Jump to content

Time

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Time

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar Ja, klarer stort sett å løfte tyngre hver økt! Noe som gjør treningen mye gøyere og mer motiverende enn når en ligger i underskudd. Jeg ønsker særlig å bygge rumpe, er det innafor å avslutte hver treningsøkt med fokus på rumpeøvelser og egen kroppsvekt/med strikk? Høye repitisjoner? Eller er dette overkill? 🧐 TS
 2. Hei! Har tidligere gått ned ca 40kg over flere år, og trent styrke hele veien. Nå ønsker jeg å bygge muskler, og det gjør ikke noe om jeg går opp noen kg i prosessen. Ligger på et kcal-overskudd på ca 300-500/døgn, og har makroene iorden. Er også startet på kreatin mono, noe som ser ut til å ha positiv effekt. Det jeg lurer på: Trener splittprogram, og trivest best med det. Prøver å stresse hver muskelgruppe 2-3 ganger pr. uke, samt å løfte tungt(så mye jeg klarer siste settet). Baseøvelsene ser slik ut: 20 reps, 15 reps, 12 reps, 6-8 reps, avslutter med lettere vekter og 12-15 reps. Uken ser gjerne slik ut: man: rygg, skuldre, biceps tirs: bryst, mage, triceps ons: bein tors: rygg, skuldre, biceps fre: bryst, mage, triceps lør: bein søn: fri Dersom kroppen er sliten før søndag tar jeg meg en fridag, og det hender jeg kombinerer overkropp med underkropp noen dager, og eller har flere dager fri. Trener minimalt med kardio, kun oppvarming nå om dagen. Er dette optimalt for muskelvekst? Noen tips å komme med? Håper noen kan hjelpe
 3. Hei! Jeg trener vektløfting 3-4 ganger i uken. Eksempel: mandag rygg, skuldre og biceps, onsdag bein og rumpe, fredag bryst, mage/core og triceps, søndag bein med ekstra fokus på rumpe. Trener også på å lære meg pullups, så tar disse en 3 ganger i uken. Jeg ønsker nå å legge inn HIIT på 15 minutter 2-3 ganger i uken for å øke fettforbrenningen før sommeren. Blir ikke helt klok på det jeg leser på nett om når en får best utbytte, forstår at det ikke bør legges inn etter en beinøkt eller dagen etter. Noen tips?
 4. Jente, 158 cm, 65,8 kg. Tidligere trent mye styrketrening, vært syk i 8 uker nå og ikke hatt overskudd til trening. Ønsker å kickstarte for å få motivasjon og komme inn i gode matrutiner igjen. Er PSMF riktig diett for meg? Hvor mange kg kan jeg gå ned ila et par uker på denne? Tenker å gradvis legge til karbs da jeg begynner å trene igjen. Har tilsammen gått ned over 20 kg med endring i kosthold og mosjon. Bedre forslag?
 5. Hei! Jeg var nylig å tok røykdykkertest i brannvesenet for å se hvordan jeg lå an. Her er kravene: 1: 8 minutter på tredemølle med 23kg utstyr. Konstant fart på 5,6 km/t med økende stigning fra 4-12%. Ikke lov å holde i rekkverk. - Denne bestod jeg så vidt, måtte ta meg i rekkverket flere ganger.2: Spensthopp med uniform og 18 kg på ryggen - fra dyp knebøy til 10cm hopp.- Denne bestod jeg, klarte minstekravet på 15- men kunne nok klart flere.3: Push ups med uniform og 18 kg på ryggen, strak kropp. (Min 7stk)- Her klarte jeg ingen Klarer et par med bare egen kroppsvekt, men har problemer med å holde kroppen strak, og kommer meg ikke helt ned slik at brystet treffer bakken.4: Kroppshevinger med uniform. Beina på stol og strak kropp, heiser deg opp i bom. (Min 7 stk)- Denne klarte jeg akkurat, hadde problemer med å komme høyt nok opp.Lurer på om dere har noen gode øvelser for at jeg skal bli bedre i alle punktene over her? Og da særlig i armhevinger. Ønsker rask progresjon, kan trene opptil 5 dager i uken. Tips om kostholdsendring tas og i mot med stort takk, dersom dette kan hjelpe på progresjonen. Nå har jeg et normalt norsk kosthold - brødskiver, poteter ++ Trente aktiv styrketrening fram til desember i fjor, etter det har jeg ikke trent noe særlig. Har tilgang på et standardgym. jente, 20+
 6. Hei! Jeg er en jente i begynnelsen av tyveårene. De siste tre årene har jeg gått ned 25 kg ved hjelp av mindre sukkerholdig mat og mer daglig aktivitet. Nå har jeg begynt å trene styrketrening 4-6 dager i uken. Holder meg i kaloriunderskudd, spiser mye proteiner og minimalt med karbohydrater. Tar omega3, multivitamintilskudd og et chicks diet protein tilskudd fra PF. Lurer nå på hvilke kosttilskudd jeg bør bruke for å optimalisere vektnedgangen/fettforbrenningen uten å bryte ned muskler? Veier nå 65 kg, har fremdeles overflødig fett jeg ønsker å bli kvitt. Tips rundt BCAA? Kreatin? Noe annet for å gi fettforbrenninen et kick? Hvilket proteinpulver bør jeg bruke? Og når bør jeg evt ta disse produktene. Håper på svar, på forhånd takk
 7. Så jeg trenger ikke å ha en restitusjonsdag i mellom hver økt? Takk for svar
 8. Kan jeg trene nybegynnerprogrammet deres(styrketrening) man-fre, og ha fri i helgene? Var så godt inni rutinen med trening fem dager i uken, og ønsker å fortsette med dette. Synes 3 blir for lite. Og hvor mye cardio bør trenes utenom for å forbrenne fett?
 9. Wow, ser nå at jeg skulle ha ligget på 2200 kcal. Stemmer det? Eller må jeg ligge under for å gå ned i vekt, men samtidig bygge muskler? Jeg har holdt meg til en 12-1300 i ca 3 år nå, så er redd kroppen er vant til det.
 10. Jeg er 158 høy og veier 64 kg. Har dermed fremdeles en del igjen som jeg vil ha bort Ja, tenkte jeg skulle begynne å måle for å se fremgangen. Har forresten også en aktiv jobb, mye løping, gåing og tunge løft.
 11. Takk for svar Da prøver jeg meg på nybegynnerprogrammet. Har gått ned 25 kg ved hjelp av kondisjon over tre år, ønsker nå å bygge muskler og stramme opp. Spiser rundt 12-1300 kcal i døgnet, holder meg til proteinrik mat som egg, kylling, fisk osv, og har byttet ut poteter, brød og pasta med fullkornsris, søtpotet, grønnsaker osv. Tar en proteinshake etter trening, spiser ca 5-6 måltider til dagen. Høres dette greit ut? Er redd for å spise for mye for å legge på meg. Igjen, takk for all hjelp!
 12. Takk for svar! Tingen er at det opplegget jeg har nå inneholder mange øvelser pr økt, som derfor tar en times tid. Kan skrive opplegget her, så kan dere kanskje hjelpe meg å endre på det? Rygg + skuldre Nedtrekk i maskin med brett grep Nedtrekk i maskin med smalt grep Lavsittende roing Sitte i 45 graders vinkel med rygg, trekke stanga over brystet(maskin) Stangroing En arms roing med frivekt Vanlig rygghev Rygghev med curl Armer + bryst Triceps pushdowns (maskin) Stående roing (maskin, biceps) Tricepsekstensjon m frivekter Tricep-kickback frivekt Bicepscurl Frivekt, armer rett fram til skulderhøyde og ned Flyes/kabel kryssovertrekk med manualer Manualpress (bryst) Flies med håndvekter Mage: Crunches vanlig 50x3 Crunches med føtter 90 grader 50x3 Crunches med føtter strake opp 50x3 Crunces til siden(ta på hæl) 50x3 Dragonflags 12x4 Bekkenløft 12x4 Planke hvor hoftekanten treffer gulvet på hver side(sving) 12x4 Ligg på rygg, beina strakt opp, ned til hver side så opp. 12x4 Bein: Knebøy med stang Sumoknebøy m frivekt Utfall med frivekt Glute bridge/hip thrust med stang Single leg reverse hyper Kan ikke navnene på alle enda, men håper dere forstår hva jeg mener. Setter stor pris på om dere kan komme med vurderinger, endringer, innspill osv. Ønsker å trene slik at jeg får best mulig resultat.
 13. Hei! Jeg startet med styrketrening for ca 4 uker siden, fikk hjelp til å lage oppsett hos en venninne av meg. Ukene mine ser slik ut: Mandag: rygg + skuldre Tirsdag: armer + bryst Onsdag: fri Torsdag: bein + rumpe Fredag: mage Lørdag: fri Søndag: bein + rumpe Kjører 12x4 på alle øvelser. Lurer på om denne sammensettingen ser grei ut? Ønsker å legge inn en eller to dager til med mage.
×
×
 • Create New...