Gå til innhold

mismis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mismis

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mismis

  Fengselsbetjentutdanning

  Noen her som har tatt utdanningen som har noen tips å komme med? Jeg skal snart på opptak og kjenner nervene sniker seg på! Det fysiske tror jeg sitter, men har noen noen tanker om hvor tett oppimot dagen jeg bør trene og evnt hva? Og intervjubiten? Hva blir man spurt om, hva er den skriftlige oppgaven og hvor ille er det??😬😬😬
 2. mismis

  Ned i vekt til sommeren?

  Ligger på rundt 1400 søndag-torsdag. Fredag og Lørdag noe over. Frotser ikke sjokolade og potetgull. Vi snakker ett par never potetgull + 6-7 ruter melkesjokolade, 3-4 halvfulle rødvinsglass begge dager, sjeldent øl og andre ting.
 3. mismis

  Fit til sommern!

  Jeg vil helst ned 10 kg til sommeren, lå på 59/60 forrige sommer og har aldri følt meg bedre. Nå har jeg trent siden september, men alt står stille..!! For to år siden gikk jeg fra 77kg til 67kg noe som var VELDIG LETT! Hvorfor tar dette sånn tid?? Noen som har tid til å lese dette? Jeg er 24år, 68/69g, 164høy og trener 3-4 ganger i uka (man, tirs, tors, fre), hovedsaklig 35 min på mølla 5km og enkle styrkeøvelser (en dag ben/rompe, en dag rygg/mage, en dag til med ben og rompe). Hvor mye bør jeg få i meg i løpet av dagen? Kosthold bestående av; Frokost; 2 wasa husman med stabburet leverpostei/pepperskinke/makrell i tomat Lunsj; 2 wasa husman med leverpostei/egg Middag; veldig varierende, men feks - fiskegrateng med grønnsaker - kyllingfilet og salat - toro tomatsuppe med egg - laksefilet i ovnen med grønnsaker (sjeldent potet, ris og saus). Helger; - taco - lasagn - pizza - pita - biff med potetstappe, soppsaus Alt som stekes i panne stekes med melangs flytende, kryddrer med sitronpepper, hvitløkssalt, kyllingkrydder, peppermix, provence, salt. Etter middagene har jeg som regel 1 til 2 måltider ekstra samme som frokost. + appelsin og eple som frukter. jeg drikker 3 liter vann per dag, drikker ett glass med oboy og ekstra lett melk, pepsi max i helger, vanlig svart kaffe nå og da, te. Poenget med dette er at jeg ser forferdelig slaskete ut i kroppen, jeg finnes ikke stram noen plass, og vekten står stille. Kan det rett og slett være at den gjør det fordi jeg drikker 2 øl + noen glass rødvin fredag og lørdag. + litt potetgull og sjokolade, egg og bacon til frokost?? Er det det som ødelegger?
 4. mismis

  Ned i vekt til sommeren?

  Jeg vil også ned 10 kg til sommeren, lå på 59/60 forrige sommer og har aldri følt meg bedre. Nå har jeg trent siden september, men alt står stille..!! For to år siden gikk jeg fra 77kg til 67kg noe som var VELDIG LETT! Hvorfor tar dette sånn tid?? Noen som har tid til å lese dette? Jeg er 22år, 69/70kg, 164høy og trener 3-4 ganger i uka (man, tirs, tors, fre), hovedsaklig 35 min på mølla 5km og enkle styrkeøvelser (en dag ben/rompe, en dag rygg/mage, en dag til med ben og rompe). Hvor mye bør jeg få i meg i løpet av dagen? Kosthold bestående av; Frokost; 2 wasa husman med stabburet leverpostei/pepperskinke/makrell i tomat Lunsj; 2 wasa husman med leverpostei/egg Middag; veldig varierende, men feks - fiskegrateng med grønnsaker - kyllingfilet og salat - toro tomatsuppe med egg - laksefilet i ovnen med grønnsaker Helg; - taco - lasagn - pizza - pita - biff med potetstappe, soppsaus Alt som stekes i panne stekes med melangs flytende, kryddrer med sitronpepper, hvitløkssalt, kyllingkrydder, peppermix, provence, salt. Etter middagene har jeg som regel 1 til 2 måltider ekstra samme som frokost. + appelsin og eple som frukter. jeg drikker 3 liter vann per dag, drikker ett stort glass med oboy og ekstra lett melk, pepsi max i helger, vanlig svart kaffe nå og da, te. Poenget med dette er at jeg ser forferdelig slaskete ut i kroppen, jeg finnes ikke stram noen plass, og vekten står stille. Kan det rett og slett være at den gjør det fordi jeg drikker 2 øl + noen glass rødvin hver fredag og lørdag. + litt potetgull og sjokolade, egg og bacon til frokost?? Er det det som ødelegger?
 5. mismis

  Hjelp til slanking!

  Følger ikke Kristine Weber et lavkarbo kosthold? Kan man spise lavkarbomat uten å få dårlig samvittighet uten og følge det kostholdet fast?? Jeg skjønner meg lite på det lavkarbogreine og syns det er vanskelig å forstå hvordan man skal kunne spise mengder egg, bacon og maiones uten og bli feit...!
 6. mismis

  Hjelp til slanking!

  Tusen takk for svar Typisk hverdag kan være; frokost; 2 wasa knekkebrød (sport) med pålegg (leverpostei, ost, skinke osv). eller cruslie solfrokost/fitness fullkort med ekstra lett melk. lusj; 2 knekkebrød Middag; - Kylling, ris, berne, grønnsaker - taco -fiskegrateng - toro tomatsuppe - omelett - sei, laksefilet, kokt torsk Spiser som regel to måltider til før jeg legger meg som gjerne består av det samme som frokosten. Jeg drikker en del vann, ekstra lett melk med oboy, og ellers brus kun på lørdager og søndager. --- Jeg trener bein 2-3 ganger per uke med tre forskjellige apparater. Mage liggende på matte. Bryst med skråbenk og 2 andre apparater
 7. Hei, Jeg lurer på ett par småting ang slanking og mat. Jeg er 164 høy, ca 68kg, trivselsvekten er ca 57-58kg. Jeg trener 3-4-5 dager i uken, og spiser sunt i ukedagene. Treningen består av 5km jogging på mølla som jeg bruker 32min på samt litt styrke på apparater på de største muskelgruppene. Men vekten står stille. Jeg er ikke så opptatt av vekten i utgangspungtet, men jeg ser lik ut i speilet også. Jeg tror derfor at vekten står still pga helger, søtsaker og småspising. Jeg er veldig glad i baketing; vaffler, pannekaker, is, sjokoloade. Så jeg lurer på om jeg kan bruke ubegrenset med sukrin?? Er det sunt? Finnes det sunt mel? Slik at jeg kan bake meg muffins/steke noen pannekaker til kvelds uten og ha dårlig samvittighet?
×