går på supps, ettersom jeg absolutt får i meg nok proteiner gjennom kosten. Så her er litt info, og kom gjerne med evt. justeringer og tips. Kjønn: Gutt Alder: 16 Høyde: 183 cm Vekt: 60 kg (!) Frokost: 100g Havregryn m/blåbær og en neve nøtter + kaffe og melk Mellommåltid (om sulten): 1 frukt Lunsj: Litt forskjellig men f.eks: 4-6 brødskiver med egg/skinke/ost eller tunfisksalat av 1 boks tunfisk i vann med brødskiver til + salat/agurk/tomat eller eggeomelett av 3 egg med brødskiver til. (Er gjerne her jeg vil ha noen råd, begynner å merke jeg blir litt dårlig i magen av all brødmaten.) Pre-workout: Brød med pålegg eller 1 frukt. Post-workout rett etter trening: 1 frukt + melk Måltid etter trening: 1 boks cottage cheese m/blåbær + korn eller noen brødskiver til (må finne nye carbkilder seriøst:wtf: ) Eller middag/lunsjen om det er rett etter treninga Middag: Varierer alltid ettersom jeg ikke er kokken, men det går mye i kylling/laks/omelett/div. annet kjøtt + mye grønnsaker og ris/pasta/quinoa. I aller høyeste grad sunn mat, t.o.m noen ganger i helgene, men også noen ganger pizza/lys pasta bolognese/taco/mindre ¨rent¨ kjøtt. Planen er altså å gå moderat opp i vekt, så hadde vært fint med innspill
×
×
 • Create New...