Gå til innhold

LarsLars

Medlemmer
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nja, jeg er litt delt på denne. På en side syns jeg man skal få lov til å stappe hva som helst opp i rompa uten å bli kalt umandig (homofile er også menn fyi). På en annen side så gir han andre mennesker skylden for sine følelser, noe som er kanskje det mest umannlige som finnes i min bok.
 2. Så kan man bare fundere over hvilket leven det ville vært om noen lagde en slik liste om kvinner
 3. Er vel kanskje noen fellesnevnere i utseendet til menn som drar de sjekkereplikkene? Er hvertfall sånn andre veien, f eks jo flere "Tullebilder" jenta har(en som hadde bilde av seg selv som tisset f eks), jo mer spennende og pratsomme er de vanligvis, og jo mer bilder av bare seg selv i div. positurer, motsatt.
 4. Er egentlig en grei test. Om "Hei" ikke er bra nok, så er ikke jenta interessert nok. Det er nå hvertfall min filosofi, har klart meg relativt ok på tinder
 5. Hehe ja, det er nå du som har valgt disse matchene da, er jo ikke sånn at alle menn på tinder er slik.
 6. Word. Ganske mange er manipulert og. Jenter er mestre til å få seg selv til å se bra ut på bilder.
 7. Nei, det gjør de nok ikke, men samtidig velger de nok de som ser kjekkest ut, og der spiller plutselig mye rart inn. Og ja, du er vel ganske kjekk/fotogen da.
 8. Tror de fleste følger disse tipsene altså Det jeg mener med at de fleste ikke bruker nok tid er at med mindre du er veldig, veldig fotogen (evt eksepsjonelt kjekk), så må du ta ganske mange bilder av deg selv før du får noen blinkskudd, og mange menn bruker ikke så veldig mye tid og/eller energi på å ta massevis av bilder av seg selv. Å velge ut bilder krever ikke stort, jeg tenkte mer på kanskje noen tips/triks for lyssetting, plassering av kamera eller lignende.
 9. Ja, kan se for meg at man kan det om man har veldig gode bilder av seg selv. Men i min erfaring bruker ikke de fleste menn så mye tid på dette, og bildene er dertil. Min erfaring er selvsagt begrenset til meg selv og de jeg kjenner. Skulle gjerne tatt bedre bilder selv så du får gjerne dele tips. Uansett: Om de aller fleste du gjør noe som helst med ikke liker deg tilbake (hvilket er tilfellet igjen for meg selv og de fleste jeg kjenner) så gir det liten mening å bruke tid på å vurdere noen.
 10. Det tar ikke spesielt lang tid, du trenger ikke en gang se på skjermen. I stedet for å bruke massevis av tid på å vurdere personer du ikke vet om liker deg tilbake eller ikke, kan du heller vurdere personer etter de har likt deg og spare tid. Men som sagt: Om du ser ut som brad pitt og/eller har ekstremt gode bilder er jo ikke nødvendig.
 11. For din del ville det jo vært en dårlig ide. For den delen av befolkningen som ikke ser ut som Brad Pitt derimot, sparer det masse tid
 12. Jepp, den gjør det. Noe som betyr at dersom du liker veldig mange jenter, så vil du dukke opp tidlig i køen hos veldig mange jenter. Eksponering Det blir ikke noe vanskelig å holde oversikt. I stedet for at du ser nøye gjennom hver profil du skal like og så håpe å få en match, ser du nå nøye gjennom profiler som allerede har likt deg. Du gjør akkurat det samme med andre ord, bare at denne gangen så velger du faktisk. Med mindre du har særdeles mange flatterende bilder av deg selv liggende (noe vi menn generelt ikke har på lik linje med kvinner - hele forklaringen på "overtaket" kvinn
 13. Ikke så veldig rart, internett florerer jo av hemmeligheter for hvordan man får monsterpenis og blir millionær hjemmefra (ved hjelp av å benytte denne hemmelige metoden som "de" ikke vil at du skal vite om!). Skulle bare mangle om ikke alle med bredbånd dro nytte av denne infoen!
 14. Da er du sannsynligvis veldig kjekk
 15. PUAer er patetiske. Skriver opp og ned på nettet om hvor mye de drar, men møter du dem i det virkelige liv ser du at de ikke får til en dritt. Dette er en evig ond sirkel i miljøet, fordi de aller fleste av teknikkene som læres bort på ett eller annet vis innebærer at man skal forsøke å overbevise andre om at man har et suksessfullt liv via løgn(for å bli "alfa" eller for å utstråle riktige vibber eller whatevs). Når de endelig kræsjer, blir mange kvinnehatere og begynner å vanke på forum som "MGTOW" eller "Incel". Når det er sagt, skal jeg være litt hyklersk og dele det som fungerer for
×
×
 • Opprett ny...