Gå til innhold

bikinijente

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bikinijente

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg tok laser brasiliansk fordi jeg får lett utslett av å barbere meg. Voksing fungerte greit, men laser er veldig mye bedre i og med at det har mer langvarig effekt. Vondt og dyrt - men absolutt verdt det!
 2. DD, hva du ender opp som vil selvsagt avhenge av utgangspunktet. Hadde nesten ingen ting. Hvordan gikk forresten konsultasjonen?
 3. Konsentrer deg om ting som vedr din operasjon! Om det er noe som gjør deg til en spesielt god/dårlig kandidat etc. Selvsagt må du få fram hvor stor du ønsker å bli, men ikke størrelsen på implantatene da like str kan gi veldig forskjellig størrelse etter operasjon fra person til person. Viktig også å danne seg et bilde av vedk som skal operere deg, du må være fortrolig med vedk! Ikke glem praktiske spm som hvor lenge du må være borte fra jobb, trening etc etc. Skulle gjerne vært litt bedre forberedt selv første gang, og insistert mer på den størrelsen jeg ville bli. Da hadde jeg ka
 4. Håper alt gikk bra Sandra, gi lyd fra deg når du kommer litt til hektene igjen da
 5. Sorry, min feil, du må velge "verktøy", ikke "rediger".
 6. Det mener jeg du kan gjøre i "preview", velg rediger > juster størresle > juster ned antall bildepunkter
 7. Oi oi, 550 blir vel nok, du er jo ikke stor! Jeg maksa ut på 500, maks legen ville. Blir sikkert kjempebra da Er superfornøyd med mine, utrolig glad jeg oppgraderte, ble liksom aldri helt fornøyd med de første. Stemmer at jeg har høyprofil (som de fleste!). Arret er faktisk blitt veldig fint allerede, ikke noe større enn det første og ikke særlig rødt lenger heller. Fasongen er ganske lik de gamle, bare større og fortsatt litt fastere.
 8. Hei Sandra! Så spennende! Hvor mye skal du ha? profil? Jeg har jo operert to ganger, sist nå i høst da jeg økte fra 320 til 500. Legen har begge gangene sagt som din, 3-4 uker uten trening for så gradvis trappe opp, litt etter hva en føler for. Har overholdt drøye 3 uker uker uten trening begge gangene, og første gang var jeg tilbake til normalen etter 8 uker, litt raskere sist. Masse lykke til i morgen! Vi snakkes
 9. Noen som har meninger om 2XU "Elite" tights er verdt prisforskjellen!? Har bare hatt den vanlige versjonen og er godt fornøyd, mener nysgjerrig på Elite!
 10. Har faktisk vurdert dem, hørt at det er bra av andre også! Men, er du sikker på at du ikke blander diode med ipl? Trodde det var ipl en bør unngå mens diode er det som virker best!?
 11. Hei, og takk for tips! Har du hatt mange behandlinger?
 12. Kan bare si meg enig med hun andre, kommer til å gå helt fint til høsten hvis du ikke mot formodning får noen komplikasjoner. Det er jo ikke noe man vil regne med, men likevel greit å ha i bakhodet sånn i tilfelle. Selv begynte jeg å trene etter 3-4 uker, for fullt etter ca 8. Fikk lagt inn 320cc for snart 2 år siden, "oppgraderte" til 500cc i januar i år, veldig fornøyd
 13. Så bra! Skal sjekke litt rundt i Oslo, hadde vært fint å hørt fra noen som evt har gjort det i Osloområdet. Ikke at det er noe problem å dra til Drammen, det blir jo ikke så ofte.
×
×
 • Opprett ny...