Jump to content

Rock

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Rock

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/04/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah så fantastisk godt skrevet De fleste vil aldri engang vite hva vi snakker om, og det er jo nødvendigvis ikke galt......men det var så kult før. Det var også det første stedet jeg så blant nordmenn som tok til seg innvandrere, og lot de bli en del av familien/miljøet...det var 0 rasisme av noe slag og alle ble godtatt. Treningsstudioer ble "oppfunnet" av kroppsbyggere, de ble utviklet av kroppsbyggere og de ble hele tiden motarbeidet, uglesett og kjeftet på av menneskene som idag har kommet seg inn og tatt over. De perfekte menneskene styrer treningsstudioene nå, de som "brenner" for trening og liker å jobbe med mennesker(fyfaen skyt meg). Jeg trente med en tidligere ishockey proff, en verdensmester i roing og flere tidligere turnere og kroppbyggere og jeg fikk all deres kunnskap gratis. Idag hadde de på grunn av sitt utseende mest sannsynlig blitt nektet å engang trene på sats. Det gymmet er idag borte, kjøpt opp og gjort om til Fresh...etter 2år der kjenner jeg omtrent ikke en sjel og det omtrent umulig å få kontakt med betjeningen. Utstyret er av den nye typen som blir ødelagt hele tiden og ingen snakker med hverandre. Det er sjeldent man ser noen løfte over 100kg i noe som helst og fredagsølen i badstuen ville ikke engang vært lov idag. Member berries...memba memba when gyms were cool...
 2. Men altså det er jo ganske klart hva de vil oppnå, men at de tror de oppnår det med å mase på noen som trener..det er så usannsynlig..det er som om de tror de lever i en pornofilm og når som helst kan det skje!.
 3. Er det vanlig for jenter? at en eller annen Bror på gymmet på død og liv må bort og fjase om uverfisiert broscience, det må være slitsomt. Tror jeg ser det ofte men jeg vet ikke hvordan jenter opplever det. Kanskje jeg burde slutte med det, hehe neida. Men alikevel fascinerende, hva gjør de guttene etterpå ? går de hjem og griner..bruker tårene som lubrikasjon og synes det gjør så godt-vondt når de skviser ut en. Hva trodde de skulle skje ? At jentene sier JA og hopper på dem også bærer det rett hjem til NetflixSex.
 4. Rock

  Frenzy ulovlig?

  Jeg liker Frenzy om en tar bittelitt, mitt største problem er at jeg alltid er sulten døgnet rundt...litt bedre nå som jeg spiser bacon til frokost uten karbohydrater..men Frenzy hjelper litt.
 5. Hehe Bryan callen er så bra
 6. Dette er et dumt spørsmål jeg ofte har lurt på. Det er dokumentert og avvist, motbevist og debunked at du kan forme muskler utover ditt genetiske potensial. F.eks Bygge en høy bicepspeak med preacher curls, zercher curls, scott curls osv slik en trodde før. Men hvorfor har ofte mannlige turnere lange muskler, ofte voldsomme bicepspeaks ?. Muskler kan jo ikke formes, så det er jo ingen grunn til at de skal ha alle peaksen jeg drømmer om å ha på bicepsen. Men de har det.
 7. Opie and Anthony, de får meg til le.
 8. Men det må jo være forskjellige måter å være overktig på. I noen situasjoner er kroppen avhengi av mye mat, tung mat..skal du jobbe 15 timer om dagen på en åker i sardinia blir det vanskelig å tygge riskjeks og clenbuterol. Jeg tror ikke Guiseppe ville tatt bilder i fugleperspektiv for å se 20kg lettere ut om han skulle blitt medlem på sukker.no. Jeg tror han heller ville smilt godt med gode bollekinn fulle av cannelloni og foccaccia, strålende fornøyd med seg selv. Å være overvektig kan jo være ganske gøy til tider, kose seg med god mat og øl og masse sukker i blodet. Jeg tror uansett å være litt overvektig, er sunnere enn å trene mye og ha mye muskulatur, selv om jeg liker å ha mye muskulatur.
×
×
 • Create New...