Gå til innhold

kristink

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kristink

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hi Hi, jo en del pæ-æng man lever jo bare en gang..ikke sant Thx! Veldig fornøyd, laser har fungert helt supert på meg! Har tatt full brasiliansk, armer, legger og lår. Går ca 1 gang i året for etterbehandling, det kommer litt ny hårvekst i ny og ne. Laseren tar kun det håret som finnes ved behanyligstidspunktet, forhindrer ikke at nye hårstrå kommer til.
 2. Har variert mye opp gjennom årene men har alltid ligge ganske høyt. Nå er jeg nok fort på 50kkr +. Det toppet seg på et enda høyere beløp de årene jeg drev aktivt med bodyfitness. Det er jo en del penger, på den annen side synes jeg det jo er verdt hver krone Skjønnhetsprodukter og behandlinger 6-8000,- F eks spa behandlinger etc. Hud 1000-1200,- Div kremer&oljer Negler 8-9000,- Har gel negler, går og får de stelt ca hver 14 dag. Kosmetiske behandlinger som botox/restylane osv. 4-5000,- Kanskje en gang i året Restylane i lepper
 3. Enig! Bands er uvurderlig, spesielt på reise/ferier!
 4. Hør med Janne på Bergen Fitness http://www.bergenfitness.no/
 5. Ville kanskje prøvd litt mer regelmessig voksing og sett om det blir bedre. Vedrørende pris på laser, det er vanlig med en "pakkepris" hvis du tar flere områder. De fleste steder har prislister på nett, regn med 20-25% rabatt på en pakke med 4-5 områder. F. eks. rundt 2000 er vanlig for brasiliansk, pr. behandling.
 6. Jeg har tatt laser og er veldig godt fornøyd, kan absolutt anbefales! Det er viktig å være klar over at laser ikke virker like godt på alle, en bør ikke ha for lyse hår bl. a. Du sier du reagerer på voksingen, har du vokset deg regelmessig? Ikke uavanlig med en reaksjon første og kanskje andre gang
 7. Bruker beltet hovedsakelig til kardiotrening.
 8. Hei! Bruker for tiden en Suunto Ambit3 Vertical og er godt fornøyd med den. Den har pulsbelte som er det minst synlige jeg har brukt. Helt usynlig blir det jo ikke, men det virker i hvert fall 100%.
 9. Ja, i praksis CC er jo et volummål (cubic centimetre), 1 CC vann veier 1 gram og silikon har omtrent samme vekt (0,97). Lykke til med operasjon!
 10. Hei! Jeg er i hvert fall godt fornøyd med Fornebu, skader neppe å avtale en konsultsjon der også siden du tydeligvis føler at du ikke kom helt bra ut av din konsultasjon på Aleris.
 11. kristink

  Pulsklokke

  Har en Suunto Ambit3 og er godt fornøyd med den. Og så synes jeg den ser bedre ut enn mange andre Litt dyr, men Suunto har billigere modeller også.
 12. Fikk sykemelding av fastlegen.
 13. Ingen problem, skjønner godt at du er usikker! Jeg har 475, høy profil runde, under muskel. Jeg er veldig godt fornøyd, tror jeg hadde valgt det samme nå.
 14. Når det gjelder valg av størrelse skrev jeg tidligere i tråden at hvis du er redd for at de skal bli små, velg største, men er du mest redd for at de skal bli store, velg minste. Selvsagt ikke helt så enkelt, men det ligger noe i det. I praksis ikke noe særlig forskjell som du sier, går nok mest på psykiske, ergelig å angre når en har hatt valget... Jeg synes de ganske raskt ble en del av meg og det føles helt fint i de aller fleste anledninger. Veldig rart i starten før man venner seg til at "noe" stikker ut der foran Viktig å bruke sports-bh med veldig god støtte når du er fysisk a
 15. Arrene vil gradvis bli mindre synlig, mine er nesten helt borte nå. Fortsatt synlige, men kanskje mest fordi jeg vet at de er der Størrelsen på arrene vil avhenge av størrelsen på implantatene samt hvor dyktig kirurgen er. Noen mennesker får også mer arrvev og dermed kan de bli mer synlige. Om de kan justere det må du spørre en kirurg om, men jeg tror ikke det i utgangspunktet, uten annen kirurgi i tillegg. Jeg ble fortalt at silikon kun gjør det du allerede er utstyrt med fra naturens side, større (selvsagt ikke helt bokstavelig ment, men som en liten pekefinger på at hva man har
×
×
 • Opprett ny...