Gå til innhold

Demotivert

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja, egentlig så har samboeren min forsøkt å få meg med en rekke ganger. Vi har holdt på i flere uker, men så har jeg dabbet av fordi han viser mer fremgang og ikke jeg. Så har jeg så dårlig samvittighet da min samboer også har sluttet alle disse gangene pga. meg.
 2. Ååh, så informativt! Skal ABSOLUTT gjøre et godt forsøk med det. Kostholdet føler at jeg lettere kan få kontroll på. Tusen takk! :-)
 3. Klart det! Jeg er 24 år og en helt normal kropp. Ser bra ut med klær, men når de forsvinner så ser man en usunn kropp. Veier rundt 55 kilo og er 156 høy. Ønsker å ha mer energi i hverdagen, ha ork til å gjøre mer en å jobbe. Et av målene mine er såklart å se bedre ut. Få en bedre selvtillit. Bli fast i fisken rett og slett. Jeg er skikkelig svak, klarer ikke ta vanlige armhevninger. Kanskje dette er med på å demotivere meg da jeg ikke får til øvelser.
 4. Jeg er ute etter mer energi og en strammere kropp. Det er vel en blanding av begge deler som demotiverer.
 5. Det er absolutt noe jeg kan gjøre. Men kan jeg forvente resultat av dette?
 6. Det er kanskje det jeg er MEST redd for. Jeg ønsker et opplegg som er superenkelt å følge. Men TAKK! for forslag
 7. God søndag! Jeg har som MANGE andre prøvd meg på flere treningsprogram. Hver eneste gang ender det med at jeg ikke klarer å holde meg motivert. Ser lite fremgang og får lyst å spise alt dritt. Jeg har ikke mye kunnskap om trening og kosthold og er ikke motivert til å lese meg opp på temaene. Hverdagen min er megahektisk og har ofte få timer fritid på kveldene. MEN, jeg ønsker virkelig å ha en sunn livsstil. Jeg hater å ha en så dårlig holdning som jeg mot trening. Finnes det enkle former for trening som gir resultater? Helst uten å gå på treningsenter. Er det noen der ute med tips
×
×
 • Opprett ny...