Jump to content

Prytz

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Prytz

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/20/1989
 1. Nettopp tatt det opp igjen etter jeg slutta når jeg dinga 70, starta på en ny konto med ny server og hele pakka. Fikk etter en del styr tilbake gamlekontoen min, men der var det meste borte, shamenen min hadde noen levla til 80 (?), og min kjære sulfuras var intet sted å se. Spilte temmelig aggresivt på Daggerpspine i vanilla, før guilden migrerte til Mazrigos. Hadde også en rank 13 hunter. Om noen spilte på daggerspine eller Mazrigos i vanilla, gi gjerne lyd, elsker nostaligien i mimringa
 2. Herlig teknikk på knebøyen hans
 3. Hvorfor fokuset på armer? Høyst sansynlig så er armene dine proposjonal med resten av kroppen, spesielt om du isolerer de så mye som du sier du gjør. Biceps og triceps er relativt små muskler i utgangspunket, så selvfølgelig vil det ta tid før de vokser-.
 4. har mark allrede blitt vist?
 5. Er ikke noe syklus, har tatt det gjevnlig, men blei bare tiltak når jeg dro hjem i påska
 6. Supplement når du ikke får i deg nok fra kosthold, nytt spørsmål: Etter å ha hatt en uke pause fra kreatin, hvordan bør jeg starte igjen? Regner ikke med at lagrene har blitt helt tømt enda, men er vel heller ikke på topp. Kjøre en mellomting mellom den anbefalte oppstartsfasen og vedlikeholdsfase?
 7. Steroider eller ei, fortsatt sykt mye innsats bak de kroppene
 8. Angående det bildet der, så ser jeg det hele tida på 4chan sin /fit/, stort sett folk som sier "det HER er det jeg vil ha"
 9. Var vel noe ny variant som sto på artikkelen her på FB, men prinsippene er vel de samme.
 10. Hvilken selolje anbefaler folk, og hvorfor? Kjøpte meg noe her forleden, stusser litt på innholdet av EPA/DPA i andre varianter
 11. Hva med pre-workout produkter som inneholder begge deler? Ubrukelig tull eller?
 12. 18, stakkars vanlige dødelige som tar den testen, og får de svarene. Døm de som trener, og skryt av de som driver dank?
 13. Som nevnt over så blir vel vannet lagret i musklene, så man blir jo ikke seende "feit" ut akkurat, om man merker vektoppgangen i utgangspunktet.
×
×
 • Create New...