Jump to content

Hvallubb

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Hvallubb

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2700 kcal Eksempel. Frokost: 100g havregryn, 3 dl hel-melk og 1ss tran. 660 kcal. 74g karbo, 28g fett, 11g protein. Lunsj: 2 brødskiver, 4 egg til omelett, 40g rosiner. 550 kcal. 51g karbo, 22g fett, 31g protein. Middag: 250g kylling, 400g søtpotet, grønnsaker, 1,5 dl lett bearnaise, 1 avocado. 980 kcal. 101g karbo, 28g fett, 66g protein. Etter trening (kommer an på når du trener): Proteinshake en scoop, 4 riskaker, neve mandler. 360 kcal. 26g karbo, 13g fett, 35g protein. Kvelds: Mager kesam 300g med fun saft. 220 kcal. 13g karbo, 3g fett, 36g protein. Total: 2770 kcal. 265g karbo, 95g fett, 180g protein.
 2. Så du har gått ned ca. 1kg i uka siden nyttår, det er veldig bra jobba! Normalt er å anbefale 0,5-1kg i uken for ikke å miste altfor mye muskelmasse. Etterhvert vil nok ikke vekttapet være like stort pr. uke som du opplever nå. Men hvis vekttapet fortsetter i samme tempo, da er det på tide med en liten forandring i kcal inntaket. Hvordan ser matplanen din ut pr. dags dato, med tanke på proteiner, karbohydrater og fett? Det med styrke er veldig viktig, slik at du former kroppen din sakte men sikkert så du blir fornøyd i fremtiden, samt det med skadeforebygging. Har mange kamerater som driver med aktiv sykling, og de pleier å dytte inn en styrkeøkt/gruppetime som f.eks slynge på 30 min før en evt spinningtime i offseason. Alle sprekker med tanke på mat en gang i ny og ne, og det gjør absolutt ingenting! Lov å kose seg litt i helgen, alt med måte Stå på, fortsett med den gode innsatsen!
 3. Jeg startet selv å løpe igjen i Feburar etter mange mnd uten en eneste kondisjonsøkt. Fant fort ut at å løpe på tid ikke var min greie, så begynte å løpe etter en slags kalori klokke. Gå 25 kcal, løpe 50 kcal i ditt tempo og bare gjenta til man blir sliten. Etter en mnds tid har kondisjonen kommet seg betraktelig og ligger vel nå på 20 kcal gåing, og 80 kcal løping. Bare en tanke hvis du ikke er så glad i å løpe på tid. Stå på!
 4. God kveld! Har et par spørsmål jeg sitter å grubler litt på, så spør her ettersom de fleste her inne har mer kunnskap enn meg! Aldri vært spesielt glad i frokost og liker å trene på tom mage med litt BCAA innabords. 1. Kan man ha et spisevindu fra 18-24 hvor det inntas 2 måltider + en shake og riskaker rett etter trening som da blir det første måltidet? (1200kcal til middag etter trening rundt 18.45-19.00, og kvelds rundt kl 24.00 - 800kcal)? 18 timer faste går fint. Middag består av kylling, Avokado, egg, grønnsaker, søtpotet osv + masse vann Kvelds består av havregryn med kasein, mager kesam med en liten skvett fun light og mandler + masse vann 2. Er veldig glad i "cheatdays" (lørdager), vil dere da anbefale å cheate i spisevinduet eller utover hele dagen? Er vel snakk om rundt 6000-7000kcal kontra hverdagen som er 2300 kcal. Målet er å kunne spise seg mett og legge til seg en ny livsstil som forhåpentligvis vil bidra til mindre tid på kjøkkenet samt gi gode resultater (vekt, fettprosent). Sikkert uvesentlig men er 193cm og vekta har jeg ikke gått på siden november men antar et sted mellom 85-88kg.
 5. Et dumt spørsmål er på vei. Toro pannekaker (bare tilsette vann) inneholder 522g pulver. For å finne næringsverdiene kan jeg da multiplisere 5,2 med innholdet pr. 100g for å finne næringsinnholdet i hele pakken? Selvom de ferdigstekte pannekakene veier "2 kg" etter alt av røre er brukt? Håper noen forstod hva jeg prøvde å formidle
 6. 194 cm - 91 kg Gutt (mann) 25 år Student Etter 1,5 år med en usunn livsstil og mye festing, forfalt kroppen til noe jeg ikke likte så fikk et spark i rumpa av velvære og selvtillit. Har trent nå aktivt og strukturert i 5 uker. Kjørt PHAT i en mnd nå, byttet til Mike Rashids Overtraining program i dag og skal kjøre det i et par uker før jeg går tilbake til PHAT igjen. Trener så å si hver dag (onsdag og søndag = cardio). Drikker bare vann unntatt melk i shake og havregryn. Frokost: Bolle med havregryn med melk (normal porsjon), kreatin og bcaa (halv scoop av hver), tran og vitaminbjørner. Så trening. ET: Banan, kreatin og bcaa (halv scoop av hver), proteinshake med melk og 1 ss havregryn, liten neve nøtter (usaltede peanøtter). Måltid 2: 2-3 egg med 30g kalkunfilet og ruccola salat. Middag: Kylling med ris (100-150g isj) og brokkoli samt litt soya. Måltid 4: 200g karbonadedeig med salat (mais, løk, paprika, ruccola), 1 ss mager kesam, 2 ss chunky salsa og en fullkorn lompe. Måltid 5: 2 store spise skjeer med CC og mager kesam blandet med litt nøtter, havregryn og proteinpulver. Målet er å komme i form. Vekta er ikke viktig så lenge jeg er fornøyd med det jeg ser i speilet. Etter 1 mnd med trening og bra kosthold ser jeg tydelige forandringer noe som gir motivasjon til videre trening. Spørsmålet er om dette kostholdet er bra for mitt mål eller om det er helt på jordet?
 7. Ta shaken og en banan rett etter trening, også spiser du middag som vanlig når du kommer hjem. Ikke erstatt shake med middag!
 8. Ja, absolutt. Varierer mye i treningen og kjører ofte hantler i skulderpress og flat/skråbenk. Når det kommer til markløft og knebøy kjører jeg dette veldig sakte og kontrollert slik at jeg ikke får noen store utslag (selvom det skjer jo noen ganger). Får vel prøve å være enda mer fokusert på hvordan kroppen blir belastet under treningen.
 9. Trenger noen ideer/råd om hvordan tilpasse styrketreningen slik at begge sider av kroppen får likt utbytte. Etter 2 mnd med styrketrening ser jeg forskjeller på høyre og venstre side av kroppen, hvor venstre side er mer markert og sterkere.Det er ikke veldig store forskjeller, men jeg føler og ser det. Under treningsøkter er jeg veldig fokusert på ha lik vektbalanse i kroppen og ligge rett på benk (når jeg føler at jeg ligger rett så ligger jeg egentlig skjevt). Så bruker mye speil for å kontrollere. Trener for å bedre holdningen, kjerne, styrke og utholdenhet. Så spørsmålet er hva kan jeg gjøre for å oppnå en bedre symmetri, samt minske forskjellen mest mulig?
×
×
 • Create New...