Gå til innhold

Truls

Medlemmer
 • Innholdsteller

  212
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg er helt enig med deg Lilli33. Hadde litt mer mageheng enn deg, ut ifra bildene å dømme. Legen sa til meg også at siden jeg ikke hadde noen fysiske plager med det så fikk jeg ikke dekket det. Han mente det var kosmetisk grunnlag for å ta operasjonen. Jeg ble selvfølgelig utrolig lei meg...Men hadde vist helt siden jeg var ferdig å gå ned i vekt at en slik operasjon var helt NØDVENDIG. Var vel gått ned 34kg'ish, og magen min var ikke noe pen å se på. Det er forferdelig irriterende. Omtrent som en stor ketchup flekk på 17 mai skjorta. Så jeg punga ut 28 000,- fra min egen, fatti
 2. @ Max Fitness, Knarvik

 3. Kroppsvekt 79kg. Markløft: 200kg Knebøy: 150kg Benkpress: 120kg
 4. Du trenger iallefall ikke og være redd for å spise kjøttkakemiddagen:-) Få i deg mer av alt egentlig. Legg deg på 2000 kalorier om dagen, fullkroppsprogram og drop cardio.
 5. 70,- er det du :-) Kompis av meg skaffet seg drop-in på vektertorget for to uker siden!
 6. haha! Om han bruker steroider gjør han en fantastisk dårlig jobb på gymmet/kjøkkenet!
 7. Var noe morsomt som skjedde for en tid tilbake på mitt gym. Jeg sto i garderoben og var ferdig å bytte. Klar for å trene, jeg måtte bare på do og pisse. Der var det selvfølgelig opptatt, så jeg ble stående utenfor å vente en liten stund. Plutselig åpner døren seg. Der står det en kar helt fryst i døråpningen, med et blekt ansikt. Han fjerner blikket kjapt fra meg og går forbi meg. I det jeg er inne og skal til og lukke døren, ser jeg han står med utgangen av garderoben og forsatt ser på meg, dette skjer samtidig som jeg kjenner tidenes jævligste gjødsel lukt inne på do. Jeg lukker d
 8. Hei! Jeg har vært på biorytme dietten siden første februar i år. Jeg lå på 15-16% fettprosent når jeg begynte med en vekt på 83,5kg. Jeg har ikke fått målt meg siden, men har sett meget god fremgang. Blodårer har poppet frem og six packen er endelig synlig. Vanskelig og si hva jeg ligger på nå , men vil tippe 10-11%, med en vekt på 77,5kg. Trener 5 ganger i uken, med en alternativ ekstra koseøkt i helgen. Kjører en 5 split. Hver trening tar ca. 2 timer. Der Styrkedelen er 1 time og 35min, mens jeg har cardio i 25min. (6,3 km/t og 6.0% incline) Så mitt spørsmål er som følger. Er det
 9. Både meg og de fleste jeg trener med kan gå god for GASP sine wrist wraps. Stramme, støtter veldig bra opp, og behagelige og ha på seg!
 10. haha! fin:-) Har du treg mage er den eneste løsningen. En kopp kaffe, 2 x Nick & johnny crushed ice porsjon snus, 2x scoops med hvilket som helst PWO, prøv å løft noe veldig tungt. Den magen kommer aldri til å være treg igjen!
 11. Den beste bcaa'n jeg har prøvd til nå, selv etter den drøyeste beindagen klarer jeg å gå på do uten problemer:-) Men noe annen effekt enn det har jeg ikke merket..!
 12. emilwoop Science bitch. Dette er fakta.
 13. ThirdEye. Har video av han når han har 70kg i beltet, 7 reps. Mer enn dype nok! I senere tid har han klart 70kg x 8 reps! 71kg kroppsvekt på trening ca?:-) Selv tar jeg nok ikke mer enn 8-9 reps på en god dag, 40kg i beltet. 77,5kg kroppsvekt!
 14. Aleksander Schau sin ukjente bror?
×
×
 • Opprett ny...