Gå til innhold

Kallenavn8

Medlemmer
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kallenavn8

 • Rang
  Nykommer

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

932 profilvisninger
 1. Sluttet med snus og røyk til fordel for vape, fruktige smaker liker jeg best, jordbær, appelsin etc. Fizzy juice er god. Lettere å trappe ned på nik via vape, startet på 10, er nå på 4. Mens andre jeg kjenner har gått ned på 0 styrke.
 2. Ikke for lyst i rommet - heller litt "dunkel" belysning. +1 Varm hvit, behagelig lys, ikke 4-5000 kelvin, mer 2,7-3000 i grunnbelysningen. Suppleres med punkt belysing over bilder/etc for å skape skygger. - Nøkkelkort ordning - Frisk luft, men ikke trekk. - Lavere volum, heller bedre/rundere lydkvalitet. - Stikkontakter med USB uttak for lading av mobil. - Låsbare skap med nøkkel inkludert.
 3. Å først trene så ta sol på treningssenteret, det er vel innafor det?
 4. Noen gode jernvare nettbutikker dere vet om? & Hva heter skap hvor fronten kan skyves opp som i en garasjeport?
 5. Forferdelig flau opplevelse idag! Jobbet oppi liften på en lokal filadelfia kirke (i en lift som bruker 30 sekunder på å komme ned), Når en skjønn liten gutt som skal på trommetrening kom inn i hallen og ville se på mens jeg jobbet. Random på spotify - anlegget spilte sting og alt var behagelig. Så kom "old thing back" på, prøvde å overse det, vente på det gikk over, for guttungen kunne jo ikke engelsk. Hørte døren klikket og jeg kikket engstelig bak, der gikk moren inn og stod med gutten og så på at jeg jobbet. Så kom Biggie på! Rappet om dick og condomfiller, kidney-shift etc etc, bråsnudde
 6. jahm.. om bare kommune/stat kunne tilbydt sykepleierene som ønsker det 100% stillinger og ikke stillingsbrøker på 18.14% og slikt tull. Kjenner flere som sliter, vanskelig med å planlegge da de må ta ekstravakter når de kommer.. Men dette var en digresjon :-)
 7. Lave marginer i de store kjedene(kikket via proff) mens det nyetablerte lokale treningssenteret sitter igjen med 30,- for hver 100 lapp, oms for 3.8 mill.
 8. Noen som spiller cs:go her på kveldene av og til? Vi er en gjeng men mangler ofte 1-2 stk etter fallout4. Hyggelig om noen vil spille, ikke no særlig krav til dyktighet, er ikke særlig god selv ENDA. nick: Ole einar bjørndalen (norsk flagg)
 9. Du skriver at du fortsatt er student, hvorfor bytte jobb når den jobben du har, har fungert ved siden av studiene i 4 år? edit: søkte litt rundt og fant at McD betaler 147,- timen om du har jobbet der i 4mnd + større konsern som McD har mer ordnede forhold mtp søndag/kvelds tillegg enn treningssjappa borti gata (som regel). Men så var det om du vil jobbe hos "fi" da? perfekt for en student iallfall.
 10. Kallenavn8

  Dagens Glade

  Nervøs før første møte hos potensiell kunde jeg tok kontakt med selv, viste seg å være en superhyggelig markedssjef. Mersmak!
 11. Kallenavn8

  Dagens Glade

  Første dag på ny jobb og forbedret timelønn
 12. Holdt på å falle ut ved oral men henter meg inn igjen! vil råde deg å gå til en tannlege som har direkte oppgjør,dermed må ikke du legge ut ekstra, slik min tannlege vel har: http://www.tannlegesor.no/default.asp?mkat=141 Men sjekk med tannlegen din om du får dekket i ditt tilfelle.
 13. Bruker pro-gram jeg da, storfornøyd med det. Har brukt det i ca en måned, 3x hver uke men misser ofte fredagsøvelsen da Pleier å legge inn noen ekstra apparater eller frivekter om jeg har tid. Litt progresjon har det blitt dog
 14. "Instagram, Facebook og Snapchat er ikke en virkelighet." Amen. Nå følger ikke jeg selv noen "treningsguder" og jeg har ett ganske kritisk blikk på lykkehistorier via slike medier, men jeg vet om noen som regelrett er blitt deprimert etter å ha brukt for mye tid på facebook og tror at alle andre har det så mye bedre enn seg selv. Andre nekter å gå inn på ett treningstudio FØR de har tatt av seg X'antall kilo. Det var vel en digresjon, uansett slik jeg ser det var ikke dette en kritikk av trening og aktiv livsstil. Poenget var vel heller at man ikke behøver å dedikere all sin fritid for å få
×
×
 • Opprett ny...