Jump to content

kristink

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About kristink

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hør med Janne på Bergen Fitness http://www.bergenfitness.no/
 2. Ville kanskje prøvd litt mer regelmessig voksing og sett om det blir bedre. Vedrørende pris på laser, det er vanlig med en "pakkepris" hvis du tar flere områder. De fleste steder har prislister på nett, regn med 20-25% rabatt på en pakke med 4-5 områder. F. eks. rundt 2000 er vanlig for brasiliansk, pr. behandling.
 3. Jeg har tatt laser og er veldig godt fornøyd, kan absolutt anbefales! Det er viktig å være klar over at laser ikke virker like godt på alle, en bør ikke ha for lyse hår bl. a. Du sier du reagerer på voksingen, har du vokset deg regelmessig? Ikke uavanlig med en reaksjon første og kanskje andre gang
 4. Bruker beltet hovedsakelig til kardiotrening.
 5. Hei! Bruker for tiden en Suunto Ambit3 Vertical og er godt fornøyd med den. Den har pulsbelte som er det minst synlige jeg har brukt. Helt usynlig blir det jo ikke, men det virker i hvert fall 100%.
 6. Ja, i praksis CC er jo et volummål (cubic centimetre), 1 CC vann veier 1 gram og silikon har omtrent samme vekt (0,97). Lykke til med operasjon!
 7. Hei! Jeg er i hvert fall godt fornøyd med Fornebu, skader neppe å avtale en konsultsjon der også siden du tydeligvis føler at du ikke kom helt bra ut av din konsultasjon på Aleris.
 8. kristink

  Pulsklokke

  Har en Suunto Ambit3 og er godt fornøyd med den. Og så synes jeg den ser bedre ut enn mange andre Litt dyr, men Suunto har billigere modeller også.
 9. Fikk sykemelding av fastlegen.
 10. Ingen problem, skjønner godt at du er usikker! Jeg har 475, høy profil runde, under muskel. Jeg er veldig godt fornøyd, tror jeg hadde valgt det samme nå.
 11. Når det gjelder valg av størrelse skrev jeg tidligere i tråden at hvis du er redd for at de skal bli små, velg største, men er du mest redd for at de skal bli store, velg minste. Selvsagt ikke helt så enkelt, men det ligger noe i det. I praksis ikke noe særlig forskjell som du sier, går nok mest på psykiske, ergelig å angre når en har hatt valget... Jeg synes de ganske raskt ble en del av meg og det føles helt fint i de aller fleste anledninger. Veldig rart i starten før man venner seg til at "noe" stikker ut der foran Viktig å bruke sports-bh med veldig god støtte når du er fysisk aktiv! Trener du mye bryst må du regne med at det kanskje ikke blir like aktuelt etter en operasjon. Som du vet må du påregne en god stund uten trening for så gradvis gjenoppta normal rutine. Hvor lenge varierer, men tror de fleste kirurger anbefaler minst 3-4 uker uten noe som helst fysisk trening.
 12. Arrene vil gradvis bli mindre synlig, mine er nesten helt borte nå. Fortsatt synlige, men kanskje mest fordi jeg vet at de er der Størrelsen på arrene vil avhenge av størrelsen på implantatene samt hvor dyktig kirurgen er. Noen mennesker får også mer arrvev og dermed kan de bli mer synlige. Om de kan justere det må du spørre en kirurg om, men jeg tror ikke det i utgangspunktet, uten annen kirurgi i tillegg. Jeg ble fortalt at silikon kun gjør det du allerede er utstyrt med fra naturens side, større (selvsagt ikke helt bokstavelig ment, men som en liten pekefinger på at hva man har, vil påvirke resultatet).
 13. Ut i fra min erfaring kan jeg anbefale Fornebuklinikken, men det er sikkert andre bra steder også. Jeg følte jeg ble behandlet godt og ble operert der av Schistad som fremsto for meg som sikker og kunnskapsrik. Fasong, profil og plassering over/under muskel er ting som kirurgen vil diskutere med deg på konsultasjonen. Ditt ønsket resultat samt din fysikk vil avgjøre hva som brukes. Med profil menes hvor rund implantatet er, f eks se for deg to 500ml silikon implantater liggende på bordet, en medium og en høy profil. Da vil høyprofilen være høyere (fremstå rundere), men med en noe mindre diameteren. (F eks er mine 475ml høyprofil 5,4cm "høye" og 12,9 i diameter, samme mål for medium er 3,7 og 14,7.)
 14. Hei! Leit å høre om komplikasjonene du opplever. På meg høres det ut som dette er noe som plager deg såpass mye at hvis økonomien tillater det, bør du forsøke å få de fiksa. Men, jeg ville absolutt oppsøkt en annen kirurg og ikke lagt meg under kniven uten en "god følelse" for vedk.
 15. Samlebånd er nok ingen god følelse, men det er jo fordeler med større klinikker i og med at de ofte vil ha mer erfaring og rutine
×
×
 • Create New...