Gå til innhold

Rock

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rock

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 04. des. 1984

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ah så fantastisk godt skrevet De fleste vil aldri engang vite hva vi snakker om, og det er jo nødvendigvis ikke galt......men det var så kult før. Det var også det første stedet jeg så blant nordmenn som tok til seg innvandrere, og lot de bli en del av familien/miljøet...det var 0 rasisme av noe slag og alle ble godtatt. Treningsstudioer ble "oppfunnet" av kroppsbyggere, de ble utviklet av kroppsbyggere og de ble hele tiden motarbeidet, uglesett og kjeftet på av menneskene som idag har kommet seg inn og tatt over. De perfekte menneskene styrer treningsstudioene nå, de som
 2. Men altså det er jo ganske klart hva de vil oppnå, men at de tror de oppnår det med å mase på noen som trener..det er så usannsynlig..det er som om de tror de lever i en pornofilm og når som helst kan det skje!.
 3. Er det vanlig for jenter? at en eller annen Bror på gymmet på død og liv må bort og fjase om uverfisiert broscience, det må være slitsomt. Tror jeg ser det ofte men jeg vet ikke hvordan jenter opplever det. Kanskje jeg burde slutte med det, hehe neida. Men alikevel fascinerende, hva gjør de guttene etterpå ? går de hjem og griner..bruker tårene som lubrikasjon og synes det gjør så godt-vondt når de skviser ut en. Hva trodde de skulle skje ? At jentene sier JA og hopper på dem også bærer det rett hjem til NetflixSex.
 4. Jeg liker Frenzy om en tar bittelitt, mitt største problem er at jeg alltid er sulten døgnet rundt...litt bedre nå som jeg spiser bacon til frokost uten karbohydrater..men Frenzy hjelper litt.
 5. Hehe Bryan callen er så bra
 6. Dette er et dumt spørsmål jeg ofte har lurt på. Det er dokumentert og avvist, motbevist og debunked at du kan forme muskler utover ditt genetiske potensial. F.eks Bygge en høy bicepspeak med preacher curls, zercher curls, scott curls osv slik en trodde før. Men hvorfor har ofte mannlige turnere lange muskler, ofte voldsomme bicepspeaks ?. Muskler kan jo ikke formes, så det er jo ingen grunn til at de skal ha alle peaksen jeg drømmer om å ha på bicepsen. Men de har det.
 7. Opie and Anthony, de får meg til le.
 8. Men det må jo være forskjellige måter å være overktig på. I noen situasjoner er kroppen avhengi av mye mat, tung mat..skal du jobbe 15 timer om dagen på en åker i sardinia blir det vanskelig å tygge riskjeks og clenbuterol. Jeg tror ikke Guiseppe ville tatt bilder i fugleperspektiv for å se 20kg lettere ut om han skulle blitt medlem på sukker.no. Jeg tror han heller ville smilt godt med gode bollekinn fulle av cannelloni og foccaccia, strålende fornøyd med seg selv. Å være overvektig kan jo være ganske gøy til tider, kose seg med god mat og øl og masse sukker i blodet. Jeg tror uan
×
×
 • Opprett ny...