Gå til innhold

crntbg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  345
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

crntbg vant dagen sist Mars 23 2016

crntbg hadde mest likt innhold!

Om crntbg

 • Rang
  Avansert medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

1 213 profilvisninger
 1. crntbg

  Trøtt..

  Sover du nok?
 2. crntbg

  Vektløfterbelte, hvor kjøpe?

  Skal ikke bruke det med en gang, men har begynt å se etter hvor jeg kan kjøpe det inn:) De har bare store størrelser, men får følge med på om de får mindre inn
 3. Okey har uno problema Har sett mye rundt for skal gå til innkjøp av et belte. Vil ha med spenne, og 10mm. Sett mye på inzer, men det blir 2000kr + toll. Litt i meste laget for min studentlommebok. Sett på gforce også, men der er det bare action-lever (?), noe jeg ikke er interessert i Så noen som vet hvor jeg kan lete?
 4. Nei, har alltid hata vannet hehe. Og nå har jeg piercinger og tattiser som må holde seg unna klorvann en stund. Men kan jo prøves når det er ferdig grodd
 5. Er et veldig godt forslag, skulle ønske jeg kunne.. Har lenge hatt lyst til å løpe med vektvest, men vekt på skuldrene smeller som et h. Så mange alternativer går fyken
 6. Takk! Synes bulgarske utfall blir kjedelig siden jeg ikke kan putte på ekstrevekt. Med mindre det er noen varianter med strikk?
 7. Hei! Jeg kan dessverre ikke trene armer, eller rett og slett trene noe som belaster armene. Har forkalkninger (og litt diverse), så må finne ut mer av dette og fikse i det før jeg får trent armer igjen. Det som er, er at jeg er rimelig lei de øvelsene som jeg har på programmet nå. Et bens beinpress (har alltid kalt det ettbens sidepress/skråbeinpress) Reverse hyper med beina i kryss og "vanlig" Leg extension Leg extension for bakside lår (er så dårlig på navn) Glutes pushdown Mageøvelser: "sykle" og liggende beinhev Kan ikke trene baseløft heller. Kan ikke ha noen form for belastning, som eks planken funker ikke. Noen som har forslag til øvelser? Målet mitt er stramme opp (om det har noe å si)
 8. crntbg

  Spiser for mye fett

  Takk! Så 30g over er ikke for mye? Men da slipper jeg å være redd for at for mye fett går utover resultater, så det er jo greit!
 9. Har fortsatt meg her da:pp men er i stillesonen egentlig, følger bare med
 10. crntbg

  Spiser for mye fett

  Hei! Har seg slik at jeg spiser for mye fett. Veier 55kg, og planen er 100-110g protein, 55-60g fett, og resten karbo som skal fordeles på 2300kcal. Men det har seg slik at jeg som regel ender opp på rundt 80g fett hver dag. Så spørsmål; spiller det noen rolle? Utgjør det en forskjell å spise for mye fett? Er normalvektig, og er nå i overskudd for å legge på meg muskler. Mange sier for mye fett lagrer seg, men jeg veit ikke. Og hvis jeg eventuelt skal kutte litt mot sommeren, vil da for mye fett være dumt? Prøver å få muskler slik at kroppen forandres, men mistenker jeg må kutte litt for å få bort det jeg vil på magen:)) Noen innspill?
 11. crntbg

  Kramper i leggene under løping - Feil sko?

  Foam roller hjalp meg, nå er det svært sjelden jeg får kramper.
 12. crntbg

  Skulderplage

  Kom deg til en kiropraktor, fysio eller "hva enn du måtte ønske". Jeg venta 4 år med skulderne før jeg sjekka det, nå er problemet rett og slett helt jævlig. Ikke gjør som meg:')
 13. crntbg

  Ta mandlene - erfaringer?

  Hyggelig å høre! er ikke den mest aktive siden jeg har vært syk siden oktober nå.. Legen anbefaler det og sier det skal gå helt fint. Men jeg er så engstelig av meg, så skal få snakket med en spesialist som skal roe meg ned litt. Heldigvis! Takk for svar! Å fy, virker ganske deilig å være frisk så lenge. For en jeg kjenner får fortsatt halsinfeksjoner osv, men hun slipper jo de hovne mandlene og at det er vondt. Så bare det hjelper mye tenker jeg.
 14. crntbg

  Ta mandlene - erfaringer?

  Dette er veldig off topic så da passer det vel her. Jeg sliter med kronisk hovne mandler, og får halsinfeksjon bare jeg går ut døra på vinteren. Får antibiotika flere ganger i året, og er syk flere måneder i strekk. Og når infeksjonen har gitt seg, får jeg noe nytt. Sånn som nå, hadde jeg virus. Følte meg frisk. Ble dårlig igjen, hade streptokokker. Har blitt anbefalt å ta mandlene, men jeg er så nervøs. Ser for meg at det skal gå galt og at jeg kommer til å angre, da hu ene venninna mi sier jeg ikke burde gjøre det. Sååå, noen som ikke har de lenger og vil dele erfaringer?
 15. crntbg

  Mangler fremgang, mere mat?

  Har vært hos legen så klart! Ja får prøve å sjekke om jeg klarer 8 timer søvn hver dag. Kan hende det hadde hjulpet. Herlig, tusen takk!
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her