Gå til innhold

Susann Zana

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Susann Zana

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 30. nov. 1993

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.instagram.com/susannzana
 1. Planen min er jo å gå ned mer og få mer muskler. Men jeg er i utgangspunktet ikke vant til å spise så mye, er derfor jeg gikk opp i vekt før. Men jeg tror bare at jeg må få en ordentlig fast og sunn kostholdsplan å holde meg til, for da føler jeg at det blir mye enklere når jeg har noe å følge!
 2. Njaaaaa, spørs litt på dagsformen. Planen er hovedsaklig; Frokost: Shake Mellom: Gulrot + valnøtter/mandler Lunsj: Salat med egg og avokado/salat med kylling, tunfisk Mellom: Riskake med kalkunfilet Middag: Følge tallerkenmodellen, lite eller ikke noe karbo Kvelds: Kvarg/Cottage cheese/Riskake med egg
 3. Innerst inne så vet jeg det, men jeg tror jeg har blitt alt for kroppsfiksert, men har en samboer som passer godt på en en PT som lager kostholdsplaner for meg, så følger de!
 4. Jaa, sover ganske godt! Men jeg vippa over en liten periode, så er på vei tilbake nå!
 5. Jeg starter dagen med en diet protein shake siden jeg ikke orker mat så tidlig på morgningen.. Så er det mellommåltid med en neve mandler/valnøtter. Lunsj; salat med enten egg og avokado eller kylling/tunfisk/skine. Nytt mellommåltid; rugsprø med kyllingpostei og agurk. Jeg har alltid spist så og si vanlig middag, bare med mer grønnsaker Kveldsmaten består av ett egg, riskake og en frukt! Føler selv at jeg kanskje spiser litt lite, men tør ikke spise mer av frykt for å gå opp.. PT'en min som har satt opp kostholdsplanen min!
 6. Syns matplanen din høres fin ut jeg! Jeg spiser selv ikke så mye, men det er fordi jeg ikke klarer det.. Ligger på under 1000 kcal om dagen Men tror nesten jeg må begynne å bruke din matplan!
 7. Jeg har gått ned 18 kg siden januar i år med EasyLife, og jeg skal ned 4 kg til! Skal også stramme opp og få mer markerte muskler Trener 4-5 dager i uken, gjerne dobbelttimer på saltimer eller eget styrkeprogram
 8. Jeg føler at det funker. Har nå prøvd SuperTan fra Proteinfabrikken og bruker nå Betakaroten fra Sunkost ☀️
 9. Jeg tar daglig doser med omega3, vitaminer og mineraler fra proteinfabrikken, betakaroten og rapid burn de dagene jeg trener. Funker for meg! Og en daglig dose med diet protein fra proteinfabrikken!
 10. Jeg orker ikke noe særlig mat så tidlig, så frokosten min består av en diet protein shake!
×
×
 • Opprett ny...